Sivut

Kommentit (2946)

Käyttäjä16642
Seuraa 
Viestejä50

Tokkura ja kaikki muutkin venäjämieliset unohtavat jatkuvasti pari tärkeää seikkaa.

Laukaisupaikasta ei ole JITn mukaan mitään epäselvyyttä. Tästä on todisteena ne kaikki jo julkistetut asiat ja näiden lisäksi myös ainakin USAn antamat tiedot, joiden mukaan on kiistaton tosiasia, että ohjus ammuttiin juuri sieltä, mihin sen on jo moni taho paikallistanut. Tietoja ei ole julkistettu, mutta JITn tutkijat ovat niihin tutustuneet ja niitä voidaan käyttää oikeudessa. Maaperätutkimuksista ei taida olla vielä mitään julkistettua tietoa?

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

"Maaperätutkimuksista ei taida olla vielä mitään julkistettua tietoa?"

Ei ole tietoa.
Ennen maanäytteitä oli maa käännetty, kylvetty yms jne kait pariin kertaan. Lisäksi pintamaata voi 10cm vahvuudelta nopeasti vaihtaa edes takaisin naapuripeltojen kanssa.

Eli mielestäni on äärimmäisen todennäköistä ettei buk moottorin "ruutijäänteitä" laukaisupaikalta löydy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ekavekara
Seuraa 
Viestejä11526

Novaja Gazeta paljastaa uusia todisteita Venäjän syyllisyydestä. Dokumentit 53. it-prikaatin liikkeistä tukevat venäläisten roolia ampumisessa.

Venäjän ilmapuolustus ”taistelutehtävään” Ukrainan rajalla juuri ennen MH17-turmaa

Asiakirjat todistavat, että 53. prikaatin kalustoa siirrettiin Venäjän Kurskista Millerovoon lähelle Ukrainan rajaa kesäkuun 23. ja 25. päivän välillä.

Paperien perusteella 170 Millerovoon Ukrainan rajan lähelle sijoitettua Venäjän ilmapuolustusjoukkojen sotilasta poistui ”taistelutehtäviin” vain päiviä ennen lentoturmaa. Heidän joukossaan oli  myös 53. prikaatin kolmentaja Sergei Mutshkajev. Joukot pyysivät kirjanpidon perusteella kenttämuonat viideksi päiväksi kaksi päivää ennen koneen alas ampumista.

– Joukkojen saapuminen ukrainan rajalle heinäkuun 15. päivänä vahvistaa epäilyksiä ja oikeuttaa rikostutkijoiden viime vuonna esittämiä kysymyksiä, Novaja Gazeta toteaa.

https://www.verkkouutiset.fi/asiakirjat-paljastavat-venajan-joukon-epail...

.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

Tokkura kirjoitti:

Lainaus:
2) Kaikki todisteet osoittavat että kapinallisilla oli vain Venäjän armeijan TELAR 332, jolla oli mahdollista teko tehdä.

Hewonpaskaa. Pellinpaskan tekamänä tälläisilla vidioilla

bc ei ole tehnyt ainoatakaan todisteina käytetyistä Videoista.

Kaikki videot ja valokuvat jotka esiintyvät rikostutkinnan materiaaleissa, ovat sellaisia joiden aitoudesta jit voi mennä valalle. He ovat tutkineet alkuperäisdatan ja haastatelleet kyseiset kuvaajat.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

KimmoK kirjoitti:
Boeing777 koneet ei ole lentokiellossa.
Eikä MH17 ja 370 tapauksilla ole muuta yhteyttä kuin konemalli ja lentoyhtiö.

MH17 tuhoutui ulkoisesta syystä johtuen, siitä kaikki tahot on yksimielisiä.

MH370 tuhon syy näyttäisi olevan inhimillinen.

Malesia vaatii, että näitä käsitellään yhdessä. Se katsoo, että jokin taho käy sotaa Malesiaa vastaan. Sille on luvattu noita koneita ostaessa (pääministerinä silloinkin Mahathir) sellaisia turvallisuusetuja mm. kaappri"tekolälystä", jotka ovat osoittautuneet lisävaaraksi, ja että USA saattaa käyttää niitä täysin ja pelkästään omaan pussiinsa. Sen olisi pitänyt vetää nämä heti liikenteestä, kun tällaista sanottiin. Sanoja Mahathir vaan oli silloin rivikansanedustaja. Hän on "uhrautunut" avatessaan asiasta suunsa, ehkä juuri tuossa tarkoituksessa.

"Tekoäly" ei tule ikinä oppimaan ennakoimaan eikä tunnistamaan ihmisten kaikkia metkuja eikä välttämään kohtalokkaita virheitä noissa suhteissa. Ja Mahathir, jota muuten kaikki tuntemani aasialaiset tuntuvat pitävän "pirun viisaana" miehenä, sanoi tuon reilun kuukauden ennen MH17 tapausta. On selvä kuin pläkki, että tätäkin on katsottu siellä koko ajan edellisen tapauksen läpi. On kysytty: missä ISIS (joskaan sitä karmeaa tilannetta, että MH370:n kapteenin pallilla, ei silloin vielä ainakaan varmuudella tiedetty, aikapian kuitenkin)? Missä (tunari)"tekoäly"? Missä mahdollisesti NATO?

Boingilla ei voitu tietää mitään Venäjän ja Ukrainan väännöistä lentokieltoalueiden suhteen, saati säätilarintamista, joita väistääkseen Ukrainan mukaan lentäjä pyysi lupaa lentää kyseistä reittiä kyseisellä korkeudella (Mitä nämä sitten olivatkin). Tekikö lentäjä näin, emme tiedä; tiedämme vain, jos uskomme Ukrainaa, että hän kysyi - ja sai luvan lentää siten kuin meinasi.

Jos TEKOÄLY olisi "havainnut" jonkin "äkkikäännöksen" (jota se olisi tulkinnut ohjelmoijan aivoitusten mukaan asteikolla "kaappaus vai ei", se olisi varsin luultavasti "ratkaissut" asian niin, että "körötellään kohti Sõulia suorinta tietä siitä riippumatta, mitä lentäjä tai lennonjohto tekevät"! Ja kukaan ei olisi siinä vaiheessa huomannut mitään kummallista: lennonjohto olisi luullut, että lentäjä ohjaa, ja toisin päin.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

KimmoK kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
Ensimmäinenkään todellinen todiste ei todista Venäjän valtion osallistuneen mitenkään kyseiseen ampumiseen.

Valehtelet taas.

1) Kaikki todisteet osoittavat että ohjus tuli keskeltä kapinallisaluetta.

Yllä oleva kuva JITiltä ei todista sellaista. Lisäksi sekin on vain Ukrainan ”käsitys”. Sillä oli alue Venäjän rajaa pitkin koneen lentolinjan alapuolellekin. Se olisi voitu ampua kolmelta eri suunnalta myös Ukrainan armeijan alueeltä. Ukrainan oli tarkoitus pussittaa separatistit erilleen Venäjästä, mutta Mariupolin taistetelun vaatimat joukot mitätöivät tämän.
Minkähan takia sää poista(ta)t keskustelusta JITin kuvat, ja rustaat omia "teknisen" näköisiä pyhäkouluharjoitelmiasisi tilalle? Ei todella vaikuta "asiantutijamaiselta" (jos sellainen on tarkoitus)...
Se ei todista Venäjän valtion osallisuutta, vaikka olisikin tullut. Minkäänlaisen komentolinjan ei ole voitu osoittaa ulottuneen Venäjältä Donbassille. Jos olisi ulottunut, niin helpoimmin ja tehokkaimmin se olisi tapahtunut BUKien kauko-ohjauksella. Mutta silloin ne eivät olisi pudottaneet matkustajakoneita. Tämän sanoi myös Mahathir. Malesiaa ja sen hallitusta ei voi tässä millään metkulla sivuuttaa.

Lainaus:
2) Kaikki todisteet osoittavat että kapinallisilla oli vain Venäjän armeijan TELAR 332, jolla oli mahdollista teko tehdä.

Hewonpaskaa. Pellinpaskan tekemänä tälläisilla vidioilla on sama ”arvo” kuin Zamalkassakin – nolla.

Tässä asiasta kertoo kansainvälisen sotatuomioistuimen perustaja, johtaja ja pääsyyttäjä, silloinen YK:n Syyria-yhmän johtaja Carla del Ponte:
https://www.youtube.com/watch?v=o5RWC9joWKk

Sitä paitsi jos tuo olisi sellainen joukko-osastonumero, kuin ukrainalaiset väittävät, ja joita heillä itsellään on noissa neuvostoaikaisissa vehkeissä aivan samanlaisia, niin kyseessä EIVÄT olisi olleet TUNNUSTUKSETTOMAT vaan tunnutukselliset joukot, tavalliset joukot!
Eli VENÄJÄ OLISI KUMMINKIN VIRALLISESTI OSALLISTUNUT TUNNUKSIN ITÄ-UKRAINAN SOTAAN! Tunnukset ajavat suurin piirtein saman asian kuin komentolinjakin tuossa suhteessa.
Koska Venäjä on sanonut, että se ei osallistu valtiona sotaan, SE EI MYÖSKÄÄN LÄHETÄ SINNE TUNNUSTUKSELLISIA JOUKKOJA!

Lainaus:
Venäjän valtio pyrki kaikin tavoin rakentamaan systeemejä tallaisten vaaratilanteiden estämiseksi, ja myös poistamaan pelista vaarallisia vanhentuneita systeemejä kuten tämän BUK 9M38-ohjussysteemin, mutta muut kilpaa näitä järjestelyjä romuttivat.

Venäjän laitteet pudottavat toistuvasti siviilikoneita (5kpl tähän mennessä), vaarallisia ovat. [/quote]
MITKÄ nuo viisi ovat?

BUKit lakkavat heti olemasta Venäjään missään lakiyhteydessä, kun ne on myyty. Ne ovat siinä suhteessa tavallisia ”kenttätykkejä” tai ”hirvikiväärejä”. Lailliset ostajat voivat edelleen myydä niitä laillisesti kolmansille laillisille tahoille.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

"Ukrainan mukaan lentäjä pyysi lupaa lentää kyseistä reittiä kyseisellä korkeudella (Mitä nämä sitten olivatkin). Tekikö lentäjä näin, emme tiedä; tiedämme vain, jos uskomme Ukrainaa, että hän kysyi - ja sai luvan lentää siten kuin meinasi."

Höpö höpö.
MH17 lensi täsmälleen samaa reittiä kuin muinakin päivinä.
Lentäjä pyysi lupaa kaartaa muutama kilometri lentotieltä vasempaan, väistääkseen myrskyä, sai luvan ja lensi kymmenkunta kilometriä lentotiestä pohjoiseen.
(jos olisi lentänyt lentotien keskellä, hän olisi ylittänyt TELAR 332:n, nyt hän oli lentämässä pohjoisempaa ohi)

Lentäjän tekemiset on vahvistettu ohjaamon äänitallenteesta sekä lennonjohdon äänitallenteesta. Myös Venäjä ja Malesia ovat vahvistaneet DSB raporttiin koostetun tiedon vastaavan CVR ja ATC tallennetta 100% tarkkuudella.

Samoin on lentokorkeuden osalta asia.

Matkustajalentokoneissa ei sallita etäohjausta. Lentäjät sanovat ettei kukaan heistä suostu lentämään konetta joka ei olisi heidän hallinnassaan.

On turha selittää että matkustajakone olisi tässä syyllinen turmaan. Tapahtui murha jossa joku hullu venäläinen ampui alas yhden 160:stä alueen yli tuona päivänä lentäneestä koneesta. Murhan mahdollisti Venäjän armeija.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

Tokkura kirjoitti:
Yllä oleva kuva JITiltä

Valehtelet aivan jatkuvasti, miksi?

Toistuvasti, VALHEELLISESTI esiin tuomasi kuva ei ole JIT:ltä.
Vaan se on jonkun taiteilijan (Grafiikka Hannu Kyyriäinen) piirtelemä.

Olen seittänyt todelliset joukkojen sijainnit.
Katso ne uudestaan ja pidä mielessä että TELAR pidetään vähintään yli 5km päässä taistelujen etulinjasta, muutoin se tuhoutuu nopeasti.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

ekavekara kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
ekavekara kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
KimmoK kirjoitti:
Tokkura, toistan vain: valheiden jankuttaminen on täysin turhaa

Pääministerisi valehtelee, kuten olen osoittanut.

Hän tekee työtä käskettyä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Friendship

Sun lörinöissä ei ole päätä eikä häntää etkä sää ole "osoittanut" yhtään mitään. Olet vain valehdellut milloin minkäkin yleensä venäläisen tahon suuhun, asioita, jotka on tarkistettavissa koska tahansa netistä olevan aivan muuta. Lörpötyksesi on Arja Paanas- ja Jessi Aro -tasoa.
Mahathir puhuu samoja perustosiaioita ja rationaalisuuden alkoita, joita minäkin olen puhunut.
Pellinpaskan "kuvat" ja "vidiot" EIVÄT TODISTA MITÄÄN YHTÄÄN SEN ENMPÄÄ KUIN "SERKUNKAIMAN UFO-HAVINTO", EIVÄTKÄ NE KELPAA EDES OHEISMATERIAALIKSI MISSÄÄN OIKEASSA KANSAINVÄLISSÄ OIKEUDESSA: Pellinpaskaa odottaa päin vastoin itseään sinne haaste.

Hahhahhaa!

Moneskohan tällainen päätön parkaisu. Onko jäänut palkkarahat Pietarista saamatta, kun noin kiukuttaa? Ehkä Venäjä ei maksa, kun ei tulostakaan synny, vaan todisteet osoittavat yhä vahvasti Venäjän syyllisyyteen MH-17 alasampumisessa.


Ensimmäinenkään todellinen todiste ei todista Venäjän valtion osallistuneen mitenkään kyseiseen ampumiseen. Venäjän valtio pyrki kaikin tavoin rakentamaan systeemejä tallaisten vaaratilanteiden estämiseksi, ja myös poistamaan pelista vaarallisia vanhentuneita systeemejä kuten tämän BUK 9M38-ohjussysteemin, mutta muut kilpaa näitä järjestelyjä romuttivat.

Höpönlöpön, kyllä osoittaa. Venäläisten identifioitu BUK-lavetti on kuvattu luotettavasti ohjuksen ampumispaikan lähistöllä ja kapinallisislla ei tiedä olleen lainkaan tuollaista lavettia.


Jokainen pelifirma ja elokuvafirma psytyy tuottamaan sellaisia vidioita niin, että niitä saattaa olla mahdotonta erottaa oikeita. Sellaiset vidiot ja kuvat eivät todista nykyään mitään.
Separatisteilla oli ja on kaikenlsia viime vuosituhannen lavetteja: KUBeja (Kannala on esitellyt niiden taistelukärkiäkin sieltä: ne eivät sovi BUK-ohjuksiin (kuten Almaz selitti kädestä pitäen JITille, mutta JIT EI YMMÄRTÄNYT, KOSKA SEN "ASIANTUNTIJAT" EIVÄT OLLEET IKINÄ KUULLEET MITÄÄN MAAILMALLA LAAJIMMALLE LEVINNEESTÄ NEUVOSTOLIITON ILMATORJUNTAOHJUSSYSTEEMISTÄ, jota käytettiin vielä täyttä päätä Syyrian sodassakin, vaikka sen valmistus on llopetettu 80-luvulla), BUKeja (9M38), BUK-M1:ä (9M38M1). ne ovat ampuneet alas Ukrainan hävittäjiänäillä niin ennen MH-17 kuin sen jälkeenkin.
Lainaus:
Ainut looginen johotpäätös tuosta ja kapinallisten paljastuneesta viestittelystä on, että Venäjän armeija oli iskun toteuttaja.

Hewonpaskat. Venäjän armeija ei olisi toimittanut kavereille paskaa.
Lainaus:
Käskyn anataja ei ehkä ole selvillä, saattaa olla kapinallisiakin tai joku täysin epäpätevä venäläinen upseeri huonoilla tiedoilla siviililentoliikenteestä.

Ihan suotta sä jakelet noita huuhaa-teorioitasi, kun ei kukaan jaksa lukea saati uskoa. 


Mää oon esittänyt pelkästään julkisuudessa esillä olleita teorioita.
Venäjän perustuslaki kieltää luovuttamasta maan kansalaisia sellaiseen oikeuteen, jonka tutkimuksiin Venäjä ei ole voinut osallistua. Jos nyt joku donilainen on tuohon osallistunut, hän on taatusti pikaa pikaa hankkinut Venäjän passin uusien lakien perusteella. Venäjä sen sijaan hyväksyy ulkomaisen tuomion kansalaiselle, jos saa osallitua tutkimuksiin. Suomi tekee päin vastoin: Suomi edellyttää, että on oikeudenkänti, jota Suomi voi tarkistaa, tutkimuksista viis. Venäjällä on inaki ennen ollut systeemi, jossa viime kädessä tutkijat päättävät syyllisyyden ja oikeus tuomion ja yksityiskohdat: esimekiksi onko murha vai tappo. Valtioita voi syyttää vain YK-oikeudet. Jos tapaus todetaan tahalliseksi joukkomurhaksi (ISIS, provokatio), siihen osallistuneita henkilöitä voidaan syyttäämissä maassa tahansa. Näin voi tapahtua myös tietoisesta puoskeritieteestä ja joukkopuoskaroinnista/ myrkyttämisestä, jollainen tapus oli esemerkiksi Kiinan melamiinimaitojupakka.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

"Ukrainan oli tarkoitus pussittaa separatistit erilleen Venäjästä, mutta Mariupolin taistetelun vaatimat joukot mitätöivät tämän."

Höps taas.
Ukraina sai Donetskin saarrettua, mutta tällöin tuli noin 1000 tankkia rajan yli luhanskin ja Mariupolin välisellä alueella ja Ukraina joutui perääntymään.

"Minkähan takia sää poista(ta)t keskustelusta JITin kuvat, "

Ei minulla ole mahdollisuutta poistaa mitään.
Mutta jos koetat käyttää muiden kuvia valheellisesti, ylläpito voi reagoida.

"ja rustaat omia "teknisen" näköisiä pyhäkouluharjoitelmiasisi tilalle? Ei todella vaikuta "asiantutijamaiselta" (jos sellainen on tarkoitus)..."

Ainoa tarkoitukseni on yrittää selventää asioita.
Nuokin kuvat olen muistaakseni piirtänyt tabletilla, niitä testatessai RF laboratoriossa. (jos kaksi viikkoa istuu suljetussa peltikaapissa, alkaa tulla ajanvietteen puute testien valmistumista odotellessa)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

KimmoK kirjoitti:
"Ukrainan mukaan lentäjä pyysi lupaa lentää kyseistä reittiä kyseisellä korkeudella (Mitä nämä sitten olivatkin). Tekikö lentäjä näin, emme tiedä; tiedämme vain, jos uskomme Ukrainaa, että hän kysyi - ja sai luvan lentää siten kuin meinasi."

Höpö höpö.
MH17 lensi täsmälleen samaa reittiä kuin muinakin päivinä.
Lentäjä pyysi lupaa kaartaa muutama kilometri lentotieltä vasempaan, väistääkseen myrskyä, sai luvan ja lensi kymmenkunta kilometriä lentotiestä pohjoiseen.
(jos olisi lentänyt lentotien keskellä, hän olisi ylittänyt TELAR 332:n, nyt hän oli lentämässä pohjoisempaa ohi)

Lentäjän tekemiset on vahvistettu ohjaamon äänitallenteesta sekä lennonjohdon äänitallenteesta. Myös Venäjä ja Malesia ovat vahvistaneet DSB raporttiin koostetun tiedon vastaavan CVR ja ATC tallennetta 100% tarkkuudella.

Samoin on lentokorkeuden osalta asia.


Se oli sitten lentänyt laittomalla reitlillä niin kauan kuin siellä oli sodittu. Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita. Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy.

Lainaus:
Matkustajalentokoneissa ei sallita etäohjausta.

Totta aki niissä on lennonjohdon ohjaus! Tosin lentäjä voi sen ottaa käsiohjaukseen. Mutta ei niitä pelkällä nappulaohjauksella lennetä.

Boeing on saanut 2006 patentin "tekoälysovellutukselle", jolla se (USA) voi ottaa koneen drooniohjaukseen sekä lennonjohdon että lentäjän ohi, jopa lentämään täysin automaattisesti sopivalle kentälle.

Lainaus:
Lentäjät sanovat ettei kukaan heistä suostu lentämään konetta joka ei olisi heidän hallinnassaan.

He vaativat, että haiän on se saatava haalintaansa silloin kun katsovat tarpeellisesksi.

Lainaus:
On turha selittää että matkustajakone olisi tässä syyllinen turmaan.

Kaikki mahdollisuudet on tutkittava. Mutta tässä on pääasia, että Ukraina selvittää juurtajaksain kaiken tämän koneen ojaamiseen liittyvän.

Lainaus:
Tapahtui murha jossa joku hullu venäläinen ampui alas yhden 160:stä alueen yli tuona päivänä lentäneestä koneesta.

Ensimääistäkään näyttöä mistää "Vwnäläisestä ampijasta" ei ole. Pellinpaska on terroristijärjestö, joka väärentää "työkseen" esimerkiksi provakaatioiskuja muuksi kuin mitä ne ovat. Se on yli-innokas, tyhmä ja teknisesti epäpätevä. Lainaan taas Suomen Kuvalehteä vuodelta 2015:

" Higginsin tunnetuin uutisvoitto koskee Syyrian Ghoutassa elokuussa 2013 tehtyjä kaasuiskuja, joissa kuoli satoja ihmisiä. Hän koosti Youtubeen ladatuista videoista todistusaineiston, joka osoitti, että tuhoisan iskun olivat tehneet presidentti Bašar Al-Assadin joukot. Asiaa ei kuitenkaan ole pystytty todistamaan yksiselitteisesti.

YK:n tutkijat selvittivät myöhemmin, että iskuissa oli käytetty sariinia. Lopullinen analyysi tehtiin Helsingin yliopiston kemian laitoksella Verifinin laboratoriossa. "

Se oli ICC::lle tuttua, ilmeisesti Saddamin ja Kemikaali-Alin (mm. Halabja), joka tapauksessa ISISin / Al-Nusra / Al-Qaidan sariinia. Ne spesialistit pitävät tiedon pitkään omanaan. Obamakin liiteli "onnistuneen provokaation" sfääreissä vaila ainakin vuosi myöhemmin... Se osoittaa, että YK EI ole pelkkä USA:n kumileimasin.

Lainaus:
Murhan mahdollisti Venäjän armeija.

Venäjän armeijalla ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Ellei sitten "tekoäly" ole virheilmoittanut myös Venäjälle (kuin lentoyhtiö), että "Kone on kaapattu"!
Tämä on mahdotonta, koska Venäjällä ei oluut ollut tätä 9M38-pommikoneentorjuntaohjusta aikoihin, se oli Venäjän armeijalle laiton vehje (samoin Ukrainan armeijalle).

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

By Sumisha Naidu

KimmoK kirjoitti:
Useammasta lähteestä alkaa tulla viitteitä että oikeudenkäynti alkaa syksyllä.

esim: https://twitter.com/marcelvandenber/status/1137106367481810944

Tuossa muuten Australian "60 minutes" ohjelman mh17 jakso vuoden takaa. Jos ette oo nähny:
https://youtu.be/VwmlOFl9CXI


Tämä mimmi ainakin loikkasi Aussi-NATO-TV:n ruudusta syntymämaansa Malesian uutiskanavan päätoimittajaksi:

No conclusive evidence Russia behind MH17 downing: Malaysia transport minister

31 May 2018 12:10AM

KUALA LUMPUR: There is no conclusive evidence to confirm that Russia was responsible for the downing of Malaysia Airlines flight MH17, Malaysian transport minister Anthony Loke said on Wednesday (May 30).

Investigators probing the 2014 downing of flight MH17 said last Thursday for the first time that the missile which brought down the plane over eastern Ukraine originated from a Russian military brigade. All 298 people onboard died.

Speaking to Channel NewsAsia on Wednesday, Mr Loke said: "There is no conclusive evidence to point at Russia under the JIT (Joint Investigative Team) evidence."

Moscow has rejected JIT's accusation, saying no such weapon had ever crossed the Russian-Ukrainian border and that it was an attempt to "discredit Russia in the eyes of the international community".

"But who's responsible - you can't just pinpoint at Russia," said Mr Loke, when asked about the findings. 

"Of course we have to take into consideration diplomatic relations," he said, adding that "any further actions will be based on conclusive evidence".

Australia and the Netherlands, whose citizens were also onboard the plane, have informed Russia that they hold the country responsible under international law for its role in bringing down MH17.

On Tuesday, Russia rejected calls from the Dutch to accept responsibility at a UN Security Council meeting in Ukraine.

FINAL MH370 REPORT OUT IN JULY

Meanwhile, Mr Loke also told Channel NewsAsia that the final report on MH370, the Malaysian Airlines Boeing 777 that disappeared in March 2014 with 239 people onboard, will be released in July. 

"What we are deciding right now is the final report of the investigation team, (which) will be released in July. This is what I've committed - we will give full disclosure without any hiding or editing of the contents," he said. 

Mr Loke also reiterated that the government will consider another search if new evidence resurfaces.

"If there's any credible lead or evidence, of course I'll bring it back to the Cabinet to reopen the search but as of now, the team has briefed me that they've done everything possible," he said.

"If there are any offers (like that from Ocean Infinity), they can come to us and we can make a decision later."

Source: CNA/hs(aj)
 
 

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

KimmoK kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
Yllä oleva kuva JITiltä

Valehtelet aivan jatkuvasti, miksi?

Toistuvasti, VALHEELLISESTI esiin tuomasi kuva ei ole JIT:ltä.
Vaan se on jonkun taiteilijan (Grafiikka Hannu Kyyriäinen) piirtelemä.


Joo niin näkyy olevan tuolla Suomen Kuvalehden sivulla. Siinä sanotaan kuitenkin esiteltävän JITin tietoja. Mulla oli se kuva muualla ilman kuvatekstiä tuon asia yhteydessä. Se myös vastaa muuten muualla näkemiäni esityksiä, patsi että raja oli "keskemmällä" ensinnäkin Sneznen kohdalla, josta se just meni sekä pojoisessa ja vielä luoteessakin. Rajat olivat epämääräiset ja niiden takana oli yksittäisiä vastapuolen taistelijoita ja koneitakin.

Lainaus:
Olen seittänyt todelliset joukkojen sijainnit.

Ei sulla o niistä parempaa tietoa kuin SK:lla.
Lainaus:
Katso ne uudestaan ja pidä mielessä että TELAR pidetään vähintään yli 5km päässä taistelujen etulinjasta, muutoin se tuhoutuu nopeasti.

Tätä 9M38:n ruseteilla oli myös laivoissa. Se voidaan ampua myös KUBilla, joita niitäkin siellä oli. Ukrainan kaksi sittemmin poispotkittua tutkimusjohtajaa Vovk ja Rumin sanoivat jo paljon ennen kuin ohjuksenkappaleita oli tuotu julkisuuteen, että kone on todennäköisesti ammuttu Krimiltä peräisin olevalla 9M38-ohjuksella (rusetit). Sitä en tiedä, miten olivat tulleet johtopäätökseensä. Luultavsti joittenkin pienempien roskin perusteella.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

"Se oli sitten lentänyt laittomalla reitlillä niin kauan kuin siellä oli sodittu."

Keväällä alueen ylitti 700 lento joka päivä.
Heinäkuun puolessa välissänoin 200 lentoa joka päivä.

"Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita. "

Venäjä ei tehnyt mitään konkreettista.
Se salli sata lentoa rostovista donbasin yli eurooppaan, joka ikinen päivä, myös 17.7.2014.

"Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy."

Te valehtelette yhdessä.
Kaikki oleellinen tieto kyseiseen koneeseen liittyen julkaistiin DSB loppuraportissa.
Myöskään Venäjä tai Malesia ei esittänyt että mitään oleellista olisi jäänyt puuttumaan.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

"Totta aki niissä on lennonjohdon ohjaus! "

Höpö höpö.
Mielikuvitustasi vain.

"Boeing on saanut 2006 patentin "tekoälysovellutukselle", jolla se (USA) voi ottaa koneen drooniohjaukseen sekä lennonjohdon että lentäjän ohi, jopa lentämään täysin automaattisesti sopivalle kentälle."

Jep jep.
Ovatko he saaneet hyväksynnän asentaa tuon johonkin siviili-matkustajakoneeseen?
Eivät ole.

Oikeasti et voi olla noin tyhmä. Olet malliesimerkki venäjän disinfo trollista.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1143

Tokkura kirjoitti:

Lainaus:
Olen seittänyt todelliset joukkojen sijainnit.

Ei sulla o niistä parempaa tietoa kuin SK:lla.
.

Tässäkohtaa on.
SK:n kuva ei edes yritä esittää joukkojen tarkkaa sijaintia.
Minä, Andrew, Marcel, Mika, bc ja moni muu on perkannut läpi kaikki taistelutiedoitteet ja sotilaiden ottamat valokuvat ja meillä on tieto missä Ukrainan ja Kapinallisten joukot olivat.
Lisäksi on joukko ihmisiä jotka on käyneet paikanpäällähaastattelemassa asukkaat/silminnäkijät.
Satelliittikuvat ovat niinikään paljonpuhuvia.

JIT ei ole karttoja julkaissut, vain jotain pieniä yksityiskohtia jotka vahvistavat kertomaani.
Oheisessa Punainen katkoviiva on näkemykseni mukaan lähinnä oikeaa. (ukrainan ja DSB:n kartta eniten pielessä)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat