Seuraa 
Viestejä1918

http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/2009111110584034_si.shtml

Lääkäri:
Turun nuorisotapahtuma voi levittää sikainfluenssaa
Torstai 12.11.2009 klo 00.10 (päivitetty klo 11.03)

Turun kaupungin tartuntataudeista vastaava lääkäri Jane Marttila kehottaa harkitsemaan Turussa viikonloppuna pidettävän nuorisotapahtuman peruuttamista.
Kelle voi reklamoida siitä jos uskovaiset kotiin palattuaan tartuttavat uskosta osattoman tappavasti sikainfluenssaan ja tämä kuolee ja joutuu Helvettiin?

Toisaalta voisiko olla kyseessä halu käyttää hyväksi uskovaisten kuuliaisuutta esivallalle, eihän esim. seuraavien* tapahtumien perumisesta ole ollut mitään tietoa mediassa!
Aidon lääketieteellisen motiivin lisäksi takana voi olla todennäköisesti maallistuneen maailmankatsomuksen omaavan lääkärin inho uskonnollista toimintaa kohtaan.

Jos vertaa uskonnollisia ryhmiä massatapahtumissa ja heidän käyttäymistään wc:ssä niin uskoisin jääkiekkotapahtuman aikana oluenhuuruisten kusemisretkien yhdessä huonoon käsihygieniaan olevan lääketieteellisessä mielessä vaarallisempaa kuin uskovaisten pissaretken joita on suhteellisesti vähemmän johtuen vähemmmästä alkoholin käytöstä.

*http://www.hartwall-areena.com/fi/index.php?id=7

-

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

baal1984
Kelle voi reklamoida siitä jos uskovaiset kotiin palattuaan tartuttavat uskosta osattoman tappavasti sikainfluenssaan ja tämä kuolee ja joutuu Helvettiin?

Ei kellekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä37991
baal1984

Kelle voi reklamoida siitä jos uskovaiset kotiin palattuaan tartuttavat uskosta osattoman tappavasti sikainfluenssaan ja tämä kuolee ja joutuu Helvettiin?Helvetin kuluttajansuoja-asioista voi reklamoida näille kavereille. Muista panna valituslomake seitsemänä kappaleena. Byrokratia lienee, sanoisinko, helvetillistä - mikä ei tosin liene minkäänlainen shokki suomalaiselle.

Käsitykseni mukaan uskovan ihisen logiikka menee näin:
(siis lähkökohta on ei rokotetta)

1. Jos ei sairastu, Jumala suojeli häntä
2. Jos sairastuu, mutta paranee, Jumala järjesti immuniteetin
3. Jos sairastuu, mutta kuolee, se oli Jumalan tahto

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
3. Jos sairastuu, mutta kuolee, se oli Jumalan tahtoParemminki illuminaatin tahto, joka labroishans komphoijjas tuon viruksen.
Sitte ne kortot risteytti sen vielä lintuinfulenssan kans, joten
meillä on nyt lentäväsikaflunssa.

Ihan niinko ennenvanhan oli lentävä kuppatauti .

Luin ainoastaan otsikon. Siitä huolimatta on helppoa vastata. Jo jumal-uskon olemuksen perusteet ovat sitä itseään, eli totta kai uskovainen uskoo jumalan pelastavan, sillä hän urvaa elämänsä jumalaan toivoen vastoinkäymisten edessä korkeampaa johdatusta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat