Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Käyttäjä19804 kirjoitti:
Eli kukaan ei osaa varmaksi sanoa tuosta tehtävästä? Sen sijaan osaatte rehennellä, haukkua toisianne ja puhua politiikasta.

Taisi olla väärä paikka aloittaa minkäänlaista keskustelua :)

Hyvinhän sä näytät tänne sopivan.

Käyttäjä18034
Seuraa 
Viestejä475

Neutroni kirjoitti:
Käyttäjä18034 kirjoitti:
Viisas, joka on hankkinut ymmärrystä, kykenee torjumaan älykkäänkin aivopesun, koska hänellä on siihen tarvittava sisäinen, moraalinen voima.

Tarkoitat varman hihhulien propagandaa, jolla he yritävät manipuloida ihmisiä orjikseen?

E.T. hyvästelee Maan ystävänsä ja Gertie antaa krysanteemin hänelle. Tämän jälkeen E.T. nousee avaruusalukseensa krysanteemi mukanaan ja avaruusalus lähtee Maasta, jättäen jälkeensä sateenkaaren.

Kun ET on lähes valonnopealla horrosmatkailun mahdollistavalla arvausaluksellaan palaamassa kaukaiseen Ektoplasma-kotiplaneetalleen, hän huomaa että hirmuinen meteori tulee pitkän ajan kuluttua iskemään planeettansa murskaksi. ET lähettää viestin Maahan, joka lupaa lähettää pelastusaluksen ennen kuin meteori ehtii iskeä.

ET:n paluusta on kulunut valtavan kauan. Muut raatavat orjina krysanteemipelloilla. Kasvien säteilytyksen tavoitteena on aikaansaada mutaatiot, joista tulee verkko kimmahduttamaan meteoriitin takaisin avaruuteen. Pellot on monopolisoitu vain muutaman omistukseen ja omistajien legitiimiä ylläpitää ektoplasmatason koulutuksen saaneiden philosofyjen mantra.

Raatajille antaa toivoa ET:n lupaus, että  pelastusalus vapauttaa ja vie turvaan. Ahne Ektoplasma-eliitti on kuitenkin saanut raatajat aivopestyä, että älkää uskoko noita tietämättömiä, koulujakäymättömiä, tyhmiä et-hihhuleita. Mm. äidit pelottelevat lapsia, että "jos et kiltisti syö ektoplasma-aamupuuroa, tulee hihhuli!"

Kuluu satoja vuosia. Yhtäkkiä valtava Enter Price-alus saapuu ja kapteeni kehottaa asukkaita tulemaan kiireesti turvaan. Mutta Krysanteemi-yliphilosofy aliphilosofyineen saa asukkaat kieltäytymään pelottelemalla, että "entä jos meteori ei tulekaan, kaverit nauravat teille, kun tulemme aluksesta?"

Mikä sinun nimesi on, he kysyvät kapteenilta. "My name is Hihhuli, James Tiberius Hihhuli."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat