Sivut

Kommentit (142)

JPI
Seuraa 
Viestejä28585

S.Kuratov kirjoitti:
Mitenkäs tää gravitaatio-aihe on luisunut kretinismiin?

Jos Savoriselta kysyy, niin syy on varmaankin se, että galaksien ytimistä äärimmäisellä liikkeellä / energialla / työntävällä voimalla työntyvät laajenevat tihentymät ovat saaneet sen aikaan omatessaan sivuraiteelle luisuneen keskustelun luonteen.

3³+4³+5³=6³

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1313

Gravitaatio on jännä käsite. Jos mietitään ihmismielen rajoittuneisuutta ja egosentristä maailmankuvaa, on olemassa pimeä - valoisa, tyhjä - täysi, alku - loppu.. Joista yksikään edellämainituista käsitteistä ei pidä paikkaansa täysin, mutta silti me mielletään ne konreettisiksi faktoiksi. Pimeä ei ole täysin pimeää, vaan havantokykymme rajat estävät meitä näkemästä täyttä valon spektriä. Tyhjä ei ole koskaan täysin tyhjä, ja loppua ei ole, oliko edes alkuakaan..

Samaa voisi miettiä gravitaatiosta, on oltava antigravitaatio, joka on vastakohta gravitaatiolle. Miksi olisi oltava? Voihan se olla että ei ole antigravitaatiota, on vain gravitaatio ja ei gravitaatiota.. Eikö maailmankaikkeuden laajenemista voisi käsitellä fabriikkiteorian mukaan siten että kun painovoiman vaikutus on tarpeeksi heikko, tai sitä ei tietyssä kohtaa ole, niin avaruus kaareutuu aalloksi (pullistuu ylöspäin "sivusta katsottuna", vrt. esimerkit avaruuden kaareutumisesta). Eli kaukaisten kappaleiden välinen avaruus jossa ei  vaikuta gravitaatio tai se on äärimmäisen heikko, nousee kuprulle joka aiheuttaa etäisyyden kasvamista tasoa pitkin tarkasteluna ja aiheuttaa osaltaan punasiirtymän eikä ainoastaan nopeus.. Tavallaanhan se on jo nytkin käsitelty näin fabriikkiteorian mukaan, mutta kappaleiden etääntyessä sen "pullistuman/aallon" korkeus kasvaa. Nyrjäyttäkää aivoni ja sanokaa että puhun paskaa. Roviot palamaan!

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat