Kommentit (3)

Deimos
Seuraa 
Viestejä18209

Joo... Joillekin voisi kasvattaa vaikka uudet aivot (Huumoria). Linkkasin uutisen kai viikko sitten jo tänne. Kyllähän tuo asioita eteen päin vie. Ehkä jopa niin pitkälle joskus että luomme keinotekoista elämää (Kun mennään todella pitkälle).

Muistan yhden scifisarjiksen missä hullu tiedemies kehitti elämää. Taisi päätyä niin että siitä kehittyi pikavauhtia ylivetainen rotu.

Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TIEDEMIES92
Seuraa 
Viestejä2

Varmaan jonain päivänä tosiaan pystytään kasvattamaan käytännössä eläviä olentoja.. Vaikka vaimo löisi paistinpannulla päähän tai kissasi jää auton alle, ei hätää. Kaikki on korjattavissa kantasoluhoidoilla. Toki onko "henkilö" täysin sama vai osittain sama vaiko ihan uusi, siitä voi kiistellä. Kaikki me olemme "bionisia" koneita. Tai sitten tämä on vain Matrixia, oli miten oli.. Kuitenkin selviö että tiede menee harppauksin eteenpäin ja tekoäly kiihdyttää entisestään kaikkia tieteenaloja. Tulevaisuudessa voi varmaan huoletta käyttää alkoholia ja huumaavia aineita kun aivosolut parannettavissa. Koneet tekee työt, parantaa vauriot, hoitaa politiikan? :D Ihmiset ja Eläimet sitten laiskottelee ja nautiskelee päivät pitkät ja jos vaurio yllättää niin ei hätää, kaikki on parannettavissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat