Kommentit (6)

TapioAK
Seuraa 
Viestejä2480

Ennen miehen vaihdevuosia oli kuuntelu sitä että yritti tehdä tyrmäävän vaikutuksen toiseen henkilöön. Mutta kun estrogeeni sai jalansijaa yritän omaa kehoa hoitaa ja kiihdyttää. Nyt kuuntelen ja vajoan transsiin kun ennen yritin vain tehdä vaikutuksen muihin.

Titanic löytyi jälleen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Life Is Strangessa on kohta jossa Max sanoo että kun tuntuu pahalta edes musiikki ei tunnu miltään. Rakastan musiikkia kuitenkin. Se vie muihin maailmoihin ja tyynnyttää mieltä.

Nyt kuitenkin tulee mieleen Queensrÿche ja Operation Mindcrime. Mutta...

https://youtu.be/m-3a9-VC1BI

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä11366

Tarvitsen musiikkia, jos kirjoitan väsyneenä. Esimerkiksi eilen kirjoitin 12 h tauotta (työskentelen jopa 18 h/vrk), vaikka olin edellisen yön kipeänä ja siitä nuutunut - ilman musiikkia olisin moneen otteeseen tylsistynyt! Musiikin ansiosta tuntui, että onhan minulla elämää... vappunakin.

Musiikki tarjoaa väsähtäneelle mielelle ikään kuin tukirakenteen. Se tuo iloa hetkiin, joissa voi todeta, että homssuisen tilalla onkin jotain eleganttia ja organisoitunutta... ihan vain annettuna! Kaikessa harmoniassaan se ei häiritse; se vain on siellä, tunnettavissa, kun sitä tarvitsee. Mitä ikinä se sitten onkin (mitä musiikki on?)

Joskus nautin vain hiljaisuudesta. Lintujen laulusta. Sitten on taas mukava kuunnella musiikkia. 😊

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

KultaKikkare
Seuraa 
Viestejä6085

Kyllä. Musiikin kuuntelu on isossa roolissa, olen siihen myös vähän panostanut, asunnossa on akustoitu tila joka on dedikoitu musiikin kuunteluun (ja elokuvien katseluun). Usein istun vain ja kuuntelen musiikkia pitkiä aikoja, se rauhoittaa kehoa ja aktivoi mielikuvitusta. Siinä saa usein uusia ideoita, ihan kuten metsässäkin. Keväinen metsäkin on täynnä musiikkia. Molemmat kuljettaa mielen toisiin maailmoihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat