Kommentit (5)

Nasse setä
Seuraa 
Viestejä5085

Samat linnut luultavasti. Minulla on käsitys oman pihapiirin linnuista että ne myös tuntevat ihmisyksilöt. Puluja joutuu häätämään katolta käsiä läpsyttämällä, mutta keltanokkaräkätille mulkaisi riittää. Ne suraankatsettasi ja luultavasti lukee ilmeitä.

Keltanokkaräkätit tekee myös yhteistyötä. Ne varottaa käärmeistä, ihan oma huutonsa. Syöksyvät sen kimppuun joka hälyyttää koiran, joka hälyyttää ihmisen. Aikoinaan tapoin niitä, mutta nyt tyytynyt vain häätämään.

Käyttäjä16578
Seuraa 
Viestejä7

Rastaat tekevät yhteistyötä ja liittyipä mukaan myös pikkulintuja, sekä kaksi tikkaa kun varis pyöriskeli pesien lähellä, siis ensin ajetaan pois pahin yhteinen vihollinen yhteistyöllä.

Yksi mustarastaistamme on alueen päällikkö, laulaa eniten tai oikeastaan puhuu kuin papukaija, oikea hölöttäjä siis, Tyttäreni tytär huuteli viileään veteen mennessään sanoja joita tuo sitten toisteli parisen viikkoa.

Sama lintu lensi myös hädissään jalkojeni juureen tukea pyytämään, kun tikkojen kanssa oli tullut kärhämää. Sille en kuitenkaan salaisuuksia kerro vaikka kaveri onkin, laulaa ne kumminkin kaikkien korville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä8232

Nasse setä kirjoitti:
Ei kandee olla mäyrälle kateellinen. Mäyräs on trikiidejä.

Ei kun friikkejä:

https://www.linuxfreak.org/

.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat