Seuraa 
Viestejä45973

Kaikkihan me tiedämme dieetin jossa saa syödä vain jonkun viisaan nutipään jossakin meille veriryhmiemme mukaan määräämiä mössöjä. Meikäläisenkin A-ryhmään kuuluvana pitäisi syödä viljoja niin että soi ja paukkuu. Ja onhan näitä varmasti muitakin dorkadieettejä pilvin pimein.

Mutta nyt olisi tarjolla uutuuksien uutuus! Ruokavalio jossa saat syödä kaikkea sitä minkä tuoksu tuntuu kärsässäsi messevältä!

Jos et ole tällaisesta aikaisemmin kuullut niin ei tarvitse hävetä, keksin tämän vasta äskettäin.

Eli siis omalla kohdallani pääsen heti eroon siitä vaarasta että pitäisi syödä jotain oksettavaa maitokastiketta johon jotkut tunkevat vielä keitetyn kananmunan palasiakin, on se nimittäin niin kuvottavan hajuista saastaa. Toinen haiseva moska on läskisoosi (jota valitettavasti kumppanini harrastaa aina silloin tällöin).

Ihmetystä herättävät lähinnä sellaiset ruoat jotka haisevat pahalle ja silti ovat hyviä. Broileri paistuessaan haisee pierulle, kaalikääryleet ovat hajunsa perusteella ongelmajätettä mutta silti mielestäni herkullisia... Voilla paistaminen aiheuttaa melkein välittömän oksennusreaktion, mutta silti jotkut tuotteet kuten tatit ovat voissa lillutettuna parhaimmillaan.

Uusi ruokavalio vaatinee siis vielä kovasti justeeraamista!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Qadesha
Broileri paistuessaan haisee pierulle, kaalikääryleet ovat hajunsa perusteella ongelmajätettä mutta silti mielestäni herkullisia... Voilla paistaminen aiheuttaa melkein välittömän oksennusreaktion, mutta silti jotkut tuotteet kuten tatit ovat voissa lillutettuna parhaimmillaan.Mahtaakohan hajuaistissasi olla jotain vikaa, vai meneekö meillä synapsit pahasti ristiin kyseisten aistimusten kohdalla? Meikäläisen nenään nuo tuoksuvat kaikki vallan herkullisilta.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473
ZiPA
Qadesha
Broileri paistuessaan haisee pierulle, kaalikääryleet ovat hajunsa perusteella ongelmajätettä mutta silti mielestäni herkullisia... Voilla paistaminen aiheuttaa melkein välittömän oksennusreaktion, mutta silti jotkut tuotteet kuten tatit ovat voissa lillutettuna parhaimmillaan.Mahtaakohan hajuaistissasi olla jotain vikaa, vai meneekö meillä synapsit pahasti ristiin kyseisten aistimusten kohdalla? Meikäläisen nenään nuo tuoksuvat kaikki vallan herkullisilta.Minullakin on silloin tällöin ilmavaivoja ja olen huomannut että ruoan laitto tällaisena aikana ei tuota kovin miellyttäviä tuoksunautintoja.
Onhan olemassa vanha sanonta, että paska haisee kuin pyypaisti...

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuuhan se tietysti vähän broilerista ja miten se valmistetaan. Kaupasta saatava lämmin grillibroileri tuoksuu minunkin nokkaani herkulliselle, mutta eivät nämä koivet joita saa sikahalvalla. Miehen laittamat siivet sensijaan haisevat varmaankin lähinnä palaneelle, koska hänen suosikkiruokiaan ovat liharuoat jotka on poltettu lähes hiileksi.

Noita ilmavaivajuttuja en tajua. Minua kun ei koskaan pieretä ennen ruokailua. Ja jos jälkikäteen tulee vaivoja suosittelen ilmavaivoihin kokeilemaan Magnesiamaitoa. Rauhoittaa kivasti sisikuntaa.

Mitä sitten taas tulee naapureiden krapulapaskanlöyhkiin jotka leviävät koko taloon... No, se on eri juttu ja jääköön tässä käsittelemättä ettei ihmisiltä mene ruokahalu.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Hapansilakka, voihan helvetti että haisee pahalta, mutta ai että on hyvänmakuista.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat