Sivut

Kommentit (46)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19736

BlueUnicorn42 kirjoitti:
"Esineiden perusteella nainen oli pariskunnasta selvästi korkea-arvoisempi." Eikö tässä voi jopa sanoa, että tietyissä tilanteissa nainen oli tasa-arvoinen miehen kanssa, miksi painotetaan eriarvoisuutta, kun silloin olosuhteet olivat erilaiset. Minun mielestä miehet eivät aikoinaan pukeutuneet koruihin ja arvoesineisiin, vaan ne annettiin omalle naiselle. Vieläkin esimerkiksi Islamilaisessa kulttuurissa naiselle annetaan kalleuksia, kuten kultakoruja, mutta eihän Islamissa pidetä naisia korkea-arvoisempana. Mies tietysti sotilaana ja metsästäjänä ei tekisi mitään arvoesineillä, joita rosvojoukko voisi ryöstää. Naisen ehkä odotettiin näyttävän hyvältä miehelleen. Voihan tässä lähteä jopa olettamaan, että silloinkin esineellistettiin ja koristeltiin naisia miehen eduksi. Toisaalta on kyllä ollut monia tapauksia, jossa nainen on ollut hallitsija, eikä sitä tarvitse pitää mitenkään ihmeellisenä. Naiset osaavat ja voivat johtaa, jos näin haluavat .      
Toki koruja tulee, ja kakkuja ja kaikkea, mutta kannattaa ehkä huomata ero naisen, vaimon ja äidin välillä näissä arvostuskysymyksissä. Eikä vain islamin vaan myös esimerkiksi katolisen kirkon kohdalla. Noissa monasti äiti on jumalasta seuraava, erityisesti pojille. Hautaan saakka.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raiwo
Seuraa 
Viestejä10

Pyydän anteeksi viemällä asian toiseen, mutta kaikkea ette ehkä tiedä.

Harmi perussuomalaisille, että asia kääntyi äärimmäisyyksiin ja vielä enemmän se, että saman kokoinen maahanmuuton kannattajien joukoilta sai turpaansa turussa aikoinaan. (En ollut mukana)

Some siis vie asiat ääri raiteille puoluetta vahingoittaen.

Kaiken lisäksi; olen vihreä.
Kaiken lisäksi: olin mukana jota ei voi kertoa
Kaiken lisäksi: emme olisi saaneet tarvittavaa uhkavoimaa*
Kaiken lisäksi: mitä me halutaan?

Analyyseja joita pelkään kirjoittaa:
- Viron saa viikossa, Putin totesi ’jälkeenpäin, että kahdessa, jolloin vaimoltani kysyin: liikennevaloja?
- Ahvenanmaa. Tuo tapahtuu julkaisemattomassa novellissa ”ilman aseita, uusi sodan käynti”. Tuossa kohtaa aattelin altistua naapurin asiantuntijaksi ja rikkaaksi kertoen miten se oikeasti tehdään, ilman vahinkoja, ilman mitään. Vain Tukholman uhka, herkkua teillekin.

Paskoja juttuja tällaiset virtuaaliset otokset. Näin ne nyt vaan kuitenkin on laskettava.

Ai minäkö, kuulemma joku voitti itseni kansainvälisissä pitkässä. (Auttaako se että olin silloin yölläkin töissä, enkä koskaan kuuntel mitä sanotaan 🤪)

Viimeisiään numeraalista laskennallisuutta vetelevä entinen analyytikko

wisti
Seuraa 
Viestejä20718

John Carter kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Käyttäjä23956 kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Käyttäjä23956 kirjoitti:
jussipussi kirjoitti:
"Naton raportti: Suomen naisvaltainen hallitus poikkeuksellisen vihakampanjan kohteena somessa

Tutkimuksen mukaan raju some-kirjoittelu heikentää Suomen demokratian tilaa."

https://yle.fi/uutiset/3-11842996

Sitä saa mitätä tilaa, oli sitten mies tai nainen.
Ei kannattais marininkaan uhriutua pimppinsä taakse.
Sipilä sai kuraa ja moni muu mies, mutta säälipuheita ei silti kerjätty.
Pimppihallitus yrittää ratsastaa pimpillä.


Ei vaan sinä yrität.

Nope, hallitus kurjistaa suomen, eikä siinä auta ulvoa nainen, nainen, hallitsee...
Samalla tavalla wittuilin katalasta, stybiditistä, sipilästä.
Ei nää pillunsa taakse kätkeytyjät saa multa mitään erityiskohtelua tai asemaa.


Suomella menee Euromaista taloudellisesti keskimääräistä paremmin. Hallituksissa ei ole tapana korostaa ministerien sukupuolta. Ei sitä ole tehnyt myöskään Marinin hallitus. Sinä sen sijaan elämöit asialla ehtimiseen.

Yksikään hallitus ennen tätä ei ole vastaavalla tavalla ratsastanut sukupuolella ja tehnyt siitä identiteettipolitiikkaa, joka on hyvin vahingollista tasa-arvolle ja yhdenvertaisuudelle. Valkoista kantasuomalaista heteromiestä sorretaan poliittisen ideologian vuoksi. Todella törkeää.


Sovitaanpa näin

Raiwo
Seuraa 
Viestejä10

23569 jne, oot pannut ja sitä sun tätä. Tietenkin henkilöllisyytenne näkyvät myös toisaalla. Noteraamme noita myös koulujen- ja työpaikkojen kohdalla, ja kyllä serkkujen hakujen kautta. Siis, älä vahingoita lapsiasi. Ystävänä, ja kokemuksen rinta äänella, tunne vastuusi ja vedä henkeä..🤪

Viimeisiään numeraalista laskennallisuutta vetelevä entinen analyytikko

penni
Seuraa 
Viestejä6628

Olen OK kirjoitti:
MooM kirjoitti:
Käyttäjä23956 kirjoitti:
Kullan ja korujen määrälläkö se määritellään kuka on hallitsija?
Logiikka ontuu.
Naiset on kautta aikojen koristautuneet koruihin.
Siltä pohjalta ei voi tehdä ainuttakaan johtopäätöstä, paitsi ehkä sen että jollakulla on ollut rahaa ne helyt maksaa, usein miehellä.

Tuosta aloituksen jutusta en tiedä, mutta esimerkiksi viikinkiajalta ja sitä edeltäneeltä germaanikulttuurin ajalta (käytännössä jostain mutama sata vuotta ajanlaskun alun jälkeen n. tuhatluvulle) on löydetty hautoja, joissa on tyypilliset korkean sotapäällikön vermeet mukana, siis aseita, hevosia jne.  Sotapäällikkö oli usein samalla myös hallitsija. Vasta viimeaikoina on tutkittu tarkemmin niitä ihmisiä ja huomattu, että osa on naisia. Aiemmin oletettiin automaattisesti, että ne ovat miehiä.

Mistään systemaattisesta naisvallasta ei ollut kyse, vaan siitä, että sotapäälliköksi ja korkeimpaan valtaan pystyi nousemaan myös naisia. Ihan sama kuin myöhemmin kuningattarien kanssa Euroopan hoveissa. Osa heistä oli pelkkiä keulakuvia (kuten mieshallitsijoistakin), mutta osa hallitsi ihan oikeasti, jopa despoottisesti. 

Sotilaallisen vallan symbolien liittämistä naisiin pidetää ehkä jotenkin epätodennäköisenä, koska keskivertona nainen on fyysisesti heikompi kuin mies. Mutta hyvin heikko mieskin saatetaan haudata suurena sotapäällikönä jos hän sattuu syntymään sellaiseen asemaan.


Tuskin Adolf Ehrnrooth oli varsinaisesti mikään painija.

Silence is golden, duct tape is silver.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat