Sivut

Kommentit (21)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä13634

Käyttäjä4499 kirjoitti:
Eräs poika oli ilmiömäinen oppimaan rumpujen soittoa. Hänen opettajansa sanoi lopulta, että on opettanut pojalle kaiken minkä voi. Pojan serkku puolestaan on hyvä 10-sormijärjestelmässä. Siinä suvussa, joka on Pohjanmaalta,  monella on poikkeuksellista näppäryyttä jossakin asiassa. 

Mulla oli joskus kaveri joka oli taitava tekemään ranskanlettejä sekä kutomaan. Tuli aina tasaista jälkeä vaivattomasti. En voinut käsittää, miten sama ei onnistunut minulta! Sillä minua pidettiin lahjakkaana piirtäjänä, käteni oli tarkka - miksei tarkkuus hyödyttänyt minua kaikissa kädentaitoa vaativissa tehtävissä? Luulen, että  yritin säätää "vielä parempaa"... jolloin ajattelin liian monta asiaa, ja lopputulos oli kamala nyhverrys, siinä missä kaveri yksinkertaisesti suoritti sitä samaa. En tiedä. 

Synnynnäistä lähtökohtaa voi aina petrata - asenne on  kuitenkin tärkeä osa sitä harjoittelua. Tarkka käsi ei riitä, jos aina yrittää luoda omia sääntöjä. Toisaalta  juuri se kokeilu on antoisaa! Vaikka kuinka koittaisi luottaa hyväksi havaittuun, mieli pyrkii aina tarjoamaan vähän tuunausta... Vähän kuin luonnevika. Ei sitten millään kelpaa se reseptikään sellaisenaan. Joskus syntyy parempaa ja se voi olla moukan tuuriakin.


Ei kai rumpujen soitto monella motorisiin ongelmiin kaadu, vaan rytmitaju, rytmimuisti ja luovuus erottavat lahjakkaat muista.

Noissa näpräyksissä lapset ovat lyömättömiä, kaikki on kiinni treenimääristä plastisimpina kausina.
Loisten nyppiminen turkista ja maton solmiminen ovat melko vastaavia nypläilyjä, joten ei ihme että lapset kutoo parhaat matot.😑

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat