Sivut

Kommentit (21)

PKL
Seuraa 
Viestejä11

Olipa siinä taas harvinaisen typerä nollatutkimus.

Jokainen, jolla on aivot, toki ymmärtää, ettei aliravitsemus johdu siitä, että syö "epäterveellistä ruokaa", vaan siitä, että saa ravintoa liian VÄHÄN. Eikä lihominen johdu siitä, että syö "epäterveellistä ruokaa", vaan siitä, että syö liian PALJON.

Ei ole olemassa mitään terveellisiä ja epäterveellisiä ruokia, vaan ainoastaan terveellisiä ja epäterveellisiä ruokavalioita. Ihmiselle terveellistä on tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio, joka sisältää kaikkia ravintoaineita oikean määrän. Sellainen ravinto, johon ihmisen elimistö on  vuosimiljoonien kuluessa sopeutunut. Epäterveellistä on saada jotain ravintoainetta liikaa tai liian vähän. (Ja tietysti se, jos syö jotain myrkyllistä.)

"Palkansaajien tutkimuskeskuksen tutkimus osoitti taannoin, että sokeristen virvoitusjuomien kulutus väheni selvästi, kun niiden verotusta kiristettiin vuonna 2014 ja ne kallistuivat kymmenen prosenttia."  Just joo. Se, mikä tuossa itsetäänselvyyden keksimässä nollatutkimuksessa unohdettiin mainita on, että nimenomaan ne sokerittomat limsat ovat epäterveellisiä, koska ne sisältävät myrkkyä. Keinotekoisten makeutusaineiden nimittäin tiedetään aiheuttavan syöpää ja muita sairauksia.

Fogelholm "leikkii ajatuksella", että punaiselle lihalle asetettaisiin haittavero, jolloin ihmiset siirtyisivät siipikarjan lihaan. Mutta myös punainen liha kuuluu ihmisen monipuoliseen ravintoon. Jos se jätetään kokonaan pois ja siirrytään pelkästään siipikarjan lihaan, ravinto yksipuolistuu ja siis muuttuu epäterveellisemmäksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat