Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

jussipussi kirjoitti:
Käyttäjä18776 kirjoitti:
Joillain on jonglöörintaidot sen verran puutteelliset että saa olla korkeintaan 1 pallo pyöriteltävänä tai menee vituiksi.
Menee enemmän tai vähemmän meillä kaikilla. Tarvitko alkoholia avuksi kun menee vituiksi monien pallojen pyörittely?

"Teetkö asioita yhtäaikaa? Vahingoitat terveyttäsi

Monien asioiden tekeminen yhtä aikaa eli tuttavallisemmin moneilu on nopeasti ottanut vallan ihmisten elämässä. Katsomme televisiota, surffailemme netissä ja puhumme puhelimessa yhtä aikaa. Jos joskus tekee vain yhtä asiaa, tuntuu kuin olisi hyödytön.

Nyt tutkijat ovat selvittäneet, että moneilu aiheuttaa ongelmia aivoissa: stressiä, raivoa, oppimisvaikeuksia… Kaiken lisäksi useiden asioiden yhtäaikainen tekeminen tekee ihmisistä tehottomia. Asiaa selvitettiin tarkkailemalla tutkittavien aivoja, kun he yrittivät selviytyä monesta tehtävästä yhtä aikaa.

Ihmisten aivot eivät pysty käsittelemään monia asioita yhtä aikaa, vaan ne vaihtelevat hätäisesti eri tehtävien välillä. Tämä jatkuva ponnistelu johtaa siihen, että moneilu vaatii aivoilta huomattavasti enemmän aikaa verrattuna siihen, että asiat tehtäisiin yksi kerrallaan."

https://www.terve.fi/artikkelit/teetko-asioita-yhtaaikaa-vahingoitat-ter... .

Joojoo. Kaikki jotka eivät tee kuten haluat ovat heikkoja paskoja, olet sanonut sen jo miljoona kertaa.

Vierailija

Ja tietenkään mitään hyvin strukturoitua ongelmaa ei kannata lähestyä perseillen, vaan kun kyseessä ei ole strukturoitu ongelma, saattaa ongelma ratketa yrittäessään sytyttää tupakkaa neljän promillen kännissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Diam
Seuraa 
Viestejä3023

Eikö se ollut tällainen aivopaskapieru, että siiloja vahvistetaan ja uusia tarpeellisiakin tutkinto-ohjelmia ei perusteta Sipilän hallituksen aikaan etappisioille annettu ohje. Kaikki puristetaan samaan muottiin, sieltä varmaan osa purskahtaa pois.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat