Sivut

Kommentit (22)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä17092

Keijona kirjoitti:
Lainaus:
Keijona kirjoitti:
Siinävaiheessa kun feminiininen arvomaailma laitettiin alulle," henkilökohtainen jumalsuhde ja oman priorisointi) ennustettiin että itkua ja hammasten kiristelyä tiedossa tuhannen vuoden kuluttua, eikä oo vaikeaa matematiikkaa laskea  mitä itsekkyyden kasvusta  seuraa.

Pakkohan se oli kun sulla ei ole seisonut aikoihin.

:)

Mihin jäi homorunkkari adhominen? Eiko ole paradoksaalista ja idiotismia syytellä runkkamisesta ja impotenssista samaan aikaan.

Sehän se hiekkapilluja hiertää, että  miesten seisomiseen on olemassa lääkkeet, mutta naisten kuivuuteen ei.  Evoluution ja historian syy ja vika , miehet pysyy hedelmällisenä koko iän mutta  naiset näivettyy. Joten ymmärtäähän se naisten historia vihan motiivin sekä  nuoruuden ja  lapsellisuuden.(tavottelun) 

Hah!

Liukkari on keksitty jo kauan sitten ja räkäisemällä pääsee samaan lopputulokseen. Miesten lääkkeistä poiketen ei edes ole akuuttia sydänkohtausriskiä. =D

MJ

___
Seuraa 
Viestejä596

Ei markkinataloutta kukaan tai mikään tarkoituksella resetoi. Se resetoituu omia aikojaan kun on kypsä. Tapahtuu paradigman muutos. Sitä ennen ja siinä alussa on sitten taloudessa melkoinen härdelli, käymistila ennen kuin löytyy sopivat uomat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat