Sivut

Kommentit (54)

Lisää dokumenttia langattomasta terveyshaitasta.

Kyse on niin monista potentiaalisista haitoista että yleissivistyksen
hankkiminen aiheesta on jopa velvollisuus. )

2009 ilmestyneitä:
( Laita vaikka taustalle kun teet jotain muuta tietokoneella. )
Aikaa meillä kuitenkin on usein rajatusti. )

(Radiohaastattelu n. 8min)
http://areena.yle.fi/audio/455673

( Yle 1 ohjelma ) Eilen.
http://areena.yle.fi/video/493617

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/428197
( Videon loppupuolella koulu asiaa. )

Terveisin

Willem-Eric de Wit

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Voisin laatia sähköherkkyystestin. Nettiversion. Pienellä maksulla toimivan.

Siinä olisivat edustettuna tutkat, kännykät, voimalinjat ja autojen sytytystulppien kipinät.

Virtuaalinapeista voisi vääntää erilaisia "säteilytehoja" päälle. Myös etäantenni kääntyisi pyynnöstä ja lähettäisi erikoismoduloituja aaltoja asiakkaan ilmoittamaa osoitetta kohti tuntemustestiä varten. Antennille pitäisi varata aika pitkän jonon takia.

Asiakas voisi sitten merkitä haluamansa kohdat tuntemustasoineen ja lomake tulisi postissa ennakolla allekirjoitettuna.

En nyt kuitenkaan ehdi ohjelmoimaan. Joku muu saa kerätä tästä liksat kotio.

Ja teille onnekkaille sähköyliherkille, jotka tätä nyt luette voin vakuuttaa ettei näytön kautta voi säteilyttää. Tämä on jekun kehittelyä niille toisille, jotka eivät valistu Tiede-palstan korkeatasoisilla vuodatuksilla.

*************

Yllä oleva ei sulje pois sitä, että ongelma on todellinen niille, jotka sen todelliseksi kokevat. Ei sillä ole merkitystä missä kohdassa kehoa ongelma tulee olevaiseksi. Vaikka tulisi korvien välissä. Onhan niitäkin, jotka kokevat lihan syönnin tuhoisaksi keholleen ja muittenkin keholle. Tälle jälkimmäiselle on sentään pitkähkö päinvastainen todistusaineisto. Sähkökenttien infernolle ei sitä vastoin ole mitään kokemusta vielä.

Mikä kaikki negatiivinen on lisääntynyt rinnan kännykkäsäteilyn kanssa? Sokeritauti? Käytöshäiriöt? Syövät? Allergia? Burnout? Ylipaino-ongelmat?

On outoa että elintason ja olojen parantuessa pahoinvointi lisääntyy eksponentiaalisesti. Eksponentiaalisesti lisääntyvien kännyköitten tahdissa vielä.

Varmasti suuri osa on saanut keinotekoisen syyn jollekin ongelmalle kehossaan tai mielessään tästä sähkökenttäjutusta. Mutta ei voi olla niin, että kaikilla näillä on korvien välissä jotain.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimimerkille ”Skeptikko”:

Luitko mitä edellä kirjoitin noiden provocation study-testien metodologisista virheistä?

”Tunnista-kaikki-signaalityypit”-tutkimukset eivät ole oikea tapa tutkia sähköyliherkkiä, koska he reagoivat kukin tietyille taajuuksille ja usein tämä näkyvä reaktio tulee jopa usean tunnin viiveellä. Kyse ei ole siis mistään ”Suomen Tietoviisas”-visasta, joita teollisuus on ahkerasti rahoittanut.

Vaatimalla vaadit lisää "provocation study"-tutkimuksia. Kurkkaapa seuraava korkealaatuinen TNO-tutkimuslaitoksen tutkimus:

http://www.gezondheidsraad.nl/en/public ... -cognition

http://www.docstoc.com/docs/2383579/TNO ... -being-and

(mielenkiintoista oli, että sekä sähköyliherkät että ei-sähköyliherkät saivat oireita UMTS (3G)-kuormituksessa. Tähän ei tarvita kuin oikea taajuus/modulaatio kombinaatio, http://www.scribd.com/doc/14050025/Mode ... ion-of-EMF , http://www.scribd.com/doc/13978985/Phys ... f-the-Mind , http://www.scribd.com/doc/533366/Angels ... ing-Begich .

Jose Delgado oli ensimmäinen tutkija, joka jo 1970-luvulla osoitti, kuinka helposti eri taajuuksilla ja moduloinnilla voidaan muokata ihmisen reaktioita. Ei ihme, että armeija ja teollisuus tekee kaikkensa, että biologisia vaikutuksia ei tutkittaisi.

Tosi Skeptikko kysyisi: ’Voidaanko ihmisen solujen välistä sähköistä kommunikaatiota rajattomasti häiritä ulkoisilla purskeisilla teknologioilla ilman seuraamuksia?’ . Toivoisin, että perehtyisit gap junction -tutkimuksiin, edellisessä viestissä mainitsemissani Cherryn ja Beckerin tutkimuksista niistä lisää. Hae myös ”gap junction” ja ”magnetic field” -hakusanolla PubMedista, löytyy mielenkiintoisia dokumentteja.

Tieteessä ymmärretään jo paljon sähkön yhteyksistä esim. Alzheimerin, leukemian, lymfoman ja masennuksen syntyyn (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18990717
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19278839 , http://www.behavioralandbrainfunctions. ... ent/2/1/15 , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15369273 , http://aje.oxfordjournals.org/cgi/conte ... t/127/1/50 , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10810111 , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17556764 ,
http://aje.oxfordjournals.org/cgi/conte ... 46/12/1037 , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16962663 .

Näköjään ongelmaksi teknokraattisessa ja suomettuneessa yhteiskunnassamme tulee se, että jos oireileva/sairastunut ihminen yhdistää sairautensa syyt sähkömagneettisiin kenttiin.

Tämä taas saa näköjään erityisesti teknisen peruskoulutuksen omaavat ihmiset innostumaan ja leikkimään skeptikkoja tuon SAR-lämpöoppi-pseudotieteen turvallisessa huomassa.

Hyvät ihmiset, tutustukaapa biologisten vaikutusten kirjallisuuteen ja tutkimuksiin. Lupaan, että on kiinnostavaa Yksi mielenkiintoinen lähtökohta:
http://andrewamarino.com/default.html

t: AhosMikko

P.S. Sähköyliherkkien määrä on jatkuvassa kasvussa. Samoin sähköstä tietämättään sairastuvien. Missä on raja, että nämä riskit virallisesti tunnustetaan? 10.000 ihmistä? 100.000 ihmistä? 1.000.000 ihmistä?

Maallikkona olisin tiedustellut, kuinka paljon on tehty sokkotestejä, jolloin hlöt eivät pysty itse tiedostamaan kuulo-, näkö- ja tuntohavainnoin vallitsevaa ympäristöä?

-PP74-
Havaitseekohan sähkösairaat ihmiset maan alla kulkevia voimakaapeleita? Niitähän menee taajama aluella ristiin rastiin.Bruce Lipton - Biology of Perception 3 of 7
http://www.youtube.com/watch?v=C0iU_QcU ... re=related

Onko sinulla joskus selittämättömiä päänsärkyjä?
Tai tuttavillasi fibromyalgiaa. ( Selittämättömiä hermosärkyjä )

Sähköä on niin älyttömästi joka puolella että olemme jo "ohittaneet" vaiheen jossa sen haittoja voisi arkielämässä huomata.
Ehkä ohimollasi ja korvassa alkaa kuumottaa kun olet kännykällä puhunut muutaman minuutin..

Rakkautta ja tiedon valoa meille kaikille.

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä23090

Entäs sähkötuolissa kuolleet...onko kuolemaan syynä sähköyliherkkyys ?

Vai kuolisiko sähköyliherkkä jo nähdessään sähkötuolin ?

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

JPI
Seuraa 
Viestejä28072

Oireita "sähköyliherkillä" kieltämättä on, mutta niitä ei sähkö (siis sähkö-
tai magneettikentät) aiheuta.
Asiaa on tutkittu tarkkailemalla ko. henkilöitä tiloissa, joissa joko on ollut paljon sähkölaitteita tai ei mitään. Herkkyysreaktiot eivät ole korreloineet tiloissa olleiden kenttien kanssa vaan sen kanssa mitä heille on uskoteltu tilojen sähköisyydestä tai mitä he ovat itse olettaneet joko nähdessään sähkölaitteita tiloissa tai ei.

3³+4³+5³=6³

Vierailija

JPI kirjoitti:
Oireita "sähköyliherkillä" kieltämättä on, mutta niitä ei sähkö (siis sähkö-
tai magneettikentät) aiheuta.
Asiaa on tutkittu tarkkailemalla ko. henkilöitä tiloissa, joissa joko on ollut paljon sähkölaitteita tai ei mitään. Herkkyysreaktiot eivät ole korreloineet tiloissa olleiden kenttien kanssa vaan sen kanssa mitä heille on uskoteltu tilojen sähköisyydestä tai mitä he ovat itse olettaneet joko nähdessään sähkölaitteita tiloissa tai ei.

Nykyään lekyrit ovat niin saatanan tyhmiä että luulevat tietävänsä kaiken suorilta käsin ja lipputuloksena saadaan toinen toistaan kummempia sairauksia kun edes ammattilaiset eivät kykene käsien heiluttelua adekvaatimpaan hoitoon. En sano että ennen oli paremmin, mutta lekurit eivät sentään mahtuneet jättiläisen taakse piiloon, vaan joutuivat käyttämään ihmissuhdetaitoja lievittääkseen potilaan tuskaa. Maailmasta on tullut hyvin narsistinen paikka jossa jokainen on jokaisen elämän sankari tai vihamies.

lawofone
Seuraa 
Viestejä5

Nyt kun 5G -mastot ovat tulossa joka niemeen ja notkoon, niin tuli mieleen hyvä idea kaikille skeptikoille joiden mielestä tuo säteily on terveellistä eikä aiheuta haittoja kuin salaliittoteoreetikoille ja sekopäille: Ostakaa edullisia asuntoja alennuksella näiden mastojen vierestä.

Esimerkiksi tässä videossa on mitattu Tikkurilassa 18-kertaisia säteilyarvoja,  huippuarvona 18.420 µW/m2:

https://rebrand.ly/5g-sateilymittaus-vantaa-tikkurila-29-7-2019

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat