Sivut

Kommentit (23)

apassi
Seuraa 
Viestejä1206

Morningstar kirjoitti:
Kertoivat sentään vinkin, jos hengittää joukkoliikennekulkuneuvoissa tällaisen suodattimen läpi, se suodattaa ilmasta virukset. Ihan periaatteesta vähän kyllä epäilen.

http://fi.plastics-coffeebags.com/coffee-bags/one-way-degassing-valve-fo...

Joo tuo on se lasten versio. Aikuiset käyttävät tuota:

https://www.sareskoski.com/mustat-jatesakit/P10078

Ja pirkkaniksistä luin että kaulus kannattaa teipata kiinni turpa kiinni teipillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tahitian Merihelmi
Seuraa 
Viestejä217

wisti kirjoitti:
Tahitian Merihelmi kirjoitti:
Samaan aiheeseen liittyviä uutisia on tullut myös lisää.

Pane nyt kännykkä pois ja keskity opetukseen.

Tästä aamupäivästä lähtien. Minä tulen olemaan karantteenissa seuraavat 11 vrk ja meidän koulusta 2 luokkaa ja 7 aineopettajaa istuu kotona. Koulussa on hirveä härdelli kuka/ketkä ovat missä, miksi, ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Iloinen kotiin paluu suojahaalarissa. Sairaalaan ei onneksi tarvinnut lähteä. Sinne talutettiin vain ne ketkä meidän luokkalaisista on saannut tartunnan.  Oman tiedon mukaan tiedän, että kolme on saannut silloin kun minä olin paikalla. Muista ihmisistä en tiedä. Espoon sairaalasta Uudenmaan hoitopiiristä tultiin tekemään testit  koululle. Poskionteloista ja nielun limakalvolta näyte + verikoe. Oma tulos testeissä oli COVID- 19 virukselle altistunut. Huoltajille lähetetty ohjeet jatkotoimenpiteistä ja soitettu kotiin. Mun vanhemmat ei kauheasti riemastunu. Isä nukkuu tästä edes jonkin aikaa hotellissa, koska ei voi riskeerata työasioita jos virus tulisi ilmenemään minulla. Muut perheenjäsenet tulevat entiseen tapaan kotiin. 

Kaikki voitava on tehty, että Wisti koita sinä nyt olla vain hiljaa, kun minulla on jo entuudestaan  tarpeeksi paha olla ilman sinun kuittailuita. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat