Sivut

Kommentit (22)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11785

Neutroni kirjoitti:
MooM kirjoitti:
Hirvieläimet eivät ilmeisesti hahmota liikennettä uhkana. Ei haise pedolle eikä murise.

Eikä kävele.

Lainaus:
Mutta veikkaisin, että pelkää kyllä, jos tulee iso petoeläin vastaan. Mutta eihän ne varsinaisesti villieläimiä olekaan, vaan tottuneet ihmisen läsnäoloon ja käsitellyksi tulemiseenkin.

Joo, veikkaan, että porolauman jääräpäisestä piittaamattomuudesta ei ole tietoakaan, kun susi jolkottelee paikalle ja haukkaa makupalan ensimmäisen kinkusta.

Monet luonnon eläimet eivät ymmärrä ajoneuvoista mitään. Eivät ne tajua että sen sisällä on pahimmillaan lauman verran murhaavia petoja. Siksi esim metsästyslaki kieltää ehdottomasti kaiken ajoneuvoihin liittyvän metsästyksen. Auton lähelläkään ei saa metsästää.

Minä olen peltokoneilla, jopa avo-ohjaamollisilla, pyörinyt rinkiä kauriiden ja hirvien ympärillä. Ne ovat vain vähän ihmeissään. Heti kun laskeutuu maahan, ne saavat äkkilähdön.

Petoeläimet tuntuvat tajuavan paremmin.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3108

Hirvillä, poroilla ja supikoirilla ajatuksenkulku menee pimeällä näin: Kas, ajorata! Nyt on kyllä sen verran pimeää etten arvaa tästä lähtemään yli kun ei oikein tahdo nähdä mihin astua. Mutta tuoltahan tuleekin auto ja kirkkaat valot, sattuipas sopivasti. Jäänkin odottamaan että se tulee vielä hieman lähemmäksi ja valaisee tuon tien paremmin niin pääsen sitten turvallisesti tien yli ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat