Sivut

Kommentit (63)

Keijona
Seuraa 
Viestejä14892

Lainaus:
Keijona kirjoitti:
Onhan se yksilönvapaus hurja yhtälö, kun  vapaus valita ja  uskoa mihin vaan. Mikä oikein mikä väärin. Mikä totta mikä valhetta. Mikä rumaa mikä kaunista. Yksilökeskeinen yhteiskunta on paradoksi ja oimii vain niin kauan kuin uskojia  utopiaan riittää  ja käytännössä  niinettä, mitä tyhmempi niin sitä vahvempi,  usko itseen ja sitäkautta yksilökeskeisyyteen. 

Lässyti lässyn. Eikä sua kyllästytä koskaan tuo jorinasi?

Niin, voiko totuuteen kyllästyä ja väsyä? Varmasti sellainen jota se  ahdistaa.

Totuudenpaljastin toimii, kumoamattomasta argumentista kun todistaa feminiinen käytös," struts" kun fokus kääntyy asiasta lähteeseen. Oljenkorteen tarttuvat kun yrittää eivalidoida faktaa yrittämällä osoittaa informaation lähde ei uskottavaksi. toimii uskovaisten keskuudessa ei ymmärtäjien.      

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Luuttu
Seuraa 
Viestejä120

Käyttäjä8629 kirjoitti:
Kuulostaa uuden ajan rasismilta. Tämän tapaisilla väitteillä aikanaan luotiin rotujen välinen epätasa-arvo. Ihan kaikkea ei pitäisi julkaista.

Onko totuus rasismia vai pelkkä totuus? 

Miksi nimenomaan älyn suuri vaihtelu eri rotujen/ihmislajien kesken menee tunteisiin?

Miksi juuri älykkyys tuntuu vaikuttavan niin suuresti ihmisarvoon?

Ei ole olemassa mitään rotujenihmislajien välistä tasa-arvoa, ei ole olemassa edes kahden ihmisen välistä tasa-arvoa on vain illuusio siitä.

Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus määrittää oma arvonsa ahkeruuden ja yrittämisen kautta, suurin tyhmyys siis lienee laiskuus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat