Sivut

Kommentit (24)

mdmx
Seuraa 
Viestejä6304

Itse en käytä enkä kaipaa lihan korvikkeita. Kasvikset on parempia tuoreina as is. Jos lihansyöntiä pitäisi vähentää rajun hinnannousun vuoksi niin korvaisin kananmunilla ja juustoilla.

Lähinnä tulee ostettua lohta ja broitsua (fileitä), ja karitsan jauhelihaa. Ja sianlihaa savuhovin aidon saunapalvikinkun muodossa. Vaikea nähdä että mitään noista saisi edes välttävästi korvattua kasvisprotskulla.

Naurattaa älytön ylihinta mitä nykyisissä mifuissa yms pidetään. Mut ymmärtäähän sen, mikään ei ole liian kallista jos sillä pääsee osallistumaan maailman pelastamiseen, markkinointiarvo on kova.

Otsikostakin tuli ekana mieleen huippukiva.fi, eli kaukana on kasvisprotskulihakorvikkeet omista tarpeista.

Tauko
Seuraa 
Viestejä789

Deimos:
"En tiedä noista emuloiduista pihveistä. Jos ne ovat pelkkää proteiinia niin metsään menee. Pihvissä on myös rasvoja ja jokainen kasleria paistanut tietää tämän"

- tämä on mielenkiintoinen näkökulma. Ihan samaa mieltä kasslerista, jos lihaa grillaa, niin kassleria saa harvoin epäonnistumaan, ellei sitten poistu grillin ääreltä pois liian pitkäksi aikaa, jolloin tulos on jotain hiiltynyttä. Muutoin aina varma onnistuminen.
Ehkä se rasva on hyvinkin oleellinen hyvän maun ja tuntuman tuojana.
Kasvispohjalta olen joskus tehnyt "pihvejä" pelkästä porkkanasta ja sipulista karkeasti leikattuna ja sitten taikinoituna, ja taikinassa mausteet esim lusikka currytahnaa seassa. Ja sen jälkeen rasvassa (vaikkapa kasvisrasvassa) friteerannut.
Menettelee ihan vaikka pelkän riisin kanssa, tai miksei pastankin kanssa.
Mutta jotain rasvaa se ateria vaatii, jotta maistuvaa, ja mausteita maun mukaan.
Ehkä se rasva ei ole terveellistä, mutta ilman sitä ei oikein saa maistuvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä14300

Käyttäjä19942 kirjoitti:
Ex-vegaanina syön lihaa ja paljon. Siitä en luovu. Nytkin on karjalanpaisti uunissa.

Mielenkiintoinen termi tuo ex-vegaani...

Kaikillahan alkaa ruokailu eläinproteiinilla maidon muodossa, joten kukaan ei ole aina voinut olla vegaani. Jos 11-kuisena syö päivän pelkkää perunaa, voiko seuraavana päivänä sanoa olevansa ex-vegaani?

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat