Sivut

Kommentit (204)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1561

Voiko Gluoni, joka on bosoni eikä fermioni sekä ei omaa sähkövarausta lainkaan olla Majorana hiukkanen? Voiko olla niin, että Gluoni kantaa sekä negatiivista, että positiivista sähkövarausta tai jotakin muuta sähkövaraukseen verrattavaa varausta kaikesta huolimatta? 

Intialaiset kirjat mielestäni kertovat, että Gluoni ei voi koskettaa kvarkkia milloinkaan. Sen tähden kun ajattelin mikä olisi yksinkertaisin tapa totetuttaa tuo koskemattomuus niin se olisi se, että sama hiukkanen omaa sekä positiivisen että negatiivisen varauksen. 

Jos Gluoni pyörii akselinsa ympäri niin olisi aina joko plus tai miinus varaus kohden kvarkin varausta, joka on ylöskvarkilla positiivinen ja alaskvarkilla negatiivinen. Silloin Gluoni välillä hylkisi molempia kvarkkeja ja välillä taas vetäisi puoleensa molempia kvarkkeja.  

Jos ajatellaan, että kvarkit ovat kolmion muodossa ja 4-5 Gluonia siinä kolmion keskellä niin, että Gluonit pyörisivät akselinsa ympäri ja omaisivat siten vuorottain joko plus tai miinus varauksen kohden kvarkkia niin kvarkit jatkuvasti välillä etääntyisivät toisistaan ja välillä lähenisivät toisiaan. 

Kun vertaa Wikipediassa esitettyjä Gluonin ja Majorana-hiukkasen kaavoja niin ne ovat melko täsmälleen samat?

1 + 2 / neliöjuuri 2

1 - 2 / neliöjuuri 2

https://en.wikipedia.org/wiki/Majorana_fermion

https://en.wikipedia.org/wiki/Gluon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Titanic
Seuraa 
Viestejä1561

Bertnard Russelia matkiakseni aloin miettiä lukusuoraa. Mitä jos on ihmisiä jonossa, joista jokainen sanoo luvun, joka seuraa edellisen sanojan lukua. Niin he luettelisivat lukuja miljardin ja aina äärettömyyksiin sakka. Tuohon touhuun tarvitaan jono, jossa on miljardi + ihmistä. Kuluisi aikaa lukujen luettelemiseen ja mitä etäämpänä jonon pää on esim. 1000 kilometrin päässä niin sitä vähemmän luvun lukemisen äääni enää kuuluisi jonon alkupäähän. 

Sitten nousi mieleeni kysymys: VOIKO MILJARDIN LUKIJAN JONO OLLA TILAVUUDELTAAN NOLLA?

Mutta entä jos otetaan huomioon AIKA niin silloin voisi luettelijoita olla vain kaksi eikä jono kasvaisi, vaan aika kuluisi eteenpäin niin, että jo luetellut luvut jäisivät MENNEISYYTEEN. Ja tuollainen kahden lukijan pakkaus ryyditettynä AJALLA olisi tilavuudeltaan melkein nolla kun taas miljardin ihmisen jono olisi tilavuudeltaan tuhansia kuutioita.

AIKA siis lisää TILAVUUTTA jopa äärettömän paljon. Kun aika kuluu niin tilavuus joka tarvitaan on lähes nolla kuutiota, mutta tuo nolla vastaa silti tuhansia kuutioita AJAN kulumisen vuoksi. Aika antaa tilaa ja lisää tilavuutta?

Miten sitten on miljardin ihmisen lukijajono. Voidaanko sitä kutistaa myös muulla tavalla? Eikö myös LIIKE kutista tuota jonoa tiiviiksi? Jos ajatellaan, että menisi 1000 lukijaa ympyrän muotoiseen muodostelmaan ja tuo ympyrä liikkuisi nopeassa tahdissa ympäri niin luvut tulisi siten luettua tiiviissä tilavuudessa nopeasti.

Eli miljardin ihmisen jono olisi :

_________________________________________________.........

Mutta miljardin ihmisen jono voidaan korvata liikkuvalla ympyrällä, jossa olisi vain 1000 ihmistä.

0

Tuo miljardin ihmisen jono olisi äärimmäisen pitkä eli tuhansia kilometrejä, mutta liikkuvan ympyrän säde olisi vain ehkä yhden kilometrin mittainen ja kun ympyrän alkiot liikkuisivat koko ajan ympyrässä eri paikkaan ja lukisivat luvun saavutetaan maximaalinen tehokkuus??

Voidaanko väittää, että on olemassa jonkinlainen PIENIMMÄN MAHDOLLISEN TILAN KÄYTÖN PERIAATE.

Jos maapallo kulkisi viivasuoraan eteenpäin niin vaatisiko se avaruudessa suuremman tilan käyttöönsä kuin se tekee nyt kulkiessaan ympyrää auringon ympäri. Eli jos mitataan yhden valovuoden matka ja ajatellaan aurinko ja maapallo kulkisivat tuon matkan viivasuoraa rataa niin kuinka suuren tilavuuden ne varaisivat käyttöönsä tuon valovuoden aikana avaruuden tilavuudesta? Ja toisaalta kun ajatellaan, että aurinko ja maapallo kulkisivat yhden valovuoden matkan pyörien ympyrää niin kuinka suuren tilavuuden ne avaruudessa varaisivat tuon valovuoden aikana avaruuden tilavuudesta? Eikö ole niin, että pyörien ympyrää tilavuus joka tarvitaan on täysin mitätön ja minimaalinen? VOI OLLA, ETTÄ ON OLEMASSA JOKIN PIENIMMÄN MAHDOLLISEN TILAVUUDEN KÄYTTÖÖN OTTAMISEN TAI VIEMISEN LAINALAISUUS. Niin että kaikki olisi AJAN Ja LIIKKEEN sekä radan MUODON perusteella sullottu mahdollisimman tiiviiseen tilaan.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1561

Lueskelin koraanin eri käännöksiä eilen. Sattui mieleeni kuva tulkittuna. On levitetty pergamentti eli nahansuikaleiksi leikattu kuningatar Didon tarinan mukaisesti. Sitten kun ajatellaan, että pergamentti on tiedonvälitysjärjestelmä niin tulee mieleen tietokoneet ja mikrosiru. Voidaanko joskus tehdä microSIRUN asemesta microNAUHA, jossa on DNA-juosteen tavoin komponentit pitkän pitkän satojen metrien nauhan pinnassa tai sisässä. Ja sitten Koraanissa kerrottiin, että nauhan sirut tai komponentit pitää yhdistää "mustasilmäisiin tyttöihin". Mikä muu voi olla tuo mustasilmäinen tyttö kuin solun tuma. Eli otetaan 500 metriä pitkä MicroNAUHA ja noin yhden millimetrin välein yhdistetään jokin sen komponenteista tumaan saadaan yhteys nauhan ja 500000 tuman välille.

Mutta jos ajatellaan, että tuo on jostakin tulevaisuudesta esim. vuodesta 2400 jKr napattua transendenttista tietoa pitää muistaa tiedon ja tieteen itsensäkorjaavuus eli tiedon tason paraneminen ajan mittaan. Voi olla, että vuodessa 3400 jKr olisi saatavilla vielä parempitasoinen idea tietokoneen komponenteista. Eli tuo Koraanin visio saatta olla omalla tavallaan vanhahtavaa tietoa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat