Seuraa 
Viestejä2527

Avaruudessa havaittu kaikkien aikojen voimakkain räjähdys

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c631a934-7e15-4b27-bbc8-26389145cccf

"Galaksijoukot ovat suurimpia tunnettuja rakenteita maailmankaikkeudessa. Astronomit uskovat, että massiivinen musta aukko tämän joukon keskellä aiheutti räjähdyksen. Mustat aukot kun eivät ainoastaan ime materiaa sisäänsä, ne myös räjäyttävät sitä ulos.

Ja tämä, Simona Giacintuccin johtaman ryhmän löytämä räjähdys rikkoo kaikki ennätykset.

Räjähdyksen tuottama energia oli viisi kertaa suurempi kuin aiemmin maailmankaikkeuden voimakkaimpana räjähdyksenä tunnetun pamauksen"

Mielenkiintoisen kokoinen on myös tuo edellinen ennätyksen omannut räjähdys jossa AINETTA SIIS LAAJENEE VOIMAKKAASTI AVARUUDESSA ULOS PÄIN JO OLEMASSA OLEVAAN AVARUUTEEN.

Onko havaintoa laajenevasta avaruudesta? Ai niin, sorry, eihän avaruus säteile infoa.

Tässä juttua 2005 tammikuun havainnosta.

Most Powerful Eruption in the Universe Discovered

https://chandra.harvard.edu/press/05_releases/press_010505.html

"The huge eruption is seen in a Chandra image of the hot, X-ray emitting gas of a galaxy cluster called MS 0735.6+7421. Two vast cavities extend away from the supermassive black hole in the cluster's central galaxy. The eruption - which has lasted for 100 million years and is still going - has generated the energy equivalent to hundreds of millions of gamma-ray bursts.

Animation of Eruption from Supermassive Black Hole
Animation of Eruption from Supermassive Black Hole
This event was caused by gravitational energy release as enormous amounts of matter fell toward a black hole. Most of the matter was swallowed, but some of it was violently ejected before being captured by the black hole. "I was stunned to find that a mass of about 300 million Suns was swallowed," said Brian McNamara of Ohio University in Athens, lead author of the study that appears in the January 6, 2005 issue of Nature. "This is almost as massive as the supermassive black hole that swallowed it.""

Niin, eli galaksit syntyvät sittenkin sisältä ulos päin?

Ei näitä havaintoja enää nykyisillä teorioilla selitellä!

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Kommentit (6)

111
Seuraa 
Viestejä2527

Näkyvällä maailmankaikkeudella on oma alkunsa.

Mutta laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olleesta fyysisen konkreettisesti olemassa olleesta asiasta joka itsessään on jo työntävää voimaa.

Eikä siihen edes tarvittu kaikkea äärettömässä avaruudessa liikkuvaa työntävää voimaa jota äärettömässä avaruudessa on tasaisen epätasaisesti hajaantuneena äärettömästi.

Kaikki avaruudessa liikkuva koostuu pohjimmiltaan työntävästä voimasta.

Ei ole olemassa erikseen ainetta ja erikseen voimia.

Vetävää voimaa ei voi selittää koska sitä ei ole olemassa.

Avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden galaksien keskusten laajenevat supermassiiviset kohteet syntyivät suht saman aikaisesti omissa 3 D "alkuräjähdyksissään" ja ns. taustasäteily on peräisin niiden syntymistä.

Myös taustasäteily on laajentunut matkansa aikana ja vuorovaikuttanut kohtaamiensa taustasäteilyiden ja muiden laajenevien valojen kanssa. Juuri sen takia se on niin tasalaatuista joka suunnasta.

Paitsi että erojakin löytyy sen mukaisesti mistä päin sitä meitä kohti työntyy. Oliko jopa 10 %:n ero toisessa suunnassa kuin vastakkaisessa.

Valon yleinen punasiirtymäkin selittyy sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Aivan kuten valon liikeradan taipuminen tähden tai galaksin ohituksen yhteydessä ja valon ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Asia jota voidaan tutkia tieteellisesti koska voimme yrittää manipuloida laajenevan valon liikerataa miljardeja vuosia vanhan laajenevan valon avulla.

Eli valoa voidaan tutkia tieteellisesti ja jos valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, se voidaan todistaa tieteellisesti.

Laajenevan avaruuden olemassaoloa ei voi todistaa tieteellisesti. Sen olemassa oloon voi vain uskoa.

Niin, ja galaksit sitten syntyivät sisältä ulos päin kun nämä laajenevat supermassiiviset kohteet alkoivat myöhemmin törmäilemään keskenään työntyessään pois päin samalta äärettömän avaruuden alueelta.

Eli törmäyksiä ilman vetävää voimaa sen mukaisesti milloin liikeradat sattuivat kohtaamaan eteenpäin työntymisen aikana.

Alkumatkasta törmäyksiä jyrkässä kulmassa. Nykyisin laajenevien galaksien liikeradat kohtaavat hyvin loivassa kulmassa, joten törmäyksiä harvakseltaan.

Tässä on siis hyvä ymmärtää ja hahmottaa kaikkien laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevien galaksien yhteinen liike äärettömässä avaruudessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan.

Siten että laajeneva näkyvä maailmankaikkeus poistuu yhdessä hetkessä pois siltä avaruuden alueelta jonne oli hetki sitten siirtynyt jne.

Ja laajenevan näkyvän maailmankailkeuden laajeneva valo tietysti työntyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden mukana sinne minne olemme yhtenä laajenevana työntävän voiman energiakenttänä työntymässä.

Galaksien syntyminen sisältä ulos päin on mahdollista havaita suoraan James Webb teleskoopin avulla.

🤔

Astronomers detect biggest explosion in the history of the Universe

https://phys.org/news/2020-02-astronomers-biggest-explosion-history-univ...

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2527

Niin, jos oletetaan näiden supermassiivisten kohteiden syntyneen ensin omissa 3 D "alkuräjähdyksissään", niin silloin tätä avaruuden ns. inflaationomaisesti / räjähdyksenomaisesti laajenemisvaihdetta ei tarvita selittämään havaintoja.

Eikä laajenevaa avaruutta ylipäätäänkään tarvita selittämään mitään havaintoja. Eikä kaareutuvaa, aaltoilevaa tai pyörivää avaruutta. Ääretön 3 D avaruus riittää.

Eli ns. taustasäteily olisi syntynyt silloin kun supermassiiviset kohteet syntyivät vielä paljon tiheämmästä laajenevasta työntävästä voimasta.

Kun tietyn alueen ziljoonat laajenevat tihentymät alkavat laajenemaan yks kaks räjähdyksenomaisesti, niistä yhdistyy yksi isompi laajeneva kokonaisuus ilman sidosvoimia ja ilman vetävää voimaa.

Tällä samalla periaatteella syntyivät laajenevat supermassiiviset kohteet ja niistä ulos työntyvästä laajenevasta työntävästä voimasta laajenevat tähdet.

Ja myös pienessä mittakaavassa samalla periaatteella esim. laajenevat elektronit ja laajenevat fotonit, joiden syntymiseen siis tarvitaan ziljoonittain pienen mittakaavan laajenevia tihentymiä.

Atomimalli uusiksi

Laajenevien atomien ytimien ympärillä ei ole elektroneja jotka pysyttelisivät ytimen ympärillä.

Laajenevaa työntävää voimaa kierrättävästä laajenevasta ytimestä työntyy koko ajan ulos laajenevaa työntävää voimaa ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä jotka ryhmittyvät aalloiksi joita meidän laitteilla ei voi rekisteröidä.

Ryhmittyminen aalloiksi perustuu ydintä kohti työntyviin tihentymiin jotka ovat ryhmittyneet aalloiksi aikaisemmin. Ryhmittyminen aalloiksi siis perustuu työntävään voimaan jota kaikkeen avaruudessa liikkuvaan laajenevaan työntävään voimaan aina kohdistuu sen mukaisesti miten laajeneva työntävä voima sitä kohtaa.

Kun näistä ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä yhdistyy isompi kokonaisuus, kuten elektroni tai fotoni, niin näitä laajenevia tihentymiä meidän laitteet pystyvät rekisteröimään.

Tässä karkea esimerkki siitä miten ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä yhdistyy isompi kokonaisuus ilman vetäviä voimia.

https://youtu.be/QboDTgped1E

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
111
Seuraa 
Viestejä2527

Minkä takia laajenevan valon vauhti ei hidastu vastaan työntyvän laajenevan valon takia vaikka laajenevat valot vuorovaikuttavatkin toistensa kanssa?

No, nehän kiihdyttävät toistensa laajenemista ja näin laajenevalla valolla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin työntyä pois päin siitä laajenevasta kohteesta josta laajeneva valo peräisin.

Ja laajenevan valon vauhti siis kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Siinä missä laajenevat galaksit voivat työntyä toistensa läpi, voivat myös laajenevat fotonit työntyä toistensa läpi ja ilman että vauhti hidastuu.

Video on jo aikas vanha, mutta ihan yes kuvaus aiheesta.

https://youtu.be/RmzH1VgK_sc

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

111
Seuraa 
Viestejä2527

Muistakaa, tähdet syntyvät kun laajenevaa pimeää ainetta alkaa laajenemaan räjähdyksenomaisesti, jolloin se muuttuu havaittavaksi aineeksi.

Näinköhän tätä laajenevaa tähteä syötetään laajenevalla pimeällä aineella joka laajenee tämän laajenevan tähden sisällä havaittavaksi laajenevaksi aineeksi?!?

Massive protostar keeps growing despite ionization heating by ultraviolet light

https://phys.org/news/2020-02-massive-protostar-ionization-ultraviolet.html

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Olli S.
Seuraa 
Viestejä8131

Räjähdyksissä laajenee, muuten ei laajene. Ei avaruus vaan aine. Ja työntävää voimaa on enemmän kuin luultu. Ja avaruus on rajaton eikä ääretön.

Siihen kaatuu sekä BB että sinun työntävä voima yksin- teoriasi.

Steady Staten paluu yhdistyneenä Multiversumiin voisi olla seuraava vaihe kosmologiassa, kunnes se taas jäykistyy valtavirraksi, jolle tulee uudet kapinallisensa.

Historia toistaa itseään tieteessäkin.

111
Seuraa 
Viestejä2527

Olli S. kirjoitti:
Räjähdyksissä laajenee, muuten ei laajene. Ei avaruus vaan aine. Ja työntävää voimaa on enemmän kuin luultu. Ja avaruus on rajaton eikä ääretön.

Siihen kaatuu sekä BB että sinun työntävä voima yksin- teoriasi.

Steady Staten paluu yhdistyneenä Multiversumiin voisi olla seuraava vaihe kosmologiassa, kunnes se taas jäykistyy valtavirraksi, jolle tulee uudet kapinallisensa.

Historia toistaa itseään tieteessäkin.

Se on kato Olli koko ajan räjähtävän työntävän voiman kierrätystä, mitä koko ajan räjähtävästä työntävästä voimasta koostuvat koko ajan räjähtävät tihentymät kierrättävät

Välillä tämä koko ajan räjähtävä työntävä voima räjähtää vaan voimakkaanmin / nopeammin.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat