Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä9848

On hämmästyttävää, kuinka pitkälle loistoukat voivat kehittyä isännässä. Eivät syö mitä tahansa.

9.9. koin ehkä voimakkaimman loiskammoni ikinä, kun mietin, miksi yksi kaaliperhosen toukka on keskeltä pullistunut (koteloitumisprosessille tyypillistä) JA roikkuu pää alaspäin (ei tyypillinen koteloitumisasento)... Kun seuraavaksi katsoin perhostoukkaa, siitä pursusi varmaan kymmeniä vaaleanvihreitä, pulleita toukkia 😨 Koin sanoin kuvaamattoman, primitiivisen INHON. Tapoin ne.

11.9. kohtasin rapsin varrella kuolleen kaaliperhosen toukan, jonka vieressä oli suht laaja vaaleankeltainen alue. Lukuisia riisinjyvän mallisia, pieniä koteloita muutamassa rivissä. Tapoin nekin.

Juuri kun olin päässyt ajattelemasta, että minähän en ole razisti... Kaaliperhosen elämäkin on arvokas, siinä missä harvinaisemman perhosen. Mutta joku raja sentään.

Kestän ajatuksen, että sudenkorento on peto, mutta ajatus saaliin säilyttämisestä koko kehityskautta ajatellen, sen sisuksia hyväksikäyttäen, on kerrassaan sietämätön.

Mistä minä tiedän, vaikka loiset erittäisivät kivunlievitystä, huumaavia aineita, tai vaikuttaisivat hermostoon muulla tavalla, joka kompensoi isäntätoukan tilaa; kenties saisivat sen jopa euforiseksi. Mutta siitä en tiedä mitään. Ja yhtä ällöttävää sekin olisi, ellei jopa vastenmielisempää.
Joten kyse on minusta.

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä9848

Eräänä iltana harjasin hiukseni ja sidoin pään päälle nutturalle. Tunsin kaulani sivussa jotain kovaa, pyyhkäisin mutta ei irronnut. Katsoin peilistä, näin hirvikärpäsen etenemässä ihollani. Pyyhkäisin kovempaa, mutta sillä oli ihme ote! KILJAISIN ja nyppäisin sen irti! En muuten inhoa hirvikärpäsiä (toisin kuin loisia), mutta en vain kestä ajatusta verenimijästä, joka kipittelee iholla eikä irtoa... Kammottavaa.

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

Kribe
Seuraa 
Viestejä3

Uskonnot ovat aineettomia parasitoideja. Analogia on sataprosenttinen. Uskonto kaappaa ihmisen mielen, ja sen jälkeen tämä ihminen omistaa elämänsä uskonnolle ja levittää sitä. Ääritapauksissa uskonto saattaa vetää kantajansa jopa kuolemaan. (Esim. Jim Jonesin lahko.)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat