Sivut

Kommentit (2269)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>Verbaalisesti on sevempää.

LOL!

> Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.

Kerro lisää.


No ei o noiden hämärästi näkyvien kaupunkin mukaan: Torezista Snižneen on 11km.

Lainaus:
>Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin.

Nämä asiat on keskusteltu, mutta et vain tajua, et verbaalisesti etkä kuvallisesti.

BUK lentomatkaa rajoittaa voimakkaasti nopeus ja radiolinkki.

Tokkopa teikäläinen edes tietää että esim vakio GSM max etäisyys on 30km, sen jälkeen ajoitukset ei toimi vaikka signaali kuuluu. BUK:radio ei tietenkään toimi samalla tekniikalla vaan 20vuotta vanhemmalla ei siis järin paremmalla.

Oheinen kuva on vanhoista buk manuaaleista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

Kuvasi ovat Pellinpaskan sivuilta ja sieltä keskusteluista. Niiden laadusta ei tiedä mitään. Oletusarvo kaikelle siellä on: väärennennetyä, infosotaa. Järjestö on aika kusisessa tilanteessa...

https://mh17crystalball.blogspot.com/2016/09/mh17-range-differences-between-warhead.html

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>Verbaalisesti on selvempää.

LOL! 

Kyllä: taukosta käyilmi, että 9M38:lle sen omalla BUK-Telarilla luotettava ampumaetäisyys sivulta on 18 km reitin projektiosta maapinnalla. Ampuma-viivaetäisyys on 30 km, 10 km:n kokeudella lentävälle kohteelle se tarkoittaa 28 km maanpinnan tasolla osumapaikasta eteen - tai taakse. TELARI laskee ampumahetken nopeuksien mukaan todennäköisen kohtaamispisteen ja ampuu oletusarvoisesti sitä kohti. Mahdollisuuset osua ovat hyvät myös "tavallisena rakettiammuksena" ilman korjaussignaalia ovat hyvät, kun kohde on vakaasti etenevä pommikone - tai matkustajakone, eikä kaarteleva hävittäjä.
Jos kyseessä on taitava ja varsikin provikatiivinen ampuja, koneella voidaan tunnetusti myös "konstailla", esimerkiksi ampua maahan, vaikka TELARI ei koskaan tähtää automaattisesti tietyn taso alapuolelle. Tällöin kuitenkin ampumatulos aina heikkenee ja annetut etäisyyde pienenvät. Jos esimerkiksi tähdätään eteen, raketti lähetyy konetta kuin se olisi ammuttu vielä paljon kauempaa edestä. Koska raketti on paljon nopeampi kuin kone, saattaa näyttää jopa, että on ammuttu edestä, vaikka on ammuttu takaa. Jos ammutaan KUBilla tai BUK-M1-Telarilla nuo lukemat eivät ole aivan sellaisinaan voimassa. Jälkimmänen laskee ampumapisteen jopa 100 km:n päästä.

Lainaus:
> Sulla on tuossa ilmeisesti mittakaavassa 0-virhekin.

Kerro lisää.


No ei sentään, Nuo "postimerkit" hämäsivät. Mittakaava näyttää pitävän paikkansa: Torezin ja Snižnen välillä on n. 11 km:

" Русский: Торе́з — город областного значения в Донецкой области Украины. Расположен на 66 км автодороги Н-21 Донецк-Старобельск. Горно-промышленный центр на востоке

Snižne (ukr. Сніжне́; ven. Снежное, Snežnoje) on Itä-Ukrainan Donetskin alueella, maanteitse 77 kilometriä aluekeskus Donetskista itään sijaitseva kaupunki ja kaupunkipiiri. "

Lainaus:
>Tuosta taulukosta näet ampumaetäisyydet ja -korkeudet annetuilla korkeilla osumistodennäköisyyksillä (joita pienenmpiä ei anneta, mutta mahdollista on osua kauempaakin.

Nämä asiat on keskusteltu, mutta et vain tajua, et verbaalisesti etkä kuvallisesti.

Mun taulukkoni on Almazilta, ja sillä se niitä on myös myynyt. trkasti otten tuo Stanislav Jeltsinin sivu on erään Venäjän sotakorkeakoulun vuodelta 2007. 9M38:kaan ei ollut silloin vielä dekomissoitu, joten sekin on, ehkä viimeitä kertaa, mukana.
Siinä on otettu kaikki tuollaset huomioon. Ei kannata "järkellä", varsinkaan kun...

Lainaus:
BUK lentomatkaa rajoittaa voimakkaasti nopeus ja radiolinkki.

Tokkopa teikäläinen edes tietää että esim vakio GSM max etäisyys on 30km, sen jälkeen ajoitukset ei toimi vaikka signaali kuuluu. BUK:radio ei tietenkään toimi samalla tekniikalla vaan 20vuotta vanhemmalla ei siis järin paremmalla.

Oheinen kuva on vanhoista buk manuaaleista.


BUKilla ei ole tekemistä radiopuhelinverkkojen kanssa. Niissä on analoginen ATK-teknologia, jota ei voi millään "GP-koodereilla" (kuka muistaa mistä filmistä... ]<:-D ?) eikä jammreilla. Nykyään se on yksi niiden pistämätön vahvuus.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä694

>Tokkura
>Kuvasi ovat Pellinpaskan sivuilta ja sieltä keskusteluista.

Ei ole. (jos lainkaan ymmärrän mitä kuvaa tarkoitat)
Kuvani oli DSB loppuraportista.

> https://mh17crystalball.blogspot.com/2016/09/mh17-range-differences-betw...

Mitäs tekemistä tuolla on minkään kanssa?
(Basic Dimensions kyllä joskus lainaa minun grafiikkaa)

KimmoK
Seuraa 
Viestejä694

>Tokkura
>. Jos esimerkiksi tähdätään eteen, raketti lähetyy konetta kuin se olisi ammuttu vielä paljon kauempaa edestä. Koska raketti on paljon nopeampi kuin kone, saattaa näyttää jopa, että on ammuttu edestä, vaikka on ammuttu takaa.

Naurettavaa.
Usko jo että sinä et näistä vehkeistä ymmärrä hölkäsen pöläystä.
Me Almazin kanssa ollaan edes vähän käryllä asiasta.😁

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

KimmoK kirjoitti:
Haagin ICJ:ssä on Ukrainan asianajaja esittänyt että yksinäisen TELAR:n lähettäminen donbasiin ammuskelemaan (puolisokeana vilkaan lentotien alla) vastaa epäsuoraa tahallista siviilien murhaa ja se siksi olisi käsiteltävä tahallisena siviilien murhaamisena.

ICJ ei ole käsitellyt tätäasiaa, koska sille ei ole ollut tutkimusperustaa. Eikä Venäjän valtio/armaija ole sellaisia rakkineita sinne toimittanut. Jos jokin yksityinen taho olisi sellaisen sinne trokannut, se olisi ollut Venäjänkin valtio ja oman toimiluvan vastainen toimenpide.

Lainaus:
Olen kyllä samaa mieltä. Syyllisiä on enemmän aseen toimittajat kuin itse ampuja. Ampujalla ei ollut mahdollisuutta tietää.

EiVENÄJÄ olisi päästänyt sellaisia ampujia vehkeillen.
Lainaus:
Ja jos tulikomento tuli sekin pelkän pilvien välistä tehdyn näköhavainnon perusteella, komennon antajan mielenterveys pitää tutkia, sitten sulkea vankilaan.

Oli pussipimeää.

Lainaus:
(on esitetty että joku sotaan väsynyt (Bezler?) olisi tahallisella virhekomennolla halunnut lopettaa sodan, uhrannut 298 ihmistä säästääkseen 20 000 ihmistä -> FAIL -> 20298 ruumista)

Älä suotta ytä "järkeillä"...

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

KimmoK kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
Hollantilainen europarlamentaarikko Thierry Baudet, Forum deer Demokratie, vaatii uutta puolueetonta tutkimusta MH17-matkustajakoneen alasampumisesta Ukrainassa 2014.

Kaikki Natsit ovat voimakkaita Putinin puolestapuhujia, onhan Putin tunnetuin Fasisti tällä mantereella.

Miten määrittelet "natsin"? Uskookohän ehkä Hitlerin ideologin Hans Bergerin "sähköiseen rotutajuntateoriaan"?
Lainaus:
Lisäksi Venäjä on suurin ja tärkein yksittäinen äärioikeiston rahoittaja kautta maailman.

Tuossa Hollantilaisen kertomana kyseisestä Baudet:sta.
http://www.whathappenedtoflightmh17.com/leader-of-largest-party-in-dutch...

Muuten asiaa, mutta USA ei ole sen oikeampi taho pistämään pystyyn uutta tutkimusryhmää. Sekin on kuitenkin ehdottomasti selityksen vekaa, mitä ja miten Boingin "kaapparivastaiset tekoälyt tästä ja muistakin Boeing-oonnettomuuksita tiedoittivat ja keille.

Leader of largest party in Dutch Senate states Ukraine is a suspect of downing MH17

Posted on May 23, 2019 by admin in Dutch politics // 0 Comments

Thierry Baudet, the political leader of the Dutch rightwing party Forum voor Democratie (FvD) said in a debate on Dutch national television that Ukraine “is one of the possible perpetrators of this situation” meaning MH17. “Also public prosecutor of this JIT” (Joint Investigation Team) he added.

These are false statements.
(T.: Nämä ovat tosia.)

Baudet is well known for his  controversial opinions. He does not believe climate change is caused by humans. In a speech he stated “we are undermined by media”. Baudet did not attend a debate on MH17 in Dutch parliament.

The remarkable statement in the debate was a response to Dutch prime minster Rutte who asked if Baudet was willing to write another letter to president Trump stating the letter sent in November 2016  which he signed was wrong.

Baudet was one of the about 26 persons who signed a letter addressed to president Trump requesting him to start  a new investigation into the cause of the MH17 shotdown. The letter also stated :

The official investigation by the “Dutch Safety Board” (OVV) and the Joint Investigation Team (JIT) was neither independent nor convincing.

(T.: Tämä on fakta.)

Max van der Werff, a Dutch blogger who cooperates with a former RT journalist also signed the letter. Others who  signed the letter are  Graham Phillips and Karel Van Wolferen. Phillips is a notorious freelance journalist reporting his pro Russia bias with low ethics. Van Wolferen made a lot of nonsense statements in this interview. Another man who signed is German Peter Haisenko. Haisenko clearly talks nonsense as well. Even now, when Russia confirmed there was no SU25 near MH17, Haisenko still states the Boeing 777 was shot down by a military plane. ... "

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

" ... Baudet in a response to the question by Rutte stated he will not send a new letter to Trump stating he was wrong. He explained a judge should decide on the evidence, not politicians. Baudet did not support a resolution in Dutch parliament supporting the Dutch government step to hold Russia liable for downing MH17.

Baudet in a response to the question by Rutte stated he will not send a new letter to Trump stating he was wrong. He explained a judge should decide on the evidence, not politicians. Baudet did not support a resolution in Dutch parliament supporting the Dutch government step to hold Russia liable for downing MH17.

The statements by Baudet are incorrect. Ukraine is not the public prosecutor. The Dutch Openbaar Ministerie (OM) is the prosecutor. The OM will decide if it wil prosecute the suspects or not. Dutch Ward Ferdinandusse is appointed as the public prosecutor.

(T: Hollannin sisäministeriö ei voi syyttää valtioita.)

Also the statement by Baudet that Ukraine has veto-power in admitting evidence to the criminal investigation is nonsense. The member states of JIT signed  in 2014 a non-disclosure agreement. This implies non of the member states can reveal information during the investigation without approval of all other member states. The purpose of this agreement is to prevent sensitive information leaking out which could harm a future trial.

Ukraine is also not a suspect. JIT made very clear a BUK TELAR owned by the Russian armed forces launched a missile which shot down MH17.

The statements made by Baudet can be seen in the clip below.

https://youtu.be/thON3txY0Z0 "

KimmoK
Seuraa 
Viestejä694

Aiemmin sivuttiin SpaceX:n tekemisiä.

Heidän aloittamansa starlink järjestelmä tullee tarjoamaan internet yhteyden ympäri planeetan.

Köyhistä maista voidaan kytkeytyä internettiin ilman paikallisia operaattoreita.

Ja diktatuurin ja sananvapauden puutteen maissa niin ikään päästään edullisesti samaan internettiin käsiksi.

Pääsyä ei ole sitten enään mahdollista estää.

Tuo muutos voi olla avain sille että tieto alkaa kulkemaan paremmin ja myös MH17 tapauksen todellisuudesta pääsee paremmin Venäjän kansalaisten tietoisuuteen. (Tälläkin hetkellä yli 80% Venäläisistä saa ainoastaan Venäjän valtion valmistelemia uutisia.) Ja laaja kansalaisten johtajiaan kohtaan aloittama painostus voisi edesauttaa sitä, että Venäjän johto joutuisi aloittamaan kansainvälisen yhteistyön MH17 asiassa (ja monessa muussakin).

KimmoK
Seuraa 
Viestejä694

Tutkinnan johtaja kirjoitti omaisille:
"We would like to have sent this invitation earlier to give you time to prepare,"
"Because of the phase in which the criminal investigation is currently underway and the importance of secrecy, we have decided to do this only now."

Jotain uutta tietoa on siis ainakin tulossa.
Aiemmin on huhuttu että JIT olisi valmis oikeudenkäyntiin syksyllä, ehkä tulee tietoa mm. siitä.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

KimmoK kirjoitti:
Tuolla näkyy katsaus lentoliikenteeseen, juuri ennen MH17 ampumista.

https://www.youtube.com/watch?v=hh06SqVx_1Q


Ne ovat luultavasti yhtä väärennettyjä kuin telarividiotkin.

Joka tapauksessa lentotiedot olivat väärennyttyjä tai puuttuivat MH270:n tapauksessa, ja ne johtivat myös miljardietsintöjä raskaasti harhaan. (Kaikenlaista muuta kyllä löytyi, mitäei muuten olisi osattu etsiä.)
Separatistit ampuivat Luganskin yläpuolella 14. 6. 2014 (eli kuukautta ennen kuin malesialainen matkustajakone MH17 putosi) alas korkella lentäneen ukrainalaisen Iljushin-76 sotilaskuljetuskoneen (Ilmeisimmin BUK-ohjuksella).

Nyt Ukraina on ruvennut syyttämään tästäkin "Kremliä".

Tämä on jossakin määrin kummallista, sillä Venäjän valtion syyttäminen MH17-tapauksesta on 5 vuotta rakentunut sille, että alueella ei olisi ollut ainuttakaan BUKia kenenkään käsissä.

Tätä taas on "perusteltu" sillä, että SELLAISIA EI NÄY BELLINGCATIN (ja Ukrainan) YKSITYISHENKILÖ-VAKOILIJOIDEN KÄNNYKKÄKUVISSA JA "KOTIVIDIOISSA ALUEELTA"!!!!

Totaa.... tuli mieleeni...

OLISIKOHAN MITNKÄÄN MAHDOLLISTA, ETTÄ PELLINAPSKA OLISI VAIN NYPPINYT VÄÄRÄNLAISET KUVAT JA VIDEOT POIS TARJONNASTA!!!???

OLISIKOHAN MITENKÄÄN MAHDOLLISTA, ETTÄ PELLINAPASKA OLISI VAIN NYPPINYT VÄÄRÄNLAISET KUVAT JA VIDEOT POIS TARJONNASTA!!!???

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(Ei sais nauraa... tiedän... 😢)

https://o.daily-inform.ru/422110-sbit-samolet-prikazali-v-kremle-sbu-spustya-5-let-obvinila-rossiyu-v-krushenii-il-76-pod-luganskom

"Сбить самолет приказали в Кремле": СБУ спустя 5 лет обвинила Россию в крушении Ил-76 под Луганском

Служба безопасности Украины (СБУ) спустя 5 лет после крушения украинского военного транспортного самолета Ил-76 в Донбассе обвинила в произошедшем Россию. Соответствующее сообщение появилось на сайте спецслужбы.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä5665

KimmoK kirjoitti:
>Tokkura
>. Jos esimerkiksi tähdätään eteen, raketti lähetyy konetta kuin se olisi ammuttu vielä paljon kauempaa edestä. Koska raketti on paljon nopeampi kuin kone, saattaa näyttää jopa, että on ammuttu edestä, vaikka on ammuttu takaa.

Naurettavaa.
Usko jo että sinä et näistä vehkeistä ymmärrä hölkäsen pöläystä.
Me Almazin kanssa ollaan edes vähän käryllä asiasta.😁


Almaz ei mainosta vippaskonteja - ainakaan julkisuudessa. Sää oot ittekin kirjottanut täällä, että BUK 9M38:lla voi ampua myös maahan, ja sitähän käytettiin myös laivoja vastaan. Siihen on annettu BUK M1-2:lle 9M317-ohjuksella myös etäsiyydet: 3 - 12 km, eli pulta vähemmän kuin ilmassa keskimatkan ohjusta vastaan (kuva).
Tämä 9M38 on nyt ainoa, joille nuo etäisyydet ovat sellaisenaan voimassa matkustajakoneelle. Noille uudemmille ja hienommille vehkeille ne on annettu ohjuksille, tai sitten eriksen mainiten jollekin muulle kuten maahan/veteen. Suhteellisen luotettavat osmaetäisyydet ovat taatusti suurempia isolle ja hitaalle matkustajakoneelle - tai pommikoneelle. Jos ohjus (ja Telari) olisivat todella olleet molemmat mallia 9M38M1, Ukraina olisi voinut ampua sen alas vähän joka puolelta, ja se olsi voitu ampua alas jopa Venäjältä.

Vaikka ohjustyyppien (ja tutkienkin) välillä on huimia laadullisia eroja, niintaulkosta äkkiä katsoan "suoritteet eivät näytä kauhesti paratuneen" 9M38:sta  9M38M1 :en ja 9M317M:än:

Korkeus:  20   >   22  >   25 km

Viivaetäisyys  30   >  35  >  42 km

Lentolinjan projetin etäisyys ampumapaikasta maanpinnalla: 18 >  22 > 25 km.

Pääasiallinen edistys on tapahtunut siinä, MILLAINEN KOHDE noilla edellytyksillä luvataan saavuttaa korkellatodennäköisyydellä. Nuo kilometrit eivät siis ole yhteimitallisia, eivät hienmpien laitteiden rajoitukset koske tätä kohdetta!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat