Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Titanic
Seuraa 
Viestejä1654

"Yhden uuden asian olen havainnut tai oikeastaa kaksi. Virtsaa tulee nyt lorottamalla todella paljon kerralla ja samalla keho on jotekin kuivunut. Polvet narskuu kuivina jatkuvasti ja muutkin luut luultavasti on kuivuneet. Ihmettelen mistä tulee kaikki tuo neste virtsaan, mutta toisaalta esim. sperman tuotanto on romahtanut sadasosaan entisestään. "

OLISI PITÄNYT OTTAA TUO KEHON KUIVUMINEN JA POLVIEN NARSKUMINEN VAKAVAMMIN. EILEN MENI VASEN POLVI ALTA. MAANANTAINA YRITÄN PÄÄSTÄ LÄÄKÄRIIN, JOS NE VILKAISISI SITÄ, MUTTA NYT ON VAIVALLOISTA KÄVELLÄ KAINALOSAUVOILLA. 

EN OLE AIVAN VARMA JOHTUUKU SE MIEHEN VAIHDEVUOSISTA JA ESTROGEENISTÄ, ETTÄ JOKA PAIKKA KUIVUI. ENSIN TERSKA SITTEN POLVET JA VIELÄ ANUSKIN. 

PITÄÄ TEIDÄN MUIDEN OLLA VAROVAISIA TUOLLAISEN KUIVUMISEN SUHTEEN! JOS VÄHÄNKIN POLVET NARSKUU NIIN ON AIKA HAKEA JOTAKIN VOIDETTA TAI SISÄISESTI OTETTAVAA JUTTUA SIIHEN!

Voipi olla, että kyse on jostakin muusta sairaudesta eikä miehen vaihdevuosista???.......

Titanic
Seuraa 
Viestejä1654

Tänään kävin kaverilla kylässä ja asetti kuusi elokuvaa arvottavaksi; kun en osannut valita niistä yhtäkään katsottavaksi. Nimittäin oli niin, että ne olivat nimien, kansikuvien ja takakannen tekstien perusteella kaikki liiaan dramaattisia ja jännittäviä, vaikka olivatkin uskonnollisia elokuvia.

Estrogeeni näyttää aiheuttavan VASTENMIELISYYDEN JÄNNITTÄVIÄ ASIOITA KOHTAAN. ON LIEVIÄ HYSTERIAN OIREITA, JOS JOUTUU KATSOMAAN LIIAN JÄNNITTÄVIÄ ELOKUVIA. Sen lisäksi siis, että korkeat äänet ärsyttävät niin ärsyttää myös kaikki tilanteet joissa joutuisi jännittäviä kirjoja tai elokuvia lukemaan tai katsomaan. 

Muistankin vielä hyvin ennen VHS videoiden ja satellittiantennien aikaa Suomen televisiossa näytetyt elokuvat. Ne olivat valittu varmaan juuri sillä perusteella, että ne eivät saa olla lainkaan jännittäviä. Vanhoja suomalaisia elokuvia ja Westernejä. ELI JOLLAKIN HENKILÖLLÄ JOKA VALITSI TUON AJAN TELEVISIOSSA ESITETTÄVÄT ELOKUVAT OLI INTUITIIVINEN AJATUS ESTROGEENIN SIETOKYVYN MATALUUDESTA JÄNNITYKSEN SUHTEEN?

Bastardix
Seuraa 
Viestejä1771

John Carter kirjoitti:
Sinun kannattaa kyllä ostaa testoa. Muuten mummot pyyhkivät sinulla kirkon lattioita jo lähivuosina.

Samaa mieltä.

Ja siihen huora lisukkeeks kerta viikossa.

Alkaa taas aivotoiminnot ja kaikki muukin pelittää.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä52104

Brainwashed kirjoitti:
jussipussi kirjoitti:
Brainwashed kirjoitti:
Miehen pitäisi laueta päivittäin, jos ei muuten, niin sitten tumputtamalla, sillee pysyy hormoonit kohillaan, eiks jeh, Idunpurija?

Aijaa, pitänee vähentää tumputtelua...

Mites olut?

"Kaikki juomat kasvattavat riskiä

Alkoholi lisää syöpäriskiä usealla eri mekanismilla. Juoman laadulla ei ole väliä – olut, viini ja väkevät kasvattavat riskiä yhtä lailla.

– Kaikista suoraviivaisin vaikutus on se, että alkoholin sisältämä etanoli on karsinogeeni eli syöpää aiheuttava tekijä, Bingham kertoo.

Etanoli on soluja tuhoava myrkky, joka muuttuu asetaldehydiksi elimistön aineenvaihduntaprosesseissa.

– Myös asetaldehydi on myrkyllinen yhdiste. Se aiheuttaa syöpää vaurioittamalla solujen sisällä olevaa DNA:ta ja estämällä solujen korjausmekanismeja toimimasta.

Lisäksi alkoholinkäyttö aiheuttaa oksidatiivista stressiä, kun soluissa muodostuu alkoholia juodessa ROS-molekyyleiksi kutsuttuja happea sisältäviä haitallisia yhdisteitä.

– ROS-molekyylit voivat vaurioittaa soluja ja niiden rakenteita, kuten DNA:ta.

Ensimmäinen annosmäärä, jossa syöpäriski poikkeaa tilastollisesti merkittävästi nollasta, on yksi annos per päivä. – THL:n tutkimusprofessori Pia Mäkelä

Epäsuoria riskejä

Kolmas alkoholin suora vaikutusmekanismi on hormonivälitteinen.

– Alkoholi lisää estrogeenin määrää elimistössä, mikä taas häiritsee solun jakautumismekanismeja. Tämä on linkki rintasyöpään: poikkeavan korkea estrogeenin taso lisää rintasyövän riskiä.

Suorien vaikutusten lisäksi alkoholi kasvattaa syöpäriskiä myös välillisesti.

– Yksi tällainen epäsuora mekanismi on ylipaino. Alkoholi sisältää paljon energiaa ja on yksi tekijä ylipainon kertymisessä."

https://www.is.fi/terveys/art-2000006250687.html .

Titanic
Seuraa 
Viestejä1654

Tänään taas unelmoin eroottisia fantasioita. Se saa estrogeenin kujertamaan autuudesta ja se ikään kuin virittyy jonkinlaiseen enkelimäiseen tilaan. Luulenpa, että sex appeal ja naisen seksuaalinen vetovoima on todellakin konkreettista ja sen on saanut aikaan eroottiset fantasiat tuolla naisella, jolla on seksuaalinen vetovoima magneetin veroinen. Estrogeeni siis virittyy seksuaalifantasioiden avulla enkelitilaan. Raamatussa on monia kuvauksia tuosta tilasta. Puhutaan mm. SISÄISISTÄ SILMISTÄ tai toisesta silmäparista tai Kaikkinäkevästä silmästä. Ja todellakin estrogeeni joka on virittinyt on NÄKEMÄÄN KYKENEVÄ ENKELI. Tämä näkyy etenkin vanhuksissa, jotka ovat noin 80 vuoden iän saavuttaneet. Heillä on silmät ikään kuin selässäkin kun he kävelevät kaupungilla.

Raamattu opettaa myös, että enkelit ovat palvelevia henkiä ja juuri sitä on virittynyt estrogeeni. Se tahtoo tehdä palveluksia ja nuo palvelukset eivät ole ruumiillisia vaan henkisiä. Se tahtoo vaikka mitä avata silmäni näkemään luonnon kauneuden toisin tavoin yms.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat