Seuraa 
Viestejä38

Luonto ohjautuu aina matalimman aidan kohdalta eteenpäin?

Jos USKOT kaiken syntyneen olemattomuudesta, lopeta lukeminen.

Jos ymmärrät ettei mitään synny tyhjästä, jatka lukemista, ole hyvä.

Kun ymmärtää ettei mitään synny tyhjästä, ymmärtää tämänkin kertaisen maailmankaikkeuden luodun ikuisesta energiasta ikuiseen tilaan.

Ymmärtää että on itse pieni osa ikuista energiaa jolla on kyky luoda omasta ikuisesta energiastaan havaitun kaltainen maailmankaikkeus ikuiseen tilaan joka ei muutu.

Luonnollisesti aina lopulta löydämme itse itsemme.

Tällä hetkellä itsemme löytäminen tapahtuu eri puolilla Maapalloa, missä nopeammin ja missä hitaammin.

Ihmisellä on ilmeisesti vapaa tahto, koska jotkut ihmiset eivät osaa etsiä pienimmän vastuksen reittiä kertoa itse itsellemme totuus itsestämme.

Mutta oppia ikä kaikki. Toivottavasti tämä aihealue tällä keskustelupalstalla on se missä itsemme löytäminen kohtaa pienimmän vastuksen edetä eteenpäin.

Pienimmän vastuksen reitti / väylä.

KuPSin kannattaa ottaa mallia Kalpasta joka kuljettaa eli työntää kiekkoa hienosti kohti vastustajan maalia ja maaliviivan yli sellaista reittiä pitkin jossa kiekko kohtaa pienimmän vastuksen eli paineen.

Myös fotoni etenee avaruudessa pienimmän vastuksen väylää / reittiä.

Jos olisi fotonin kyydissä, kokisi olevansa paikoillaan suhteessa muihin fotoneihin ja jos haluaisi liikkua fotonilla suhteessa muihin fotoneihin, pitäisi saada fotonin energiaa muuttumaan vähemmän tiheäksi johonkin suuntaan enemmän kuin muihin suuntiin, jolloin fotoni itse työntyisi toiseen suuntaan jne.

Auringon ohituksen yhteydessä fotoniin osuu enemmän energiaa sille puolelle joka on pois päin Auringosta ja siksi fotoni säteilee enemmän energiaa pois päin Auringosta ja tällä energialla fotoni työntyy kohti Aurinkoa, samalla kun liikkuu Auringon ohi ja näin valo taipuu havaitulla tavalla.

Valon taipuminen ei todellakaan todista tilan kaareutumista. Valon taipuminen Auringon ohituksen yhteydessä todistaa vain valon taipumisen, ei muuta toistaiseksi.

TIETEELLISIÄ KOKEITA

Väite laajenevasta tilasta on tyhjä väite! Tilalla ei voida tehdä
tieteellisiä kokeita. Väite laajenevasta tilasta ei ole tiedettä. Se on
uskonto!

Hiukkaset säteilevät energiaansa ei ole tyhjä väite. Hiukkasia voidaan tutkia ja niillä voidaan tehdä tieteellisiä kokeita joilla väite voidaan todistaa.

Viedään avaruuteen pitkiä kouruja eri materiaaleista ja kourujen päähän kaukoputket joilla voidaan tarkkailla jonkun tietyn tähden paikkaa joka tiedetään. Jos kouruun tuleva energia saa kourua pitkin liikkuvat fotonit taipumaan kohti kourua, havaitaan tämä siitä että kyseinen tähti näyttää olevan eri paikassa kuin sen tiedetään olevan!

Ehkäpä olisi vielä parempi tarkkailla jonkun kaukaisen galaksin paikkaa ja sitä näyttäisikö galaksin paikka muuttuvan jos galaksista tulevat fotonit liikkuvat kourua pitkin.

Ei Aurinko kaareuta tilaa. Aurinkoa kohti tuleva energia saa Auringon ohi menevät fotonit taipumaan kohti Aurinkoa, koska Auringosta säteilevät kuumat/tiheät, pienet ja vähän ulkopintaa omaavat hiukkaset eivät vuorovaikuta kokonaisuutena Auringon ohi menevien fotonien kanssa niin voimakkaasti kuin Aurinkoa kohti tulevat fotonit vuorovaikuttavat!

Jo Einstein kertoi meille että mitä massiivisempi kohde, sitä hitaampi
aika jne.

Tähdissä on paljon enemmän energiaa/ainetta suhteessa tähtien kokoon kuin fotoneissa.

Tähdissä aine/energia on tiheämmin kuin fotoneissa. Tähtien aika on siis hitaampi kuin fotonien aika!

Näin vanhojen fotonien aika on nopeampaa kuin uusien, jolloin tähdistä säteilevät fotonit eivät siirrä liike-energiaansa tähden ohi meneviin fotoneihin niin paljon kuin tähteä kohti tulevat fotonit siirtävät! Näin valo taipuu tähden ohituksen yhteydessä ilman että tähti muka kaareuttaisi tilaa!..

Yllä oleva teksti on äärimmäisen loogisen yksinkertaista ja siksi voimmekin kysyä itseltämme, loimmeko tämän kertaisen maailmankaikkuden niin että suljimme tämän yksinkertaisen totuuden itseltämme jollakin tavalla, jotta saisimme kokea itsemme ilman tietoa totuudesta? Onko tässä mukana joku jekku?

Jim Carrey kertoo juttuja me hänestä eli ikuisesta energiasta

http://www.youtube.com/watch?v=uIaY0l5q ... _embedded#

Terveiset Jim Carreylle

http://www.youtube.com/watch?v=RGbdPc4M87A

Ps. Voiko atomin ytimen energia vaihtua?

http://videot.suomi24.fi/movie/voiko_at ... ua_.action

(huom. Videon Kommenteissa useita linkkejä keskusteluihin joissa puidaan maailmankaikkeuden toimintatapaa yhden yksinkertaisen periaatteen mukaan eli selitetään asioita ikuisen energian tiheyden vaihteluina ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.)

Järven vesihän vaihtuu ajan kanssa ja ihmisen solutkin vaihtuvat ajan kanssa, mutta voiko kiinteiden aineiden perusraaka-aine, jota voimme kutsua tässä keskustelussa aluksi nimellä energia, vaihtua ajan kanssa niin että esim. rakennuksien energia vaihtuisi ajan kanssa kokonaan.

Se olisi filosofisesti aika jännää. Sama talo jossa ei olisi enää yhtään sitä perusraaka-ainetta eli energiaa joka siinä oli silloin kun talo valmistui.

Kaiken minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Kommentit (5)

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Pieni mukava paineen tunne vasemmalla ohimolla.

Eli en tarvitse magneettipulsseja vasemmalle puolelle aivojani nähdäkseni että nykyinen atomimalli on naurettava verrattuna http://www.onesimpleprinciple.com atomimalliin jonka mukaan atomien ytimet vuotavat energiaansa energia-aaltoina joilla on mm. elektrtonien ja fotonien luonne, riippuen siitä millaisia energia-aaltoja ne kohtaavat ja millaisen paineenvaihtelun ne saavat aikaiseksi atomin ytimestä työntyvään energia-aaltoon.

1. Ikiliikkujia ei ole

2. Atomien ytimiä ei ole eristetty eli mikään ei pidättele atomien ytimissä olevaa energiaa atomin ytimessä

Edes atomit eivät ole ikiliikkujia!

Atomien ytimet saavat itselleen koko ajan lisää sähköä eli energiaa langattomasti onesimpleprinciple.com mallin mukaisesti siitä energiasta joka liikkuu näkyvän maailmankaikkeuden ainetta/energiaa vastaan ja kenties jopa yhdessä hetkessä koko näkyvän maailmankaikkeuden läpi.

Tietysti näkyvän maailmankaikkeuden aine / energia on peräisin jostakin ja tietysti näkyvän maailmankaikkeuden aine / energia liikkuu jo olemassa olevassa tilassa pois päin tuolta alueelta josta sen energia on peräisin ja tietysti näkyvän maailmankaikkeuden ainetta / energiaa vastaan liikkuu energiaa joka on peräisin vastaavista kohteista kuin näkyvän maailmankaikkeuden aine / energia on. Vastaan tuleva energia on peräisin kohteista jotka ovat kenties tuhansia, miljoonia tai ehkäpä miljardeja kertoja kaukaisemmmista kohteista kuin näkyvän maailmankaikkeuden aine / energia on.

Näkyvän maailmankaikkeuden ensimmäisistä tähdistä lähti liikkeelle fotoneja joita kohti ei tullut vastaavia fotoneja, mutta vastaan tuli ns. taustasäteilyä joka oli liikkunut erittäin paljon pidemmän matkan kuin uusien tähtien fotonit.

Ehkäpä galaksit ovat isoja hiukkasia joita vastaan tulee erittäin tasaisesti hajaantunutta energiaa jossa on erittäin paljon pienempiä hiukkasia kuin meidän fotonimme ovat ja näistä hiukkasista absorboituu energiaa meidän kvarkeillemme, fotoneillemme ym. hiukkasille langattomasti.

Ei ikiliikkujia ole olemassa.

Ei atomien ytimiä ole eristetty, eikä atomien ytimet omaa jotakin mystistä voimaa jolla ne pitäisivät oman energiansa saman kokoisella alueella tilassa joka mystisesti muka laajenee.

http://www.hs.fi/keskustelu/Ensimm%E4in ... 6&tstart=0

Juu, teoria vaatii aina matematiikkaa, mutta tälle mallille/ajatukselle on luonnollisesti mahdollista myöhemmin kehittää myös toimiva matematiikka.

Nukutteko te? Aika herätä!

Keskustelette nyt henkilön kanssa joka on ihmiskunnan historian ensimmäinen ihminen joka esittää tieteellisen teorian sille miten maailmankaikkeus luotiin.

Aikaisemmissa tarinoissa Jumala loi jne. Ei mitään tieteellistä.

Minä väitän ikuisen energian aina lopulta asettuvan ikuisessa tilassa saman tiheyden, tilavuuden ja saman varauksen omaaviksi energiakeskittymiksi jotka kierrättävät energiaansa säteillessään energiaansa ja absorboidessaan muista tulevista energiakeskittymistä tulevaa energiaa jne.

Ajatuksen voimalla, jolla ihminenkin saa oman kehonsa esim. käpertymään kippuralle ja suoristumaan suoraksi, ikuinen energia suoristaa energiakeskittymiensä energiaa vähemmän tiheäksi tietyltä puolelta ja tällä erillisten energiakeskittymien energialla / "hännällä" joka uhrautuu, me hän työnnämme paljon energiaa kohti samaa aluetta.

Jokainen erillinen saman tiheyden, saman tilavuuden ja saman varauksen omaava energiakeskittymä omaa oman "hännän" joka uhrautuu, suoristuu ja työntää itsensä irti omasta energiakeskittymästään ja työntyy itse pois päin siltä alueelta jota kohti työnsi oman energiakeskittymänsä energian.

Näin loimme tiheitä noppia / käärmeen pään joka lähtee suoristumaan / räjähtämään jo olemassa olevassa tilassa ja kohtaa häntäänsä joka on työntynyt aikansa pois päin tietyltä alueelta, kohdannut saman tiheyden, tilavuuden ja varauksen energiakeskittymiä, pysähtynyt ja kääntynyt kohti tiheitä noppia / käärmeen päätä joka nyt alkaa absorboimaan / syömään häntäänsä jne.

Ja heh, eka yrityksellä hän tulee ja selittää totuuden itse itsellemme ja näin me taas kerran olemme löytämässä itse itseämme.

Ps. Tieteellistä teoria pitää voida testata tieteellisesti ja kaikkia onesimpleprinciple.com ajatuksen väitteitä voidaan testata tieteellisten kokeiden avulla. Kyseinen malli ei tarvitse avukseen laajenevaa jumalaa, kaaareutuvaa jumalaa tai ylimääräisten tilaulottuvuuksien jumalaa tai muita vastaavia jumalia.

Jopa ajatuksen voimaa voidaan tutkia tieteellisesti.

Laajenevaa tilaa, kaareutuvaa tilaa tai ylimääräisiä tilaulottuvuuksia ei voida tutkia tieteellisesti ja näin kyseiset hatusta tempaistut käsitteet ovat fyysikkojen ja kosmologien ikiomia jumalia.

Ps. Miksi Syksy Räsänen ei vastannut Mr. Pressure esittämään kysymykseen?

Kuvaako nykyinen atomimalli atomeja varmasti oikein?

Voisiko atomien ytimet saada itselleen koko ajan lisää energiaa jostakin ulkopuolelta, sitä mukaa kuin energiaa tulee atomien ytimiin ja voisivatko atomien ytimet kierrättää energiaansa niin että atomien ytimien energia vaihtuisi ajan kanssa kokonaan?

Voisivatko atomien ytimet säteillä energia-aaltoja joilla on mm. elektronien luonne, niin että nämä elektronit jatkaisivat matkaansa viereisten atomien ytimiin ja saisivat aikaan sieltä ulospäin työntyvään energiaan sellaisen paineenvaihtelun jonka seurauksena ulospäin työntyvästä energiasta syntyisi energiatihentymä eli elektroni?

Jos, niin silloinhan elektroneja ei olisi ennen kuin ne syntyvät atomin ytimestä ulospäin työntyvästä energia-aallosta jne?

Aika vaikea olisi ennustaa tuollaisen elektronin paikkaa.

Onko mahdollista että näkyvän maailmankaikkeuden aine syntyi energiasta joka liikkui jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan, jolloin meidän aikamme olisi niin hidas että vastaan tuleva energia liikkuisi jopa yhdessä hetkessä koko näkyvän maailmankaikkeuden läpi, niin että tästä energiasta absorboituisi energiaa kaikkiin näkyvän maailmankaikkeuden hiukkasiin, kvarkeista fotoneihin, jolloin kaikki näkyvän maailmankaikkeuden hiukkaset olisivat ikäänkuin runsauden sarvia jotka absorboivat itselleen tätä energiaa jonka ne sitten saisivat kierrätettyä itsensä kautta näkyvän maailmankaikkeuden energiaksi ja näin esim. kvarkit ja fotonit vaihtaisivat ajan kanssa oman energiansa kokonaan?

Hyvvee kevättä sinulle Syksy

http://www.hs.fi/keskustelu/Kolmiulotte ... 0&start=20

Miksi fotonin liikerata muuttuu

http://www.hs.fi/keskustelu/Miksi+foton ... 8&tstart=0

Montakohan tähtisolua sain viime launtaina kun erehdyin ottamaan D-vitamiini, kalsium, magnesiumyhdistelmätabletteja kaksi kappaletta perjantai-iltaisen kolmen puolilitraisen miedon (4,6) alkoholijuoman jälkeen. Voi elämän kevät mikä jysäri.

Tein tieteellisen kokeen sunnuntaina. En juonut alkoholia yhtään launtaina ja otin sunnuntaina ohjeen mukaisesti ne kolme päivän tablettia puolen päivän aikaan, jota ennen ei ollut päänsärkyä ja ei mennyt kuin puoli tuntia ja sama jysäri kuin edellisenä päivänä.

Tällä hetkellä ei päänsärystä tietoakaan ja kaikki näyttää erittäin kirkkaan loogisen yksinkertaisen kauniilla tavalla selkeältä.

Ei se tila laajene.

Ei atomit ole ikiliikkujia.

Ei atomien ytimiä ole eristetty.

Langattomasti atomien ytimille koko ajan lisää sähköä eli energiaa.

Atomien ytimet ne paisuvat kuin pullataikina joka saa itselleen koko ajan lisää energiaa ikuisessa tilassa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu!

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

EI OLE OLEMASSA AINETTA JOKA MUUTTUISI ENERGIAKSI!

Maailmankaikkus on todella yksinkertainen.

Näin eräs joka edelleen ajattelee virheellisesti aineesta eli siitä mitä ja millainen aine oikeasti on.

"Ja miten hitossa energia muka räjähtää? Räjähdys tuottaa energiaa, mutta ei kai energia mihinkään räjähdä?"

Eikö alkuräjähdysteorian kannattajat itse oleta kaiken maailmankaikkeuden energian olleen alussa samassa pisteessä?

Ja nyt tämä sama energia on paljon vähemmän tiheämmin, eikö? Siis paljon isommalla alueella?

Juuri tämä havainto tukee sitä että sama asia tapahtuu edelleen kaikelle energialle eli myös atomien ytimissä olevalle perusraaka-aineelle eli energialle josta kaikki kvarkit koostuvat.

Räjähdys ei tuota energiaa jostakin aineesta, koska ei ole olemassa ainetta joka muuttuisi energiaksi.

On vain erillisiä eri tiheyden omaavia energiakeskittymiä jotka muuttuvat koko ajan vähemmän tiheiksi energiakeskittymiksi ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Ajattele että jokainen atomin ydin muuttuisi alkuräjähdysteorian mukaiseksi pistemmäiseksi energiakeskittymäksi ja alkaa muuttumaan alkuräjähdysteorian mukaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi, mutta tilassa joka on olemassa ja ei muutu millään tavalla.

Nyt ajattelet että jokainen atomin ydin on koko ajan ollut ja on edelleen kolmiulotteisen alkuräjähdyksen vähemmän tiheäksi muuttuva energiakeskittymä jo olemassa olevassa tilassa.

Jos ajatus pelottaa, niin muista että niin se pelotti Maakeskisesti ajatelleitakin uusi maailmankuva, mutta eihän mikään fyysisesti muutu, vaikka maailmankuva muuttuu.

Et sinä ala jotenkin ihmeellisesti räjähtämään eri tavalla kuin aikaisemminkaan.

Ps. Muista myös että jokainen näkyvän maailmankaikkeuden energiakeskittymä absorboi itselleen energiaa siitä energiasta joka tulee näkyvän maailmankaikkeuden energiaa vastaan ja ylläpitää jatkuvaa energian räjähtämistä vähemmän tiheäksi jo olemassa olevassa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Tommy Hellsten

Kijasta jossa Einari mm. kertoilee yksinkertaisia totuuksia.

"Totuus on itsessään aina yksinkertainen. Siitä sen juuri tunnistaa. Se on kirkas, selkeä, ja yksinkertainen, niin että jopa lapsi voi sen ymmärtää.

Itse asiassa juuri lapsi sen ymmärtääkin, koska hän ei tee asioita monimutkaisiksi. Niin sanotut aikuiset tekevät, ja kun joku sitten sanoo totuuden, siihen ei uskota, koska se ei ole riittävän monimutkainen. Kieroa, eikö totta?"

Ei kaksi tai yksiulotteisia asioita ole olemassa.

Jos otat kahvikupista pois paksuuden, ei jäljelle jää mitään.

Jos et usko, kysy lapselta, jääkö pallosta mitään jäljelle jos pallosta ottaa paksuuden pois ja saat vastaukseksi totuuden.

Pientä toivon kipinää että aineen olemus avautuu muillekin kuin minulle.

Aine EI MUUTU energiaksi.

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... 4&AiheID=7

Kumoan evoluutioteoriankin ajan kanssa.

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... iID=303543

Ps. Miten selität tämän havainnon?

http://www.physorg.com/news193566461.html

Keskustelua havainnosta tai sinne päin

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... 7&AiheID=0

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38
fenomenologi
Vieläkös maapallo laajenee 9,81 m/s2 nopeudella kohti vähemmän tiheää aurinkoa?Mistä tiedät millä nopeudella Maapallo laajenee?

Ns. Painovoima-ilmiöön vaikuttaa ainakin kuusi eri asiaa joista yksikään ei ole vetävä voima.

Nopein mahdollinen LIIKE

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... 0&AiheID=7

On esitetty etteivät atomit voi laajentua, koska siitä seuraisi jotenkin ihmeellisesti yli valonnopeudella laajeneminen.

Tämä väite on tyhjä ja väitteen esittäjät eivät ole hahmottaneet aineen laajenemista jo olemassa olevassa ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla!

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... 8&AiheID=7

.

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... p?AiheID=7

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat