Sivut

Kommentit (45)

KultaKikkare
Seuraa 
Viestejä1104

ATH kirjoitti:
Etsin makeaa vanhanajan punkkua, jossa sokeria raakasti yli 50g litra. 100g ei olisi vielä paha. Niiden tuotanto on lähes loppunut. Täytyy alkaa haarukoida madeira- ja portviinejä.

Hannibalia maistoin. Yäk. Deekuviini. Tulee Sorbus mieleen.

Ei tollasta sokerimäärää oikein ole kuin matala alkoholisissa viineissä, sokeri kun muuttuu käydessä alkoholiksi.

Mutta tuossa kun laitat hakulomakkeelle viinityypiksi makeat punaviinit, löytyy muutamia.

https://www.viinikartta.fi/?nayta=hakulomake

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KultaKikkare
Seuraa 
Viestejä1104

KultaKikkare kirjoitti:
ATH kirjoitti:
Etsin makeaa vanhanajan punkkua, jossa sokeria raakasti yli 50g litra. 100g ei olisi vielä paha. Niiden tuotanto on lähes loppunut. Täytyy alkaa haarukoida madeira- ja portviinejä.

Hannibalia maistoin. Yäk. Deekuviini. Tulee Sorbus mieleen.

Ei tollasta sokerimäärää oikein ole kuin matala alkoholisissa viineissä, sokeri kun muuttuu käydessä alkoholiksi.

Mutta tuossa kun laitat hakulomakkeelle viinityypiksi makeat punaviinit, löytyy muutamia.

https://www.viinikartta.fi/?nayta=hakulomake

Tässä on 65g/litra.

https://www.viinikartta.fi/viini/956732

John Carter
Seuraa 
Viestejä14853

Joskus nuorempana olin Alkossa töissä ja tuli esiteltyä yritysasiakkaille noita viinejä. Vasta silloin jouduin maistelemaan viinejä ensimmäistä kertaa ja perehtymään niihin. Sitä ennen en viineistä tykännyt, mutta sen jälkeen ei ole tullut paljon muuta alkoholia nautittua. Yleensä suosin Chileläisiä korkealla vuoristossa kasvaneita viinejä, sillä niissä on hinta/laatu suhde kohdallaan. Rypälelajikkeista tulee suosittua yleensä Cabernet Sauvignonia, Malbecia ja Pinot Noiria. Hintaluokka yleensä 7-15 euroa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat