Sivut

Kommentit (283)

asdf
Seuraa 
Viestejä12712

Ajattelin monen mutkan kautta kokeilla huomenna naudan ulkofileestä tehtyjä kääryleitä, joihin sisään salviaa, parman kinkkua ja gorgonzolaa. Paistamisen jälkeen vielä hetken haudutus punaviinissä kasvisten ja sienten kera. Nuijin nuo joka tapauksessa läpikuultaviksi, joten läikypsentämistä ei voi välttää ja hetken haudutus imeäkseen makuja on musta hyvä idea. Peruna-porkkanamuusin kanssa tarjoillen. Saa nähdä mitä tulee. Ilmeisesti vähän pataruoan tapaista. Sehän tunnetusti sopii intiaanikesän hellepäiviin.

Tuohon reseptiluonnokseen päädyttiin, kun keskustelu alkoi satimboccasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä14298

asdf kirjoitti:
Tulipa ruma kuva. Hyi vittu!

Ruokakuvaus ei ole helpointa ampumista.

Todisteena kanttarellipohja ennen jalostusta lopulliseen muotoonsa.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14298

Aamupala ja päivän ainoa ateria vähintään 2 x viikossa...😁

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14298

1g metformin, 1200mg ca mg mössöä, josta kolmannes varsinaisia tuotteita, gramma hammuoilia ja 2g pellavansiemenoilia ja 350mg reservatrolia..

Illalla 750mg metformiinia lisää ja 2g pellavaa plus loraus kamferia.😉

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Minijehova
Seuraa 
Viestejä14298

Hammajoku on hamppuöljyä suomeksi...😂😂

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11785

Uusvanha simppeli mutta toimiva resepti.

Kebsu.

Astuta lammas ja kasvata karitsa 16-kuukautiseksi. Teurasta ja jauha huonommat osat jauhelihaksi, kahteen kertaan. Ota valtava köntti jauhelihaa ja lisää rutkasti mustapippuria, suolaa ja aromisuolaa. Vaivaa hyvin. Muotoile jöötiksi ja paketoi moneen kerrokseen foliota. Aseta vuokaan ja paista uunissa n. 130 asteessa monta tuntia. Anna jäähtyä paketissaan ja laita jääkaappiin yön yliksi tekeytymään.

Kuori jööti ja siivuta esim. juustohöylällä. Paista voissa pannulla annoksellinen eli paljon.

Tee kastike: tomaattimurskaa, pippuria, suolaa, chiliä, mausteita kuten kaneli, jeera, oregano, basilika... ripaus sokeria, loraus soijakastiketta, hippu sitä sun tätä. Jos on valjahtunut kokiksen jämä, sekaan vaan. Keittele aikansa. Tämä siis ennen lihojen paistoa.

Tee vihersalaatti. Runsaalla sipulilla. Tämäkin ennen.

Keitä riisiä tai paista perunat tai leivo leipäsiä jos haluat hiilaritäydennyksen. Tämäkin.

Tee valkosipulikastike: ota kulhollinen turkkilaista jugurttia ja purista sekaan monta valkosipulinkynttä, maun mukaan, mutta siis monta. Lisää valkopippuria, suolaa, basilikaa, jeeraa, korianteria. Sekoita ja anna maustua tunteja. Tämäkin ennakkoon.

Kokoa lautaselle iso läjä lihaa ja valele tomaattikastikkeella. Lisää hiilarilisuke alle tai viereen jos käytät, tai älä. Heitä lautaselle salaattia. Heitä kasa valkosipulikastiketta vähän kaiken päälle. Viimeistele säilykejalapenoilla tai vastaavalla. Kovat jätkät ja mimmit ripauttaa kaiken kruunuksi tuoretta tulista chiliä.

Syö. Ähki. Itke. Syö vielä vähän lisää. Ähki, itke ja nauti. Helppoa ja saakelin hyvää.

asdf
Seuraa 
Viestejä12712

Ab Surd Oy kirjoitti:
Uusvanha simppeli mutta toimiva resepti.

Kebsu.

Astuta lammas ja kasvata karitsa 16-kuukautiseksi. Teurasta ja jauha huonommat osat jauhelihaksi, kahteen kertaan. Ota valtava köntti jauhelihaa ja lisää rutkasti mustapippuria, suolaa ja aromisuolaa. Vaivaa hyvin. Muotoile jöötiksi ja paketoi moneen kerrokseen foliota. Aseta vuokaan ja paista uunissa n. 130 asteessa monta tuntia. Anna jäähtyä paketissaan ja laita jääkaappiin yön yliksi tekeytymään.

Kuori jööti ja siivuta esim. juustohöylällä. Paista voissa pannulla annoksellinen eli paljon.

Tee kastike: tomaattimurskaa, pippuria, suolaa, chiliä, mausteita kuten kaneli, jeera, oregano, basilika... ripaus sokeria, loraus soijakastiketta, hippu sitä sun tätä. Jos on valjahtunut kokiksen jämä, sekaan vaan. Keittele aikansa. Tämä siis ennen lihojen paistoa.

Tee vihersalaatti. Runsaalla sipulilla. Tämäkin ennen.

Keitä riisiä tai paista perunat tai leivo leipäsiä jos haluat hiilaritäydennyksen. Tämäkin.

Tee valkosipulikastike: ota kulhollinen turkkilaista jugurttia ja purista sekaan monta valkosipulinkynttä, maun mukaan, mutta siis monta. Lisää valkopippuria, suolaa, basilikaa, jeeraa, korianteria. Sekoita ja anna maustua tunteja. Tämäkin ennakkoon.

Kokoa lautaselle iso läjä lihaa ja valele tomaattikastikkeella. Lisää hiilarilisuke alle tai viereen jos käytät, tai älä. Heitä lautaselle salaattia. Heitä kasa valkosipulikastiketta vähän kaiken päälle. Viimeistele säilykejalapenoilla tai vastaavalla. Kovat jätkät ja mimmit ripauttaa kaiken kruunuksi tuoretta tulista chiliä.

Syö. Ähki. Itke. Syö vielä vähän lisää. Ähki, itke ja nauti. Helppoa ja saakelin hyvää.

Todella hyvän oloinen. Ainoa oleellinen ero siihen, jota olen itse tehnyt (sen lisäksi, että olen ostanut jauhelihan kaupasta) on paistolämpötila. Itse olen käyttänyt sataa astetta, koska olen pelännyt, että jos nesteet alkavat kiehumaan, on tuloksena mureketta eikä kebabia. Ja itse korostaisin jauhelihapaketin tiiviyttä, uunista pitää saada ulos tiukka patukka. Mutta varmasti hyvää.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11785

asdf kirjoitti:
Ab Surd Oy kirjoitti:
Uusvanha simppeli mutta toimiva resepti.

Kebsu.

Astuta lammas ja kasvata karitsa 16-kuukautiseksi. Teurasta ja jauha huonommat osat jauhelihaksi, kahteen kertaan. Ota valtava köntti jauhelihaa ja lisää rutkasti mustapippuria, suolaa ja aromisuolaa. Vaivaa hyvin. Muotoile jöötiksi ja paketoi moneen kerrokseen foliota. Aseta vuokaan ja paista uunissa n. 130 asteessa monta tuntia. Anna jäähtyä paketissaan ja laita jääkaappiin yön yliksi tekeytymään.

Kuori jööti ja siivuta esim. juustohöylällä. Paista voissa pannulla annoksellinen eli paljon.

Tee kastike: tomaattimurskaa, pippuria, suolaa, chiliä, mausteita kuten kaneli, jeera, oregano, basilika... ripaus sokeria, loraus soijakastiketta, hippu sitä sun tätä. Jos on valjahtunut kokiksen jämä, sekaan vaan. Keittele aikansa. Tämä siis ennen lihojen paistoa.

Tee vihersalaatti. Runsaalla sipulilla. Tämäkin ennen.

Keitä riisiä tai paista perunat tai leivo leipäsiä jos haluat hiilaritäydennyksen. Tämäkin.

Tee valkosipulikastike: ota kulhollinen turkkilaista jugurttia ja purista sekaan monta valkosipulinkynttä, maun mukaan, mutta siis monta. Lisää valkopippuria, suolaa, basilikaa, jeeraa, korianteria. Sekoita ja anna maustua tunteja. Tämäkin ennakkoon.

Kokoa lautaselle iso läjä lihaa ja valele tomaattikastikkeella. Lisää hiilarilisuke alle tai viereen jos käytät, tai älä. Heitä lautaselle salaattia. Heitä kasa valkosipulikastiketta vähän kaiken päälle. Viimeistele säilykejalapenoilla tai vastaavalla. Kovat jätkät ja mimmit ripauttaa kaiken kruunuksi tuoretta tulista chiliä.

Syö. Ähki. Itke. Syö vielä vähän lisää. Ähki, itke ja nauti. Helppoa ja saakelin hyvää.

Todella hyvän oloinen. Ainoa oleellinen ero siihen, jota olen itse tehnyt (sen lisäksi, että olen ostanut jauhelihan kaupasta) on paistolämpötila. Itse olen käyttänyt sataa astetta, koska olen pelännyt, että jos nesteet alkavat kiehumaan, on tuloksena mureketta eikä kebabia. Ja itse korostaisin jauhelihapaketin tiiviyttä, uunista pitää saada ulos tiukka patukka. Mutta varmasti hyvää.

Matalampi on varmempi. Tämä onnistui kuitenkin hyvin. Ehkä tuurilla tai ehkä lihan ”huonouden” vuoksi tai ehkä lihamyllyn ja vaivaamisen takia. Mureketta ei tullut vaan kiinteä jööti.

Deimos
Seuraa 
Viestejä7627

Ohje:
400-600 g jauhelihaa
Tlk papuja
Tlk tomaattimurskaa
Öljyä
Sipulia
Valkosipulia
Oraganoa
Mustapippuria
Suolaa
Pastaa
2 dl kermaa
Kuullota sipuli. Paista jauheliha. Lisää murska ja pavut. Lisää kerma. Jauhelihaan tulee mustapippuri ja suola. Pasta keittymään samaan aikaan kun teet kastikkeen.

Eppur si muove !!!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6304

Jalkapöytä ei ole enää ihan pyöreä, mut vaihtarina varpaat on alkanu näyttään mustikkapiirakalta.

Kanukkiresepti.

- Makaa päivä rannalla, muista gamóflauge.

- Jos paikka tulee, älä emmi vaan shoot to kill.

- Teurastus.

- Koivet pataan ja sekaan esim. porkkanoita ja sipulia ja riistafondia. Jalat on kuvassa ristissä, ei ole mitenkään pakollista.

- Rinnat on herkkua joko tuoreeltaan paksuina slaisseina tai seuraavana päivänä leikkele tyyppisesti. Näihin siis nopee väri pannulla ja sit uuniin kunnes sisälämpö 63-64C.

Jälkkäriks aiheuta pahennusta postailemalla raatojen kuvia internettiin.

asdf
Seuraa 
Viestejä12712

mdmx kirjoitti:

- Koivet pataan ja sekaan esim. porkkanoita ja sipulia ja riistafondia. Jalat on kuvassa ristissä, ei ole mitenkään pakollista.

On se siveellisempää niin.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6304

Oon kuullu ennenkin huhuja et Guinness toimii, tarvii testata.

Kuiva hapokas omenasiideri ja makea mustaherukkahillo on kans hyvä yhdistelmä riistapatoihin. Tai viini sidukan tilalle.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6304

Kaveri otti noista kyseisistä hanhista kivipiirat. Tossa yksi avattuna. Onhan se liha varmaan ihan jees kun leikkelee noi kalvot ja muut ihme härpäkkeet irti. Mitä noi vaaleat systeemit edes on?

Empä tiedä... aika HC.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6304

Eilen tein nyhtöbambia, eli valkohäntäpeuran vasan etulapaa kokonaisena hauduteltuna ja sit revitään. Ensin nopee väri tulikuumassa grillissä, sit 100C uunissa joku 5h kokonaan liemeen upotettuna. Tein lasagne vuoassa, ainut mihin koipi mahtu kokonaisena. Liemen sekaan erinäisiä juureksia ja purjoo ja sipulia yms.

Pikkasen suolasin lientä liikaa lopussa ennen revittyjen lihojen upottamista. Koska liha suolaantui yllättävän hyvin jo kypsymisen aikana. Seuraavalla kerralla vois jättää suolan pois tosta välistä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat