Sivut

Kommentit (2930)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
"Se oli sitten lentänyt laittomalla reitlillä niin kauan kuin siellä oli sodittu."

Keväällä alueen ylitti 700 lento joka päivä.


Keväällä sota vasta alkoikin.
Lainaus:
Heinäkuun puolessa välissänoin 200 lentoa joka päivä.

"Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita. "

Venäjä ei tehnyt mitään konkreettista.

Kyllä se vaan sulki oman ilmatilansakin rajan takana taivaaseen asti, vaikka sillä puolen ei sotaa ollutkaan.
Siitäkin on ollut monelaista ilmaa, että ovatko ne koneet lentäneet tuosta lyhintä palloviivaa, vai enempikin sitä viivoitinkarttaviivaa, ja samaa rannikkoa pitkin, joka karttoihin yleensä on piirretty. Silloinkun minä olen siellä liikkunut, kone on mennyt rantaviivaa pitkin, mutta reitti onkin ollut esimerkiksi Sotshin (Adlerin) ja Leningradin välillä.

Lainaus:
Se salli sata lentoa rostovista donbasin yli eurooppaan, joka ikinen päivä, myös 17.7.2014.

Eli Donbassista Moskovaan? Se on ainoa reitti, mikä Donbassista menee Moskovan yli. Alue muodostui vähänkään pysyvänä rajoiltaan vasta ampumisen aikoihin.

Lainaus:
"Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy."

Te valehtelette yhdessä.
Kaikki oleellinen tieto kyseiseen koneeseen liittyen julkaistiin DSB loppuraportissa.
Myöskään Venäjä tai Malesia ei esittänyt että mitään oleellista olisi jäänyt puuttumaan.

Väärä tieto: Venäjä ja Malesia ovat kovistaneet myös USAta, mm. ulkopministeri Pompeota, eivätkä pelkästään Ukrainaa ja JIT:n mm. tätä sotatoimialueen ylilentämistä koskevia päätöksiä ja kaikkia lentotietoja koskien, jatkuvasti on ollut nokkapokka päällä.
https://politpuzzle.ru/141365-ryltse-v-puhu-ekspert-uverena-chto-ukraina-i-zapad-pytayutsya-skryt-pravdu-po-delu-o-krushenii-mh17/

«Рыльце в пуху»: эксперт уверена, что Украина и Запад пытаются скрыть правду по делу о крушении MH17

" Sormi jauhossa, hunajassa " (tassu höyhenissä) : asiantuntija on varma, että Uktraina ja Länsi piilottelevat totuutta MH17:n pudottamisesta.

04 Июн 2019 14:27

4. kesäkuuta 2019

Замдиректора Центра геополитических экспертиз Наталья Макеева прокомментировала заявление госсекретаря США Майка Помпео, который считает, что Россия должна «сделать больше» для расследования крушения рейса MH17. Эксперт подчеркнула, что позиция Запада по данному вопросу остается откровенно предвзятой.

Geopoliittisen tutkimuskeskuksen varajohtaja Natalja Makejeva kommentoi USA:n ulkoministeri Mike Pompeota, joka katsoo, että  "Venäjän pitäisi tehdä enemmän" MH17:n tutkimusten hyväksi. Ekspertti alleviivasti, että lännen kanta kysymykseen on jäänyt avoimesti ennetakiinniteyksi.

... "

(Pompeo EI tarkoita JITiä, koska Venäjää ei ole siihen "kelpuutettu" mukaan. MItä tutkimusprosessia hän tarkoittaa, ei ole selvää.)
Takemmin ainistossa: «ПолитПазл».
Tuolta sitten löytyy myös alueista

Автор: Николай Коперник

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

Natalja Makejeva

" ... Макеева уверена, что Украина и Запад пытаются скрыть правду по делу о крушении малайзийского авиалайнера. В эфире радио Sputnik эксперт отметила, что позиция США по данному вопросу остается прежней: за океаном считают, что Россия должна «платить и каяться». При этом Вашингтон не считает необходимым повлиять на Киев, который до сих пор не рассекретил все данные относительно произошедшей катастрофы. Это говорит о том, что у американцев и украинцев «рыльце в пуху».

Makejeva on varma, että Ukraina ja Länsi pitäytyvät totuuden piilotteluun onnettomuuden tutkimuksissa. Radio Sputnikin lähetyksessä hän huomautti, että USA:n asnne mainituissa tutkimuksissa on jäänyt ennalleen: rapakon takana katsotaan, että Venäjän pitää "maksaa ja katua". Tässä yhteydessä Wshingon ei välitä yrittää vaikuttaa Kiovaan, joka tähän mennessä ei ole avannut kaikkia tietoja tapahtumien kulusta. Tämä kertoo siitä, että ukrainalaisilla JA AMERIKKALSILLA on "tassut höyhenissä"...

Обозреватель также уточнила, что позиция Россия в этом вопросе «абсолютно открыта». Москва уже предоставила всю информацию по делу катастрофы, и больше ничего в этой ситуации сделать не может.
Tarkkailija myös täsmensi, että Venäjän asenne on tässä kysymyksessä "absoluuttisen avoin". Venäjä on jo tuonut esiin kaiken informaation tapahtuneesta katastrofista, eikä tässä tilanteessa voi enempää tehdä.

Напомним, ранее премьер-министр Малайзии Махатхир Мохамад назвал следствие по крушению авиалайнера Boeing-777 в 2014 году на Украине «излишне политизированным». "
Muistutamme, että Malesian pääminiteri Mahathir Mohamed nimitti tutkintaa Boeing-777 reittikoneen putoamisesta v. 2014 Ukrainassa " ylettämän politisoiduksi.
По мнению политика, западные специалисты пытаются обвинить в случившемся Россию, хотя никаких доказательств ее причастности к этой трагедии нет.

Politikon mukaan läntiset asiantuntijat pitäytyvät syyttämään tapahtuneesta Venäjää, vaikka minkäänlaisia todisteita sen osallisuudesta targediaan ei ole. "

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

>Tokkura
>>Heinäkuun puolessa välissänoin 200 lentoa joka päivä.
>>>Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita.
>>Venäjä ei tehnyt mitään konkreettista.
>Kyllä se vaan sulki oman ilmatilansakin rajan takana taivaaseen asti

Lennot jatkuivat normaalisti.

>>Se salli sata lentoa rostovista donbasin yli eurooppaan, joka ikinen päivä, myös 17.7.2014.
>Eli Donbassista Moskovaan?

Ei.
Vaan Aasiasta Rostovin ilmatilasta Ukrainan donbasin yli eurooppaan.
(Aeroflot tosin rikkoi kentokieltoaluetta myös 17.7 jälkeen)

Nämä asiat on sinulle todistettu jo monesti.
Lopeta siis valehtelu.

>>>Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy
>>Kaikki oleellinen tieto kyseiseen koneeseen liittyen julkaistiin DSB loppuraportissa.
>>Myöskään Venäjä tai Malesia ei esittänyt että mitään oleellista olisi jäänyt puuttumaan.

>Väärä tieto: Venäjä ja Malesia ovat kovistaneet ...

Lopeta valehtelu.
Venäjä ja Malesia allekirjoittivat DSB loppuraportin kommenttiensa kera

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Ukrainan donbasin ylittäneistä lennoista:

"Some 290 commercial flights continued operating over the war zone, with just 10 fewer aircraft entering Ukrainian airspace than normal, according to European air traffic control centre Eurocontrol."

https://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-2697098/THREE-HUN...

"The flights were still operating in the conflict zone despite warnings from as far back as April from the UN's International Civil Aviation Organization (ICAO) about potential risks to commercial planes."

"In response to warnings, American flights had been banned from flying over Ukraine, but European and Asian carriers were still operating in the area."

"Defending the Malaysian Airlines decision to fly over eastern Ukraine, the country's prime minister Najib Razak said international air authorities had deemed the flight path secure."

Oheisen kuvan lähde:

https://www.bbc.com/news/world-europe-28357880

(kuvassa on lentojen tiheys 16.7-17.7.2014 välisenä aikana)

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Haagin ICJ:ssä on Ukrainan asianajaja esittänyt että yksinäisen TELAR:n lähettäminen donbasiin ammuskelemaan (puolisokeana vilkaan lentotien alla) vastaa epäsuoraa tahallista siviilien murhaa ja se siksi olisi käsiteltävä tahallisena siviilien murhaamisena.

Olen kyllä samaa mieltä. Syyllisiä on enemmän aseen toimittajat kuin itse ampuja. Ampujalla ei ollut mahdollisuutta tietää. Ja jos tulikomento tuli sekin pelkän pilvien välistä tehdyn näköhavainnon perusteella, komennon antajan mielenterveys pitää tutkia, sitten sulkea vankilaan.

(on esitetty että joku sotaan väsynyt (Bezler?) olisi tahallisella virhekomennolla halunnut lopettaa sodan, uhrannut 298 ihmistä säästääkseen 20 000 ihmistä -> FAIL -> 20298 ruumista)

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

"Venäjän pitäisi tehdä enemmän"

Ei ole epäselvää mitä tarkoitetaan.

Venäjän pitäisi noudattaa YK:ssa sovittuja tiedonjako -periaatetta MH17 tutkinnassa. Eli kaikki tuntkintaa auttava tieto tulee jäsenmaiden toimittaa tutkijoille.

Sen sijaan Venäjä esittää valheita ja pimittää tietoja tutkimuskomissiolta, vuodesta toiseen, toistuvasti.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

"todisteita sen osallisuudesta targediaan ei ole."

Nuita Venäjän valheita on turha suomentaa, se on Ristolle sata kertaa sanottu.
Ei niitä valheita usko kukaan Venäjän ulkopuolella, paitsi ehkä yksi Risto, tuskin hänkään.
(Ehkä eläke jäi pieneksi ja lisätuloja pitäisi koettaa saada? Vai onko niin että Riston TV:stä on tullut venäjän ohjelmat liian monen vuoden ajan, aivot peseytyneet siis.)

Suomessa me kaikki muut tiedetään että kaikki todisteet puoltavat vain Venäjän osallisuutta tragediaan. Mikään esille tullut tosiasia ei osoita muualle kuin venäjämyönteisiin joukkoihin ja Venäjän lainaamaan aseeseen.

Osa on jopa syvällisestikin perehtynyt aiheeseen jottei olisi mediapelin vietävissä.
On myös melko perussuomalainen logiikka se että se joka valehtelee, on syyllinen. Syyttömän ei tarvitse valehdella.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

Hollantilainen europarlamentaarikko Thierry Baudet, Forum deer Demokratie, vaatii uutta puolueetonta tutkimusta MH17-matkustajakoneen alasampumisesta Ukrainassa 2014.
https://politpuzzle.ru/140024-chlen-evroparlamenta-usomnilsya-v-nezavisimosti-rassledovaniya-katastrofy-mh17/

" Член Европарламента усомнился в независимости расследования катастрофы MH17...

25 мая 2019 10:30

Член Европейского парламента, лидер нидерландской партии «Форум за демократию» Тьерри Боде рассказал об ангажированности расследования крушения малайзийского «Боинга» MH17. По его словам, к катастрофе может быть причастна Украина.

Международная следственная группа (JIT) провела необъективное расследование катастрофы малайзийского «Боинга», летевшего рейсом MH17, по заказу заинтересованных лиц. Такое мнение выразил член Европарламента, лидер партии «Форум за демократию» в Нидерландах Теьрри Бодде, передает издание NL Times....
 

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:

Lainaus:
Olen seittänyt todelliset joukkojen sijainnit.

Ei sulla o niistä parempaa tietoa kuin SK:lla.
.

Tässä kohtaa on.
SK:n kuva ei edes yritä esittää joukkojen tarkkaa sijaintia.
Minä, Andrew, Marcel, Mika, bc ja moni muu on perkannut läpi kaikki taistelutiedoitteet ja sotilaiden ottamat valokuvat ja meillä on tieto missä Ukrainan ja Kapinallisten joukot olivat.
Lisäksi on joukko ihmisiä jotka on käyneet paikanpäällähaastattelemassa asukkaat/silminnäkijät.
Satelliittikuvat ovat niinikään paljonpuhuvia.

JIT ei ole karttoja julkaissut, vain jotain pieniä yksityiskohtia jotka vahvistavat kertomaani.
Oheisessa Punainen katkoviiva on näkemykseni mukaan lähinnä oikeaa. (ukrainan ja DSB:n kartta eniten pielessä)


Älä suotta räpellä noita omia kuvia. Verbaalisesti on sevempää. Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.
Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin. Tärkeä reittiparametri (kursovoi parametr) on tässä tapauksessa vaakaprojektio kohtisuorasta janasta ampumalaittesta maaikappaleen lentorataan.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>>Heinäkuun puolessa välissänoin 200 lentoa joka päivä.
>>>Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita.
>>Venäjä ei tehnyt mitään konkreettista.
>Kyllä se vaan sulki oman ilmatilansakin rajan takana taivaaseen asti

Lennot jatkuivat normaalisti.


Eivät jatkuneet, eivätkä ne olleet laajasti siitä kohdasta ennen menneetkään.
Mutta Ukrainan puolelta sulkualueelle tunkevia matkustajakoneita ei torjuakaan voinut.

Lainaus:
>>Se salli sata lentoa rostovista donbasin yli eurooppaan, joka ikinen päivä, myös 17.7.2014.
>Eli Donbassista Moskovaan?

Ei.
Vaan Aasiasta Rostovin ilmatilasta Ukrainan donbasin yli eurooppaan.
(Aeroflot tosin rikkoi kentokieltoaluetta myös 17.7 jälkeen)

Nämä asiat on sinulle todistettu jo monesti.


Boing pystyy väärentämään omien koneidensa lentotietoja. Siten se teki MH370:nkin tapauksessa. (Tai sitten joku muu, muuta luutavasti kukaan muu kuin se ja NASA ei olisi pystynyt.)
Lainaus:
Lopeta siis valehtelu.

Lopeta itse. Minä en esitä mitää "omia tietojani". Sellaisia mulla ei ole.

Lainaus:
>>>Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy
>>Kaikki oleellinen tieto kyseiseen koneeseen liittyen julkaistiin DSB loppuraportissa.
>>Myöskään Venäjä tai Malesia ei esittänyt että mitään oleellista olisi jäänyt puuttumaan.

>Väärä tieto: Venäjä ja Malesia ovat kovistaneet ...

Lopeta valehtelu.


Mää olen esittänyt tästä ainakin yhden linkin, mutta se on ilmeisesti nypitty pois. Kyllä mulla jossakin on.
Lainaus:
Venäjä ja Malesia allekirjoittivat DSB loppuraportin kommenttiensa kera

Hallitukset eivät ole allekirjoittaneet. Ei myöskään Malesia mitään sellaista, jossa syytä vieritetään Venäjälle. Se on nyt jälkikäteen myös monen ministerin suulla selvästi toistettu. JITin valitesemat noiden maiden kansalaiset tai firmat tutkimusryhmissä eivät ole avltion edustajia. Ja ne sitä paisti allekirjoitaavat yleensä vain sen mitä ovat tutkineetkin. (Ihan viime aikoina tosin tuollaisissa ympyröissä on kyllä seikkaillut "uudenalaisia" tutkijoita, kuten henkolöllisyyksien tunnistaja oikeushammaslääkäri Henena Ranta, joka on allekijoittanut "joukkomurharaporttejakin" (Srebrenicassa ainoana, oikeat kuolinsyytutkijat, suomalsinen ja serbi eivät allekirjoittaneet), vaikka hänellä ei ole sen enempää KUOLINSYYTUTKIJAN pätevyyttäö kuin sulla tai mulla (lääkintäpioneeri, haaskalintu, perääntyy viimeisenä...), ja sen yhdenkin raportin "perusteella" NATO aloitti sodan, laittoman tietysti.
"Tutkimuskomission" vilpilliset asettajat tietävät, että Venäjän perustuslaki kieltää alistamasta maan kansalaisia sellaisille ulkomaisille, joihin Venäjä itse ei pääse osallistumaan. Venäjä on tästä tarkka, koska sen mukaan tapahtumat objektiivisia, mutta tuomiot kansallisia, ja kukin maa tuomitsee alueellaan (josta on jonkin verran poikkeuksia).
Venäjä ei toimita JITIlle enää tietoja, koska se on epäpätevä, ei ota Venäjänedustajia tutkimuksiin mukaan, ja koska se on käyttänyt aiempiakin saamiaan tietoja väärin. Venäjä varmaan ilmoittaa uusimmat tietonsa Malesia tutkimuskomissiolle.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Tokkura kirjoitti:
Hollantilainen europarlamentaarikko Thierry Baudet, Forum deer Demokratie, vaatii uutta puolueetonta tutkimusta MH17-matkustajakoneen alasampumisesta Ukrainassa 2014.

Kaikki Natsit ovat voimakkaita Putinin puolestapuhujia, onhan Putin tunnetuin Fasisti tällä mantereella.
Lisäksi Venäjä on suurin ja tärkein yksittäinen äärioikeiston rahoittaja kautta maailman.

Tuossa Hollantilaisen kertomana kyseisestä Baudet:sta.
http://www.whathappenedtoflightmh17.com/leader-of-largest-party-in-dutch...

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

>Tokkura
>Verbaalisesti on sevempää.

LOL!

> Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.

Kerro lisää.

>Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin.

Nämä asiat on keskusteltu, mutta et vain tajua, et verbaalisesti etkä kuvallisesti.

BUK lentomatkaa rajoittaa voimakkaasti nopeus ja radiolinkki.

Tokkopa teikäläinen edes tietää että esim vakio GSM max etäisyys on 30km, sen jälkeen ajoitukset ei toimi vaikka signaali kuuluu. BUK:radio ei tietenkään toimi samalla tekniikalla vaan 20vuotta vanhemmalla ei siis järin paremmalla.

Oheinen kuva on vanhoista buk manuaaleista.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Tokkura kirjoitti:
KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>>Heinäkuun puolessa välissänoin 200 lentoa joka päivä.
>>>Venäjä oli esittänyt jyrkempiä ja jyrkempiä vastalauseita.
>>Venäjä ei tehnyt mitään konkreettista.
>Kyllä se vaan sulki oman ilmatilansakin rajan takana taivaaseen asti

Lennot jatkuivat normaalisti.


Eivät jatkuneet, eivätkä ne olleet laajasti siitä kohdasta ennen menneetkään.
Mutta Ukrainan puolelta sulkualueelle tunkevia matkustajakoneita ei torjuakaan voinut.

Lainaus:
>>Se salli sata lentoa rostovista donbasin yli eurooppaan, joka ikinen päivä, myös 17.7.2014.
>Eli Donbassista Moskovaan?

Ei.
Vaan Aasiasta Rostovin ilmatilasta Ukrainan donbasin yli eurooppaan.
(Aeroflot tosin rikkoi kentokieltoaluetta myös 17.7 jälkeen)

Nämä asiat on sinulle todistettu jo monesti.


Boing pystyy väärentämään omien koneidensa lentotietoja. Siten se teki MH370:nkin tapauksessa. (Tai sitten joku muu, muuta luutavasti kukaan muu kuin se ja NASA ei olisi pystynyt.)
Lainaus:
Lopeta siis valehtelu.

Lopeta itse. Minä en esitä mitää "omia tietojani". Sellaisia mulla ei ole.

Lainaus:
>>>Venäläisten mukaan JIT ja Ukraina eivät ole toimittaneet tätä konetta koskien tarvittavia tietoja. Ihan kuin siinä olisi jokin todella kovan luokan syy
>>Kaikki oleellinen tieto kyseiseen koneeseen liittyen julkaistiin DSB loppuraportissa.
>>Myöskään Venäjä tai Malesia ei esittänyt että mitään oleellista olisi jäänyt puuttumaan.

>Väärä tieto: Venäjä ja Malesia ovat kovistaneet ...

Lopeta valehtelu.


Mää olen esittänyt tästä ainakin yhden linkin, mutta se on ilmeisesti nypitty pois. Kyllä mulla jossakin on.
Lainaus:
Venäjä ja Malesia allekirjoittivat DSB loppuraportin kommenttiensa kera

Hallitukset eivät ole allekirjoittaneet. Ei myöskään Malesia mitään sellaista, jossa...

Olet naurettava valehtelija.
Jutuissas ei ole pääsääntöisesti mikään totta.
Et tiedä mistään näistä asioista yhtään mitään, silti esität tietäväsi, vaikka kukaan koskaan ei sua edes usko.

Se on jännä kuinka monet Venäjäfanit aktivoituu kun enään ei tarvita uskottavaa naamaa työelämässä.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Viides vuosipäivä lähestyy ja bc lupailee julkaista uusia dokumentteja.

Niitä odotellessa JA uusiin venäjän valhevyöryihin valmistautuessa voi lukaista bc:n tähänastisen debunkkaukset venäjän valheista.

Englanniksi:

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/01/05/kremlins-shifti...

Venäjäksi:

https://ru.bellingcat.com/novosti/russia/2018/01/29/mh17-versions/

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>Verbaalisesti on sevempää.

LOL!

> Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.

Kerro lisää.


No ei o noiden hämärästi näkyvien kaupunkin mukaan: Torezista Snižneen on 11km.

Lainaus:
>Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin.

Nämä asiat on keskusteltu, mutta et vain tajua, et verbaalisesti etkä kuvallisesti.

BUK lentomatkaa rajoittaa voimakkaasti nopeus ja radiolinkki.

Tokkopa teikäläinen edes tietää että esim vakio GSM max etäisyys on 30km, sen jälkeen ajoitukset ei toimi vaikka signaali kuuluu. BUK:radio ei tietenkään toimi samalla tekniikalla vaan 20vuotta vanhemmalla ei siis järin paremmalla.

Oheinen kuva on vanhoista buk manuaaleista.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

Kuvasi ovat Pellinpaskan sivuilta ja sieltä keskusteluista. Niiden laadusta ei tiedä mitään. Oletusarvo kaikelle siellä on: väärennennetyä, infosotaa. Järjestö on aika kusisessa tilanteessa...

https://mh17crystalball.blogspot.com/2016/09/mh17-range-differences-between-warhead.html

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>Verbaalisesti on selvempää.

LOL! 

Kyllä: taukosta käyilmi, että 9M38:lle sen omalla BUK-Telarilla luotettava ampumaetäisyys sivulta on 18 km reitin projektiosta maapinnalla. Ampuma-viivaetäisyys on 30 km, 10 km:n kokeudella lentävälle kohteelle se tarkoittaa 28 km maanpinnan tasolla osumapaikasta eteen - tai taakse. TELARI laskee ampumahetken nopeuksien mukaan todennäköisen kohtaamispisteen ja ampuu oletusarvoisesti sitä kohti. Mahdollisuuset osua ovat hyvät myös "tavallisena rakettiammuksena" ilman korjaussignaalia ovat hyvät, kun kohde on vakaasti etenevä pommikone - tai matkustajakone, eikä kaarteleva hävittäjä.
Jos kyseessä on taitava ja varsikin provikatiivinen ampuja, koneella voidaan tunnetusti myös "konstailla", esimerkiksi ampua maahan, vaikka TELARI ei koskaan tähtää automaattisesti tietyn taso alapuolelle. Tällöin kuitenkin ampumatulos aina heikkenee ja annetut etäisyyde pienenvät. Jos esimerkiksi tähdätään eteen, raketti lähetyy konetta kuin se olisi ammuttu vielä paljon kauempaa edestä. Koska raketti on paljon nopeampi kuin kone, saattaa näyttää jopa, että on ammuttu edestä, vaikka on ammuttu takaa. Jos ammutaan KUBilla tai BUK-M1-Telarilla nuo lukemat eivät ole aivan sellaisinaan voimassa. Jälkimmänen laskee ampumapisteen jopa 100 km:n päästä.

Lainaus:
> Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.

Kerro lisää.


No ei sentään, Nuo "postimerkit" hämäsivät. Mittakaava näyttää pitävän paikkansa: Torezin ja Snižnen välillä on n. 11 km:

" Русский: Торе́з — город областного значения в Донецкой области Украины. Расположен на 66 км автодороги Н-21 Донецк-Старобельск. Горно-промышленный центр на востоке

Snižne (ukr. Сніжне́; ven. Снежное, Snežnoje) on Itä-Ukrainan Donetskin alueella, maanteitse 77 kilometriä aluekeskus Donetskista itään sijaitseva kaupunki ja kaupunkipiiri. "

Lainaus:
>Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin.

Nämä asiat on keskusteltu, mutta et vain tajua, et verbaalisesti etkä kuvallisesti.

Mun taulukkoni on Almazilta, ja sillä se niitä on myös myynyt. trkasti otten tuo Stanislav Jeltsinin sivu on erään Venäjän sotakorkeakoulun vuodelta 2007. 9M38:kaan ei ollut silloin vielä dekomissoitu, joten sekin on, ehkä viimeitä kertaa, mukana.
Siinä on otettu kaikki tuollaset huomioon. Ei kannata "järkellä", varsinkaan kun...

Lainaus:
BUK lentomatkaa rajoittaa voimakkaasti nopeus ja radiolinkki.

Tokkopa teikäläinen edes tietää että esim vakio GSM max etäisyys on 30km, sen jälkeen ajoitukset ei toimi vaikka signaali kuuluu. BUK:radio ei tietenkään toimi samalla tekniikalla vaan 20vuotta vanhemmalla ei siis järin paremmalla.

Oheinen kuva on vanhoista buk manuaaleista.


BUKilla ei ole tekemistä radiopuhelinverkkojen kanssa. Niissä on analoginen ATK-teknologia, jota ei voi millään "GP-koodereilla" (kuka muistaa mistä filmistä... ]<:-D ?) eikä jammreilla. Nykyään se on yksi niiden pistämätön vahvuus.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

>Tokkura
>Kuvasi ovat Pellinpaskan sivuilta ja sieltä keskusteluista.

Ei ole. (jos lainkaan ymmärrän mitä kuvaa tarkoitat)
Kuvani oli DSB loppuraportista.

> https://mh17crystalball.blogspot.com/2016/09/mh17-range-differences-betw...

Mitäs tekemistä tuolla on minkään kanssa?
(Basic Dimensions kyllä joskus lainaa minun grafiikkaa)

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

>Tokkura
>. Jos esimerkiksi tähdätään eteen, raketti lähetyy konetta kuin se olisi ammuttu vielä paljon kauempaa edestä. Koska raketti on paljon nopeampi kuin kone, saattaa näyttää jopa, että on ammuttu edestä, vaikka on ammuttu takaa.

Naurettavaa.
Usko jo että sinä et näistä vehkeistä ymmärrä hölkäsen pöläystä.
Me Almazin kanssa ollaan edes vähän käryllä asiasta.😁

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat