Seuraa 
Viestejä45973

Raamatussa on jopa perusteet ateismille:
Eenokista sanottiin:"Hän vaelsi kaikessa Jumalan mielen mukaan, sitten Häntä ei enää ollut, sillä Jumala otti hänet luokseen!"

Toisaalta Uusi Testamentti sanoo:"Se joka tahtoo Jumalalta palkinnon, on uskottava että Hän on olemassa, ja palkitsee ne, jotka Häntä etsivät!"

Jumalahan on se Suuri Asia, joka joutuu taistelemaan kaikkien vihaamaa olemattomuutta vastaan, vain Hän voi kestee kaiken, jota ei vielä ole olemassa tai joka on painunut unholaan. Onkin sanottu: "Jumala on niiden luona, joilla murtunut ja NÖYRÄ mieli, toisinsanoen: jotka ovat epäonnistuneet jossakin päämäärässään!" Siis juuri silloin, jos on tullut odottamatonta kuolemaa, ja takaiskuja, joissa voi vain itse olemattomuuden valtias auttaa... Mutta Hänen tarkoituksenaan ei ole jättää YLPEÄÄ nöyryytyykseen, jos se ei ole hänen ensisijainen ominaisuutensa. Ne joille Jumala on antanut lahjoja, on Jumala antanut mahdollisuuden pieneen Ylpeään Iloon, omista kyvyistään, tai lapsensa tai ystävänsä kyvyistä! Mutta Hulluinta on sellainen ylpeys, jolla ei ole mitään perustetta, vaan ihminen ylpeilee olemattomasta asiasta, johon hän ei ole vielä edes kyennyt! Suuri osa unelmista jää toteutumatta reaalitodellisuudessa!

Mutta ateisteille sanoisin:"Älkää luulko Jumalaa niin jakomielitautiseksi, että hän haltsaa vain toisen puolen, eikö hän ole molempien valtias, niin olemassaolemattomuuden kuin olemassaolon, ja jokainen ihminen on luotu Hänen kuvakseen! Ne, jotka kuolevat, tulevat jossain mielessä olemattomaksi, se on taivahinen tosi, mutta ikuinen elämä, ja jälleensyntymät ovat tarkoitetut kaikille, jotka Jumalaan ja Jeesukseen uskovat! Älkää uskoko SELLAISEEN NIRVANAAN, jossa ihminen tehdään jotenkin olemattomaksi, jossa ei olisi enää edes TUNNETTA mistään, se on yksinkertaisesti mahdotonta... Luusikin tuntevat haudassa, vaikkeivat enää pelkästään aivoissaan, sillä tunnethan kivun siellä missä se on! Ja rikkoutuva autokin tuntee paikan, missä rengas menee puhki, tai pelti rytistyy... Voisin alkaa tuntea edellisen jälleensyntymäni luita, mutta olen varma, että jokin hauta-arkun Zombie kokee ne puolestani!

Jokainen ihminen voi havaita olemattomuutensa, jonkin kykynsä suhteen, kun vertaa vaikka itseensä taitavaan urheilijaan tai vaikkapa tiedemieheen(heh, en ole itse täysin tietämätön), joita kykyjä ei hänellä ole koska Hän ei ole niitä opetellut! Mutta suurta viisautta on olla kadehtimatta sellaista mitä toisilla on, ja mitä itselläsi ei ole, sillä sinulla on kuitenkin jotakin muuta, jota puolestaan tuolla toisella ei ole, paitsi jos hän on "lavean tien kulkija", jolloin hän on varastanut jotain toiselle kuuluvaa...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Laita saarnasi johonkin uskovaisten foorumiin ja muut järjettömät lässytyksesi vapaasana-osastolle.

Agiksen taskulaskimen patterit on aina välil latauksessa.
Väliaikana tarjolla kahvia, pullaa ja raamatun säkeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat