Sivut

Kommentit (2930)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Näitä piisaa.

Nuo ovat keskeneräisiä tutkimuksia. Ainoa asia, minkä perhoset tämän kokoisilla venäläis/neuvostoliittolaisvalmisteisilla ohjuksilla todistavat, on, että ohjus on ammuttu maasta eikä ilmasta. Se, että löydettin VAIN 4 perhosta, joista kolme kapteenin ja perämiehen luista, osittaa, että NEI EIVÄT OLE LÄPÄISSEET EHJIÄ PELTEJÄ, kuten Almaz ihan oikein tuossa vaiheessa väittikin. Sille ei ollut kerrottu, mistä ja kuinka paljon perhosia oli löydetty. Se tieto oli eri instanssin hallussakin kuin Hollannin sisäministeriön, koska se oli NATO-tietoa.

Lainaus:
https://www.ibtimes.com/flight-mh17-russian-made-buk-missile-brought-dow...
"Today we can say for sure that the Malaysian Boeing was shot down by a Buk missile 9M38 from direction Zaroshenskoye," Almaz-Antey CEO Yan Novikov reportedly said Tuesday, during a briefing in Moscow, without specifying what was in the report. "During the experiment it became perfectly clear that, if MH17 was brought down by a BUK-M1 missile, that was the 9M38 missile, which has no strike elements shaped as I-beam."

Koetappa tokkura löytää jokin paikka missä Almaz myöntää että 9M38 ohjukseen olisi joskus asennettu rusettikärkiä.


Mää oon tuonut esiin mosta linkkiä, joissa Novikov tai joku muu pomo sanoo, ettei 9N314-kärkiä ole asennettu mihinkään vuoden 1983 jälkeen  Almazissa.

Lainaus:
Heidän koko MH17 kommunikoinnin ydin on että kärkiä ei voi sekoittaa (he valehtelevat).

Heidän ideansa oli, että he eivät usko maasta ammuttua, eli juuri Almazin ohjusta ilman näyttöä.

Sitten kun on näyttö, he uskovat. Lisäksi on huomattava, että vaikka heilläjotakin näyttöä olisikin ollut, he halusivat katsoa jokatapauksessa tutkimusryhmän näytöt (että ei ole esimerkiksi väärennetty) ja siihen heillä oli Venäjän perustulain mukaan jopa velvollisuuskin, koska Venäjä ei tunnusta sellaisia ulkomaisia tiomiota - oikeita eikä vääriä - joissa Venäjän edustajat eivät ole päässeet TUTKIMUKSIIN mukaan. Jos taas venäjän edustajat ovat päässeet toeamaan syyllisyyden, he eivät ole tarkkoja oikeudenkäyntimuotojen kanssa: syyllisyys on objektiivista, tuomiot ovat kansallisia. Suomi asennoituu päin vastoin: pitäisi olla "suomalainen oikeudenkäynti" jossakin helvetinkuusessakin.

Lainaus:
Siksi he sanoivat ensin 9M38M1 (koska heidän mukaansa vain siinä on rusetit).

Eivät sanoneet ikinä missään, että "vain". Se "vain" on tullut dosenteilta.

Lainaus:
Sitten he sanoivat 9M38 (koska heidän mukaansa siinä ei ole rusetteja).

Eivät ole sanoneet noinkaa: etteilainkaan olsi rusetteja. Turha jankuttaa. He ovat senilmoittaneet virallisesti, mitä ovat ilmoittaneet DSB:lle ko. neuvottelupaperissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Almaz valheiden pyörittelyjä...

" Despite Novikov claiming at his company's MH17 investigation press conference in June that the company determined only an old Buk 9M38M1 armed with a 9N314M warhead could have created the damage patterns seen on photos of the MH17 wreckage,

Novikov ei ole tuolaista sanonut varman päälle. Hänen linkkinsä on käsitelty. Hänen ei ole kuitenkaan ilman varmaa näyttöä diplomaatista epäillä, että asiakkaat eivät noudata firman määräyksiä.

Lainaus:
Almaz-Antey fingered the even older 9M38 missile with an old 9N314 warhead.

Both Ukraine and Russia use Buk missile systems, though Russia claims to operate only newer systems using the 9M317 missile, having retired the older 9M38-series weapons in 2011, according to Almaz-Antey chief Yan Novikov.


9M38M1-ohjustententorjuntaohjus EI OLE 9M38-sarjan (-systeemin) ilmatorjuntaohjus.

Lainaus:
...
Almaz-Antey in June said these fragments were present in the wreckage, only to deny their existence last week.

Almaz-Antey sought to prove that MH17 could only have been shot down by the older 9M38 without I-beam fragments by cutting the forward section off an old Ilyushin Il-86 transport plane and positioning a Buk 9M38-M1 missile nearby in a static explosive test. "

Siltä se testi silloin näytti. Mutta ei sitten loppujen lopuksi kuitenkaan ollut niin - ellei joku ole väärentänyt perhosia - mikä ei ole todennäköistä. Jos niin olisi tapahtunut, se olsi ollut joku taho, JOKA OLISI TIENNYT ITSE AMPUNEENSA ILMASTA.

Lainaus:

Kyllä vaan ostaa, kymmenkertaisesti kuin koskaan...

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Tuossakin hauskasti näkyy Almazin valehtelu-venkoilu:

"The evidence, Novikov said, is that the MH17 wreckage did not feature the distinctive hourglass-shaped shrapnel holes in the body of the Boeing 777 aircraft alluded to in the Dutch investigation report — despite the company pointing them out in June.
...
Almaz-Antey noted that the blast pattern created by the missile, outfitted with the 9N314M warhead, created damage patterns the company did not see on MH17 and concluded that only an old 9M38 missile with an old warhead — which did not have the hourglass shrapnel — could have done the damage seen in the MH17 wreckage. "

https://www.themoscowtimes.com/archive/infowar-continues-as-russian-mh17...

Samaa vanhaa läpinää kerta toisensa jäkeen silloin keskeneräisistä tutkimuksista. Jokainen plleistä läpimennyt rusetti olsi ollut yksi lisää nolihin löydettyihin neljään - edellyttäen, että sekin olisi löydetty. Jonnekin pehmämpien materiaalien sisään ne siellä umpinaisessa lentokoneessa kuitenkin olisivat päätyneet. Luultavsti kärjen räjähdys ei ole tapahtunut siten kuin Römssöössä, vaan ollut jotenkin vajaa.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Ja edelleen vanhoja muistellen...

"In an interview with Reuters, Alexander Khodakovsky, commander of the Vostok Battalion, acknowledged for the first time since the airliner was brought down in eastern Ukraine on Thursday that the rebels did possess the BUK missile system and said it could have been sent back subsequently to remove proof of its presence."

https://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-commander-exclusive/ex...

Separatistit olivat ampuneet ennenkin Ukrainan sotilaskoneita BUKilla (tai KUBilla), ja ampuivat myös tämän jälkeen.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

Uragan (BUK-M22)

Tokkura kirjoitti:
KimmoK kirjoitti: " Ois kyllä kätevää jos nuista perättömyyksistä jaksaisi tehdä kattavan taulukon. "

Nyt on kysymys siitä, mitä mä oon sanonu ja mitä en,joten en pistä tähän tunnett ketaa linnkejä, miten ne ovat.

Tok1: Olen käyttänyt termiä "laivaston malli" (Uragan)  linkkeineen 9M38-ohjuksesta, jossa on kärki 9N314M (ruseteilla) ja joka ammutaan laivasta. Mutta voi sen muualta-kin ampua. Nämä ovat laivoja ja elntkoneita vastaan. Ohjuksentotjuntaohjyukset kuten 9M38m1ovat sitten erikseen.

Tok2:  Sää huudat itse Almazia lyömään heti tiskiin Hollannin yksityiseen rikostutkin-taan todisteita, jotka vain valmistaja ja syyllinen voivat tietää.  Ne tuodaan esiin asiamuksiessa oikeudessa aikanaan.

To3: Venäjä ei lopettanut 1986 perhosellisten srapnellien asentamista vaan 9M86-runkojen valmistamisen. Almazin Novikovon väittänyt, ettei rusetteja ole asetettu Venäjälle meneviin ohjuksiin 1996 (1997) jälkeen. Oon voinut tehdä lyöntivirheen. Viimeinen tieto ratkaisee, ja sellainen, johon on Almazin linkki.

To4: En tiedä onko Suomella ollut 9M38:ja lainkaan vai ei. Jos ei ole ollut, Suomella teetetyn kokeen anti on hyvin rajallinen, se ei sitten todista oikein mitään.

To5: Suomi on sanonut poistannensa BUKin tuolloin. Laskin tuolloin yksi ynnä yksi. 9M38M1-ohjuteteorjuntaohjus on edelleen laillinen dekomissoimaton ohjus kaikilla BUK-kärjillä, eikä sitä sen takia ole tarvinnut poistaa.  Kun tarkennin muistelen, niin yksi asiantuntija kiroilikin mm. Kokoomuksen Verkkouutusissa, että että ne poistettin NATO:n vaatimuyksesta ja vaihdettiin huonompiin.

To6: JITin jutut ovat propagandaa. Paperit ovat tallella. Kuuluvat sarjaan Tok2 paperisina.

Tok7: Tämä on mm. YLE:n tieto. Pidetään sitä esillä. Se tarkoittaa,että normaalireitti olisi kulkenut Rostovin yli eikä "pallosuoraa". YLE sanoi vielä, että VAIN TÄMÄN KONEEN REITTIÄ MUUTETTIIN.

Tok8:  Pellinpaska on jauhanut pelkkää paskaa, samoin sun hollatilainen sivustosi.
Tähän voin panna linkin: https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/11/tosia-ja-valheita-mh-17-sta

Tok9: Sen kun yrität sitten vaan väärentää ohjuksenalasia!!! Kaikista ohjuksen osista jää kaiken romun joukkoon palasia ja hiukkasia. Vain valmistaja tieteää vähän erikoisemmista, mitkä kuuluvat yhteen. Vaara on , että JIT yrittää sotkea joukkoon ylimääräisiä palasia, mutta romua on niin monella taholla, että se ei onnistu.

Tok10:  Mua eikiinnosta, mitä pellinpaskan animaatiot on kelpuutettu JITin pläjäykseen. Animaatiota siellä joka tapauksessa, esimerkiksi ne ohjuskuljetusvidiot.

Tok11: Venäjällä on omia palasia oleen ja jäämään. Ne ei olisi hihkaisseet siitä ohjuksesta, jos tiedot eivät täsmäisi.

Tok12: Missään tapauksessa kaikki ohjuksenpalaset eivät ole samassa paikassa!!!

Korjaus:

" Tok1: Olen käyttänyt termiä "laivaston malli" (Uragan)  linkkeineen 9M38-ohjuksesta, jossa on kärki 9N314M (ruseteilla, ei siis 9N314, joita ei enää asennettu silloin kun ruvettin tekemään Uraganeja) ja joka ammutaan laivasta. Mutta voi sen muualta-kin ampua. Nämä ovat laivoja ja elntkoneita vastaan. Ohjuksentotjuntaohjukset kuten 9M38M1 ovat sitten erikseen.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

KimmoK kirjoitti:
muutama jankkutukseen liittyvä teksti:

Almaz-Antei has reported several times in public this week that the 9N314M warhead cannot be operated from the 9M38 missile series. The two cannot be connected electronically, according to the missile manufacturer.

Lähde:
http://johnhelmer.net/dutch-reports-on-mh17-have-mistaken-buk-missile-mo...

Näköjään myös tokkura oli tuon tekstin laittanut aiemmin tänne:

https://www.tiede.fi/comment/2565280#comment-2565280

Ilmeisesti ei osannut lukea sitä kuitenkaan, tuolloin.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Tokkura kirjoitti:
KimmoK kirjoitti:
Ja edelleen vanhoja muistellen...

"In an interview with Reuters, Alexander Khodakovsky, commander of the Vostok Battalion, acknowledged for the first time since the airliner was brought down in eastern Ukraine on Thursday that the rebels did possess the BUK missile system and said it could have been sent back subsequently to remove proof of its presence."

https://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-commander-exclusive/ex...

Separatistit olivat ampuneet ennenkin Ukrainan sotilaskoneita BUKilla (tai KUBilla), ja ampuivat myös tämän jälkeen.

Kaksi valhetta lisää, hyvä hyvä.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

"Se, että löydettin VAIN 4 perhosta, joista kolme kapteenin ja perämiehen luista, osittaa, että NEI EIVÄT OLE LÄPÄISSEET EHJIÄ PELTEJÄ,"

Ja lisää valheita, näköjään.

1. perhosen löysi reportteri Akkeman MH17 romuista (se ei ole mukana DSB raportissa)

2.perhonen löydettiin miehistöstä

3. jostain päin ohjaamoa

Muita perhosen muotoisia ei löydetty, Venäläiset oli varastaneet osan, osa joutui hukkaan, osa meni läpi koko koneesta.

Kaikkiaan 8 "perhosta" löydettiin, painonsa ja koostumuksensa perusteella.

Kahdessa DSB:n löytämässä oli rusettimuotoa jäljellä

Kuten Almazin koe osoitti, noin 70% sirpeleista menee mössöksi kun ne läpäisee 2mm alumiinia.

Osassa sirpaleista oli jäänteitä lasista jota käytetään ainoastaan Boeing777:ssa.

Osassa sirpaleista oli jäänteitä lentokonealumiinista.

KimmoK
Seuraa 
Viestejä1092

Almazin "faktat", miljoonas kertaus, tokkuralle. (muut tämän jo muistaa ulkoa, unissaankin)
https://youtu.be/GsohFzbJ-vs?t=608  (10:30...)

"Olemme tutkineet kaikki yhtiöidemme tekemät ohjustyypit.
Kaikissa ohjuksissa on YKSILÖLLINEN/AINUTLAATUINEN taistelukärki.
9M38 ohjuksessa on kahdentyyppisiä sirpaleita.
9M38M1 ohjuksessa on kolmen tyyppisiä sirpaleita, raskaat on rusetin muotoisia."

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

Käyttäjä16642 kirjoitti:
Kaikilla trolleilla näyttää olevan täsmälleen toimintatapa, kuin Tokkuralla, mutta osa sentään kirjoittelee näennäisesti fiksummin.

En ole trolli.

Lainaus:
Kuitenkin jokainen tekee jatkuvalla syötöllä tuota, että postaillaan joka tuutti täyteen jo moneen otteeseen valheeliseksi osoitettua "tietoa" ja säännönmukaisesti jätetään täysin huomiotta kaikki, mitä pystytä kumoamaan.

Se en o minä, joka on tehnyt sitä.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
"9M38M1-ohjustententorjuntaohjus EI OLE 9M38-sarjan (-systeemin) ilmatorjuntaohjus."

Ja taas yksi valhe lisää.

Kun ei ole niin ei ole.
Riviltä "System" (tässä se on ihan oikein, vaikka onkin englanniksi)

Niissä voidaan yleensä poikkeuksellisesti käyttää jotakin naapurisysteemin osaa,mutta sellaisia seksysteemejä ei esimerkiksi myydä.

Mitäsää luulet suomalaisella kielialueella tuolla kielellisellä kusetuksella "voittavasi"?

(Vähän kuin YK:n Peruskirjan "Sahtivaarin-käännös" Suomen INLEX-lakikokolmassa, jossa Peruskirja on käännetty päin wittua muka OLEMAAN JO SITÄ, mitä SAHTI AJOI "YK:n rooliksi":"neuvonantaja eli kumileimasin.)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Almazin "faktat", miljoonas kertaus, tokkuralle. (muut tämän jo muistaa ulkoa, unissaankin)
https://youtu.be/GsohFzbJ-vs?t=608  (10:30...)

"Olemme tutkineet kaikki yhtiöidemme tekemät ohjustyypit.
Kaikissa ohjuksissa on YKSILÖLLINEN/AINUTLAATUINEN taistelukärki.
9M38 ohjuksessa on kahdentyyppisiä sirpaleita.
9M38M1 ohjuksessa on kolmen tyyppisiä sirpaleita, raskaat on rusetin muotoisia."

Ei kiinnosta. Vidioilla ei voi käydä tieteellistä keskustelua. Tämä ei ole mikään ilmoitus kansaivälisille onnettomuustutkijoille. Heidän(kään) englantinsa ei kelpaa  tällaiseen pilkunnussimiseen.

Se, joka osittaa, että kyseessäon ollut nimenomaan 9M38-ilmetorjuntaohjus eikä 9M38M1-ohjustentorjuntaohjus, on se löydetty ohjuksenkuori, josta voidaa sanoa ainakin tulevaisuudessa 100%:n tarkuudella, onko se ollut pudotusohjus vai ei.

Sitä ennen EI KANNATA KINATAKAAN koko asiasta: se on samaa kuin kinattaisiin nyrkit savessa ensi viikon lottorivistä.
Sitten, jos pystytään sitovasti sosittamaan (jolloin Almazkin taasti hyväksyy), että SE EI OLISI OLLUT pudotusohjus, palataan "lähtöruutuun".
 

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
"Se, että löydettin VAIN 4 perhosta, joista kolme kapteenin ja perämiehen luista, osittaa, että NEI EIVÄT OLE LÄPÄISSEET EHJIÄ PELTEJÄ,"

Ja lisää valheita, näköjään.

1. perhosen löysi reportteri Akkeman MH17 romuista (se ei ole mukana DSB raportissa)

2.perhonen löydettiin miehistöstä

3. jostain päin ohjaamoa

Muita perhosen muotoisia ei löydetty, Venäläiset oli varastaneet osan, osa joutui hukkaan, osa meni läpi koko koneesta.

Kaikkiaan 8 "perhosta" löydettiin, painonsa ja koostumuksensa perusteella.

Kahdessa DSB:n löytämässä oli rusettimuotoa jäljellä

Kuten Almazin koe osoitti, noin 70% sirpeleista menee mössöksi kun ne läpäisee 2mm alumiinia.

Osassa sirpaleista oli jäänteitä lasista jota käytetään ainoastaan Boeing777:ssa.

Osassa sirpaleista oli jäänteitä lentokonealumiinista.

Missä "ongelma"?

Sää paat otsikoksi että "lisää valheita".

Sitten sää esität samaa kuin minäkin, lukuun ottamatta aivan uutta "teoriaa", että "seinämien läpi on mennyt rusetteja, joita ei kuitenkaan tunnisteta sellaiksi, koska ne on muuttaneet liikaa muotoaan".

Tässä ei oikein sellaista tynkää ole, että edes voisi valehdella - ellei nyt sitten rupa väittämään, että "löydettinkin satoja rusetteja".

JA KUN MITÄÄN ERIMIELISYYTTÄ RUSETEISTA EI NYT OLE.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6940

KimmoK kirjoitti:
Katsoppa tokkura, minä ympyröin sinulle 9M38 sarjan ohjukset.

Et sinä voi olla niin tyhmä että sinä et ymmärrä.

Älä yritä sekoittaa systeemiä kun puhutaan ohjuksesta.

Äläkä yritä sekoittaa ohjustentorjuntatermillä.

Nämä asiat ovat HYVIN YKSINKERTAISIA.

Missä sinä lukee "sarja"? Mitä se on englanniksi? Se "lukee vain sun silmissäs.*
SYSTEEMI on tärkeä, koska se on TOIMINNALLINEN kokonaisuus. Kullakin systeemillä on yksi tyypillinen runko ja ja yksi tyypillinen kärki ja oma (tyypillinen ) Telari.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat