Sivut

Kommentit (42)

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä24231

Toope kirjoitti:
HS pitää saarikoskien, rautioiden ja meriläisten kaltaisia hyypiöitä kolumnisteina ja sitten ihmettelevät, etteivät lukijat enää oikein ota tosissaan tuota lehteä...!

Tutkijat eivät saa julkaista lainkaan juttuja...kuulin juuri..kun ihmettelin miksei tuulivoimaloiden kuninkaasta ole juttuja koskaan..kansa ei kuulemma ymmärtäisi jos aletaan puhua H-Darreuksista.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Vierailija

webster kirjoitti:
Toope kirjoitti:
En minäkään HS:n uutisia ole juuri lukenut vuosiin. Otsikot katson, mutta se riittää. Sääli, miten alas on johtava media mennyt, Erkko ja Kari Suomalainen pyörivät haudoissaan.

Myöskin ketjun aloittanut urpo kuuluu samoihin idiootteihin jotka lukevat vain otsikot ja sitten kommentoivat sitä vailla hajuakaan, mitä jutussa oikein sanottiinkaan.

Siltä minustakin alkaa kuulostaa. Suomalainenkin sai liberaali Erkolta fudut rasismin takia, ei taida olla tämän nuorukaisen tiedossa. Muutenkin vaikuttaa siltä, että lehden sisältö on tuolle misterille täysin tuntematon, lukee sinimustien silmälasien läpi otsikoita webistä. Lehti pitää kyllä tilata ennen kuin siitä voi sanoa mitään, web versio ei ole mistään kotoisin.

Erkko olisi varmaan muuten tyytyväinen nykylehteen paitsi levikin osalta. Myös kulttuuri ja tiede osa saattaisi nostattaa kulmakarvoja, näinkö pieneksi on käynyt,

Mitä tulee Saska Saarikoskeen, niin on kirjoittajana minusta aika ärsyttävä kaikkitietävä ja Amerikan vuosiensa jälkeen vahva uusliberaali. Hänestä USA on jonkinlainen yksilövapauden esimerkkimaa.  Tämän vuoden aikana HS:ssa on ollut enemmän luettavaa ja tutkivia ja feature-juttuja, mikä on hyvä suunta. Täytyy muistaa että Jari Aarnio jäi kiinni aika paljon HS:n tutkimustyön kautta.

Edessä on ikävät ajat maksulliselle medialle, koska millään ei webmainonta tuota samaa kuin printti ja tilaushintaa ei voi korottaa. Miltäs tuntuis sellainen, että jakasi YLE:n rahat yleisenä lehdistukena?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat