Sivut

Kommentit (29)

Vierailija
Jodi

Tavallisella jakeluautolla liikkuu mikä revohka tahansa ja panssaritkin.

Tuo on kyllä totta.  Nitä voi myös modata muuten tarpeen mukaan.
Toisaaltaan poliisijohto ehkä tykkää matkustaa mielummin lantikalla ja sillä voi köörätä tarvittaessa "arvovieraita".

Hiukka vaikuttaa keskinäiseltä kissanhännänvedolta tuo koska oikeuteen asti on päädytty.
Normaalisti tommoset mokat hoidellaan sisäisellä "pamputuksella".

Harmi että uutinen ei tarkemmin kerro minkälaisiin opetaatioihin niitä oli suuniteltu ja mitä muuta kuljetuskalustoa oli jo olemassa. Eli tuliko nää kärryt paikkaamaan jotakin puutetta olemassaolevassa kalustossa vaiko jonkun ison pojan "henkkoht. operaatioihin".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Diam
Seuraa 
Viestejä2875

Poliisin kannattaa ehdottomasti ajaa Pasilla oman turvallisuutensa nimissä, mutta valmistetaanko näitä huoltoautoja missään, vai meneekö Hiacet Afrikkaan.

Tämmöinen kiva hitsaus ja polttoleikkausauto olisi tarpeellinen.

http://autokalusteet.fi/

 

 

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Pauli
Se on hyvä tosiaan että liikennettä vaarannetaan noilla nyt jossain muualla Suomen viranomaisten toimesta. Ja toivoisin sinun sivistävän itseäsi mitä tapahtuu kun poliisimiestä ammutaan luodilla vatsaan. Ai niin, sehän olikin se poliisin riskinotto vastuu.

Mun ymmärrystä pitää avartaa että mitenkä on sitten mahdollista vetää tuollaisella landcruiserilla raskasta peräkärryä, peräkärryssä toki voi olla lisää jarrua. Niinhän se oli ettei jarrut kestä ja jarruja ei voi mitenkään tuunata paremmiksi... panssaria saadaan muttei parempia jarruja - ok.

Lisäksi tiedän että tutkimuskäytössä on suomessa ollut näitä landcruisereita varusteltuna niin että auton massa on noussut 3t asti. Sitten perässä on ollut vielä 2t tutkimus(mittaus)kärry. Rekisterissä olivat tällä vuosituhannella, en tosin tiedä tehdäänkö niillä tutkimuksia enää. Ehkä oli noi kulkuneuvot katsastanut joku tumpelo sitten tai kaikki varusteet ei olllu silloin kyydissä, huoltoautoksi kyseinen vehje oli rekisteröity.

Jos suomalaisia jarruonnettomuuksia mietitään niin ne tapahtuu ulkomailla serpentiiniteillä turistibussien jarrujen lauetessa.

Ei juuri mitään, jos käyttää luotiliiviä kuten on kehotettu ja ohjeistettu vaarallisiin tilanteisiin.

 

Juuri siten, että ne jarrut on _peräkärryssä_ ei vetoautossa. Eikä ne jarrut ole ainoa juttu joka vaatisi päivitystä vaan koko alusta ja ilmeisesti valmistajalla ei ole sellaisia tarjota, jotka painosta johtuneen rasituksen nousun kestäisivät.

 

Saathan sä tollasella autolla mennä Ahvenistolle ajelemaan. Kuskaat sen vaan jollain sinne.

 

Jos annetaan mahdollisuus autojen kokonaismassan lisäämiseen vastoin standardeja ja säädöksiä poliisille täytyy se antaa kaikille eikä se käy päinsä. Poliisi on tässä se taho joka tyri, ei valtio. Luulisi poliisijohdon ymmärtävän, että poliisinkin täytyy hankkia auto jonka poliisijohdon asettamat lait ja asetukset hyväksyvät. Vai opetetaanko siellä poliisikoulussa, ettei poliisin tarvitsisi noudattaa lakia, kun näin on päässyt käymään? No hassusti kävi jokatapauksessa ja kansallisen myötähäpeän määrä on suuri.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

http://m.youtube.com/watch?v=w6zQRdWlTDk

Markkinointi on vaikuttanut asiaan. Olisi kiinnostavaa nähdä tuollainen takaa-ajossa 200 lasissa. Tuolkaia moykkyjä käytetään ruuhkaisissa kaupungeissa missä ei voi paeta hyökkääjää ruuhkien vuoksi. Silloin sen kömpelyys ei tule esiin.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Jäi oikein mietityttämään Poliisin ammattitaito kun toistuvasti munataan rekisteröintien kanssa ja syyksi kerrotaan sama kuin ministeri Hautala pimeän palkan maksussaan, josta narahti: "En tiennyt, en osannut". Tämän teeman toistuminen hallinnossa muutaman kerran vuoteen vuodesta toiseen pitäisi jo soittaa kelloa, että olisiko jo aika alkaa purkaa sääntelyä edes sen verran, että sääntöjen säätäjät ja niiden valvojat itse edes osaisivat ja pystyisivät toimimaan sääntelyn piirissä. Vaan ei. Korotetaan veroja, laajennetaan veropohjaa ja lisätään sääntelyä, sillähän siitä on ennenkin selvitty. Mitäpä sitä hyvää ja toimivaa taktiikkaa muuttamaan ;-)

Mihinköhän muuten se SA.n ostama panssaroitu Mersun miljoonalimo on joutunut? Joku gangsterioligarkki sillä varmaan Putinstanissa nykyään sompaa.

- Ubi bene, ibi patria -

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Aavistan hankinnasta päättäneiden ajatuskulhn: Arvokuljetuksia ryöstävät rantautvat suomeen ja saavat vihjeen. Seuraavat salaa ja ampuvat auton suojista ryöstäjät. Hyvässä lykyssä auto ei saa osumaa. No ryöstäjät tilaa samanlaisen ja kilpavarustelu kiihtyy niin että hyökkäyspanssarit ostetaan seuraavaksi Ja taivaalla suihkii rynnäkkökoneella karhuryhmän komisario..

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Lyde19
Seuraa 
Viestejä5820

viimeisten lehtitietojen mukaan poliisi katsatelee laiskasti omia autojaan.  Ei se nyt niille iso rike ole jos nappaavat kilvet jostain ratsattavasta autosta ja laittavat ne panssariautoonsa. Ei sitä siteen kukaan pysäyttele kilpien takia. Niih.

Käyttäjä17244
Seuraa 
Viestejä180

Nyt on hassattu rahaa lisää, kun 2 panssaria feilas tilattiin 15 panssarimersua. Jotenkin ilmeisesti tuo alkuperäinen 2 kpl oli alakanttiin arvioitu tai uusi määrä sitten yläkanttiin. Samalla on tilattu isolla rahalla uudet jäljittävät peltipoliisit, joiden kallista ominaisuutta, jäljittämistä, ei kuitenkaan käytetä???

Poliisi lienee kaikista alttein luodeille jalkautuneena, mutta näiden (turhien) hankintojen jälkeen ei liene rahaa enää luotiliiveihin, tai siis hyviin luotiliiveihin. Ruotsin malli kun rantautuu tänne ammuskeluineen, toivoisin, että poliisi käyttää vähäiset varansa kunnon henkilösuojaukseen kuin helppoheikkien myymään turhaan tekniikkaan.

Mihin mun vanha tili hävis?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat