Seuraa 
Viestejä1710

Mietin pilvien pituutta ja paksuutta. Muutama kilometri tai vähemmän aina satoihin kilometreihin asti. Mikä on pilven olemus? Eikö ne ole kuin taivaalla roikkuvia järviä, lampia, kuralätäköitä tai jopa pieniä valtameriä?

On lammikko ja siitä nousee höyry kuin sen sielu tai henki. Tuo höyry lammikon kokoinen ja muotoinen muodostaa taivaalle kopion lammikosta eli pilven. Näsijärvi muuttaa taivaaseen?

Suolta tulee usein esim. Pilviä, jotka ovat kuin peräkkäisiä autoja jonossa. Pieniä erillisiä saarekkeita nauhana.

On kaksi Näsijärveä siis. Maallinen ja taivainen. Tuo taivainen on Näsijärven henki eli pilvilautta, joka on muodostunut Näsijärvestä nousevasta höyrystä.

Sori jos tää on liian runollinen ja animisminen.

Kommentit (5)

Titanic
Seuraa 
Viestejä1710

Ajatellaan edelleen, että tuo pilvi, joka on järven henki tahtoo maan tuntevan millaista on olla järvi aaltoineen. Se valitsee pellon ja vuodattaa vetensä sille toivoen maan ymmärtävän millaista on järven elämä aaltoineen. Se haluaa kertoa maalle kaiken itsestään.

Runo

Järven henki hiipii tuolla yli taivaan
Se tahtoo pellon tuntevan vapauden
Kaikista kahleista ja liikkeet aaltojen
Se sataa siis alas kalliin kuormansa
Ja massansa itse tyhjiin haihtuen

Taivas kuullut on pyynnön maan
Vapautua liikkumattomuuden
Kahleistaan, kohta huojuu tuulessa
Keinuen viljameri melkoinen kuin
Kuvana järvestä aaltoineen.

Onko olemassa Gaia ja animisminen yhteys maan ja taivaan välillä.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1710

Entä mitä maa antaa vastalahjaksi taivaalle? Vaikea on mitään helppoa keksiä. Se tahtoo antaa hiilensä ja happensa, mutta ei keksi muuta keinoa siihen kuin tuottaa valtavan määrän hengittäviä kasveja ja eläimiä. Maa ei kykene hiiltä heittämään taivaalle muulla tavoin kuin vaikean teknisen ratkaisun turvin. Kasvit ja eläimet ovat maan henki ja sielu, jonka se tahtoo lahjoittaa taivaalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Titanic
Seuraa 
Viestejä1710

Koko luonto on puhetta ja kommunikaatiota sen eri elementtien välillä. Järvi tahtoo puhua pellolle ja pelto taivaalle.Näin syntyy luonnon kaikki ilmiöt. Maa tuottaa ioneja vaivassaan puhua taivaalle ja taivas vastaa salamoimalla.

Kaikki on sanaa, informaatiota tai ääntä. Vain aminismi tuntee tämän puolen kaikkeudesta. Krisnat esim. Tuntevat jokaisen hiukkasen neljä kykyä, mutta eivät näe luonnon suurta ahdistusta olla keskusteluyhteydessä itseensä.

Mikäli evoluutiota tapahtuu niin sen perusta ei ole luonnonvalinta tai syöminen, vaan pyrkimys kommunikoida keskenään.

Titanic
Seuraa 
Viestejä1710

Ihminen alunperin omasi korkean kyvyn kommunikoida luonnon kanssa, mutta suhde on muuttunut. Nykyihminen puhuu ja käskyttää sujuvasti, mutta lukee muiden antamaa informaatiota perin heikosti.
Ihmisen aistitkin ovat surkastuneet ja hän elää kuin jatkuvassa pimeydessä sen tähden. Ja surkastumisen lisäksi ihminen on käpertynyt aistimaan vain itseään.
100 miljoonaa vuotta sitten Krishna saapui aurinkokuntaan ja asetti ihmisen sydämeen ihmistä vakoilevan hengen. Tuo ulkopuolelta tullut henki joka tutkii ihmistä saa aikaan ihmisen käpertymisen tuijottamaan omaan napaansa vain.
Surkastunut hajuaisti, kuulo, näkö ja maku ovat kieroutuneet entisestään ja yhä enemmän ihminen käpertyy itseensä. Tarkkailemaan verenpainetta, hengitystä yms. Hän näkee vaivoin kilometrin päähän, mutta ei edes niin kauaksi katso, vaan ainoastaan omaan napaansa.

Kyky lukea informaatiota luonnon antamaa on siis lähes nolla. Sen sijaan tulevaisuudessa ihminen luo kaikkivoivan viisauden hengen, joka puhuu ja käskyttää sujuvasti yhä tuo kaikkivoipa omaa kuurot korvat?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat