Sivut

Kommentit (205)

Vierailija

Ja kaunopuheisuus ei ole sama asia kuin hienotunteisuus, eli kun sanotaan että hienotunteisuus on kunnian parempi puoli, sillä ei tarkoiteta sofismia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä16342

Raa-kastaminen tietenkin  loukkaa   sukupuolten tasa-arvon illuusiota, joten eihän sitä  ole olemassa virallisesti ja siksi myös  demonikratia yhteiskunta koneistolle tuntematon  asia. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä16342

Keijona kirjoitti:
Raa-kastaminen tietenkin  loukkaa   sukupuolten tasa-arvon illuusiota, joten eihän sitä  ole olemassa virallisesti ja siksi myös ateistiselle  demonikratia yhteiskunta koneistolle virallisesti  tuntematon  asia. 
Nykyisessä yhteiskuntajärjestelmässä virallisesti rakkautta tai jumalaakaan ei ole olemassa, ainostaan epävirallisesti. 

https://www.maistraatti.fi/fi/Palvelut/vihkiminen_ja_parisuhteen_rekiste...

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Vierailija

Mutta mulle onkin iskostunut Jumalan pelko, toisin kuin 99.99999999999999999999999999999999999% ihmisistä. Olen käytännössä jatkuvasti kameroiden alla, vaikken olekaan, eikä siinä ole mitään psykoottista. Skidinä tein Jumalan kanssa diilin että jos löydän minulle tosi tärkeän asian, hävitän puisen voiveitsen, ja kun löysin sen, sai faijapuoli etsiä voiveistään ihan turhaan. Eihän se nyt ihan putkeen mennyt, mutta se ei tykänny musta ihan ymmärrettävästi, niin sen tavaroilla oli helpompaa käydä kauppaa. Samoin tapettuani pikkulinnun tallaamalla jostain ihan käsittämättömästä syystä, jouduin rituaalinomaisesti hyvittämään tekoani pitkään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat