Sivut

Kommentit (23)

Deimos
Seuraa 
Viestejä10816

Minijehova kirjoitti:
Kannattaa ajaa malwerebytesillä läpi. Hämärän näköinen toi sun skanneri, joka ei välttämättä itsekään selviä malwerebytesin seulan läpi.  :)

Yleensä ajoimme Malwarebytesin ja F-Securen yhtäaikaa. Kun Malware nappasi pöpön niin F-Secure tuhosi sen. Hyvin toimiva systeemi. Mutta jos on kaksi konetta niin kiintolevy irti ja toiseen koneeseen. On tehokkaampaa. Pikkuisen vaivaa enemmän.

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä53603

"Virustorjunta vertailussa – voittaja yllätti toden teolla, eikä vähiten koska se on ilmainen

...Windows 10:n myötä tilanne alkoi muuttua, sillä Windowsin mukana tuleva Windows Defender Antivirus on kasvanut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi.

Kaksi eri testaustahoa, AV-comparatives ja AV-test totesivat molemmat, että Windows Defenderin nykytaso pääsee testitulosten kärkeen.

AV-comparatives testasi 16 antivirusta, ja testeissä Windows oli yksi neljästä, joka ei antanut yhdenkään haittaohjelman kaapata testikonetta haltuunsa siinä missä esimerkiksi McAfee ja Symantec päästivät palloja maaliin.

AV-test nosti Windows Defenderin omien testiensä voittajaksi kesäkuussa 2019.

PC World toteaakin, että käyttäjien ei oikeastaan kannata maksaa virusturvastaan, sillä Defender on nykyisin ihan yhtä hyvä kuin sen maksullisetkin kollegat, jos ei parempikin.

Vain jos turvapaketiltaan kaipaa lisäominaisuuksia kuten vpn-palvelun tai salasananhallintaohjelmiston kannattaa miettiä maksullisen antiviruksen hankkimista."

https://www.tivi.fi/uutiset/virustorjunta-vertailussa-voittaja-yllatti-t... .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat