Sivut

Kommentit (22)

S.Kuratov
Seuraa 
Viestejä1302

Käyttäjä18776 kirjoitti:
Tokkura kirjoitti:
Major_Breakthrough kirjoitti:
Löysin mielenkiintoisen videon jossa USAn USS Forrestal syttyi tuleen ja melkein upposi Vietnamin sodan aikana.

Ihmettelen miksi dokkari on tehty vasta nyt n. 50 vuotta tapahtumasta 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=drXW4QZVHNI

Useimmiulle salaliittoteoreetikoille on mahdotonta uskoa, että teräksiset talot voivat sulaa ja muuttua tuhkaksi. Laiva paloi vielä seuraavana päivänä.... tietystä syystä... bensa levisi kannelta kerroksiin.

ÄLÄ HELVETISSÄ AVAA TAAS UUTTA KETJUA SIITÄ "WTC-SALALIITTO-KUSETUKSESTA JA

-AIVOPIERUSTA!

Se on käsitelty valmiiksi halki poikki ja pinoon noin sataan kertaan!
Tässä on yhteenveto:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/wtc-torneja-ei-rajaytetty

" WTC-TORNEJA EI RÄJÄYTETTY

Kirjoittaja ei ota kantaa salaliittoihin sinänsä,esimerkiksi sellaiseen, olisivatko USA:n jotkut omat piirit voineet jollakin tavalla ”tilata” WTC-iskun. Sanon kuitenkin, että jos olisin ollut Bush, ja tilannut iskun saadakseni verukkeen Irakin sodalle, olisi ehdottomasti tilannut sen iskun Lontooseen, Berliiniin tai Pariisiin, enkä New Yorkiin. Olisin saanut laajemmin liittolaisia, eikä omaa armeijaa ja muutakin puolustusta olisi läpikotaisin munattu.

Mutta yksi asia on ehdottoman varmaa: WTC-TORNEJA EI RÄJÄYTETTY, vaan ne sortuivat, kun kuumuus vei välipohjia kantaneiden ristikoiden kantavuuden paloalueella 2 – 3 kerroksen alueella, mikä aiheutti etenevän luhistuman putoavien välipohjien muodossa, ja ns. ydinpilareiden kimppunurjahduksen, joka edelleen lähetti ns. ”hatun” välipohjat, ja ytimen putoamaan. Viimeisenä putosivat kuoret.

Jos WTC-tornit olisi räjäytetty, kuten ns. WTC-salaliittoliike väittää, ne olisivat sortu-neet aivan eri tavalla kuin ne nyt ns. ydinpilareiden nurjahtamisen ja rakennuksen sisällä tapahtuneen etenevän sortuman vaikutuksesta luhistuivat.

Kyseisten tornien rakennejärjestelmä oli alun pitäen suunniteltu sortumaan paikalleen näin, ennen kaikkea kaatumatta, esimerkiksi totaalisessa tulipalossa tai ohjusiskussa, ja myös mahdollisessa todella voimaperäisessä hirmumyrskyssä.
... "

Nyt en oikein tiedä mitä mieltä pitäisi olla ysi-yks-ykkösestä kun kerta iso-T sanoo että salkkarit on mettässä.

Toisaalta itäisten röllien MO taisi olla se että suolletaan psskaa niin pitkään ja hartaasti ettei kukaan enää tiedä onko musta mustaa vaiko valkoista ja onko yläpuoli alapuoli.

molaine kirjoitti:
Mutta tämäkin ketju on mennyt liian hapokkaaksi mestarien käsittelyssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat