Seuraa 
Viestejä2

Mistä syystä tuorepuristetun appelsiinimehun hedelmäliha jää pullon pohjalle ja neste nousee pintaan, MUTTA samaiseen mehuun tehdyssä smoothiessa (jossa on mm. banaania, kiiviä ja limeä), tämä "hedelmälihamassa" nouseekin pintaan ja se kirkas neste jää lasin pohjalle?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä15950

Jenni kirjoitti:
Mhmm, voisitko avata vähän?

Tuskin osaa...

Mehussa se hedelmäliha on raskain osa ja siksi se painuu pohjalle, mutta smoothiessa ei ole kevytvettä seassa, joten vain kullikarvan verran vettä raskaampi pulppi pulppuaa pintaan pälyilemään paikallaolijoita.

Yhtään en tiedä onko vastaukseni edes melkein oikein, mutta usko on kova! :)

MJ

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä2852

Jenni kirjoitti:
Mistä syystä tuorepuristetun appelsiinimehun hedelmäliha jää pullon pohjalle ja neste nousee pintaan, MUTTA samaiseen mehuun tehdyssä smoothiessa (jossa on mm. banaania, kiiviä ja limeä), tämä "hedelmälihamassa" nouseekin pintaan ja se kirkas neste jää lasin pohjalle?

Hedelmistä liukenee veteen sokeria ja muita aineita, ja sen tiheys kasvaa suuremmaksi kuin hedelmäliha.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat