Sivut

Kommentit (624)

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä1496

Näin siellä USA:ssa, luonnonsuojelijat estivät kaasuputken rakentamisen New Jersey’stä New York’iin.

Nyt tilanne on niin sekava, että kuvernööri  Andrew Cuomo, joka esti aikaisemmin putken rakentamisen ympäristöaktivistien painostamana, on määrännyt putken rakennettavaksi !

Mitä siitä olisi tullut, jos meillä aktivistit olisivat yrittäneet estää Eestin ja Suomen välille rakennetun kaasuputken rakentamisen ?

Uusi kaasuputkipari Venäjältä Saksaan on kohdannut vastustusta.  USA'n vastustuksessa haisee  amerikkalaisten oma raha. USA:ssa on rakennettu särötystekniikkaan perustuvaa kaasun tuotantoa niin paljon, että sitä halutaan myydä myös Eurooppaan. Eurooppaan  tulvii kohta kaasua ja se tietää hinnan laskua, kun on kaksi vahvaa toimittajaa.

Tämä tietää vaikeuksia Venäjälle, joka toivoisi öljyn ja kaasun hinnan nousevan. USA taas pitää Venäjää  tukevalla otteella "kauluksesta kiinni". Älkää riehuko liikaa, tai pudotamme öljyn ja kaasun maailmanmarkkinahintaa. 50 US olisi jo Venäjälle katastrofi, mutta kaasun tuotanto pärjäisi vielä USA:ssa

https://wattsupwiththat.com/2019/10/17/cuomo-orders-utility-to-pump-imag...

There’s been a standoff between New York City and utility company National Grid going on since May of this year. As you may recall, plans for a new natural gas pipeline from New Jersey were killed off by the state government under pressure from environmental activists. As a result, National Grid wound up imposing a moratorium on new gas hookups because the current supply was insufficient to serve additional customers. This has resulted in more than a thousand potential customers being unable to be hooked up.

Now the Governor has come up with a unique plan to end the stalemate. Using an obscure state law regulating utility companies through the power of the Public Service Commission, Andrew Cuomo (who helped kill the pipeline project) is simply ordering the utility to hook up the gas lines anyway. (New York Post)

esko

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä1496

Olkiluoto 3 startti lähestyy. Tämä tulee muuttamaan huomattavasti sähkön hintaa Suomessa ja koko Skandinaviassa

Nyt on hyvä hetki ruveta seuraamaan sähkön hintakehitystä

Suomeen kaavaillaan jopa 10.000 MW edestä tuulivoimaloita.

Totta kai tuulivoimayhtiöt haluavat rakentaa Suomeen jopa ilman tukia, kun heidän ei tarvitse välittää säätövoiman rakentamisesta tuulettomia päiviä varten

Luulisi, että Suomen energiaviranomaiset huomioisivat tämän ”porsaanreiän”  Skandinavian sähköverkkoa käytetään ilmaiseksi.

https://www.statnett.no/for-aktorer-i-kraftbransjen/tall-og-data-fra-kra...

https://www.statnett.no/for-aktorer-i-kraftbransjen/tall-og-data-fra-kra...

Norjan ja Ruotsin viranomaiset pitävät vesivarastojen pintoja suunnitelluissa rajoissa.

http://wwwdynamic.nordpoolspot.com/marketinfo/rescontent/area/rescontent...

https://www.satakunnankansa.fi/a/b796a6c8-9ac0-44c9-9085-493c7bd654ab

Olkiluoto 3 -voimalan viimeistelyssä yhä 1 700 laitostoimittajan työntekijää – reaktorin lataus parin kuukauden päässä

esko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat