Kommentit (5)

TIEDEMIES92
Seuraa 
Viestejä9

Veikkaisin että esimerkiksi koiran ja kissan äly ero ei ole mahdottoman suuri, luulen että koira on kuitenkin älykkäämpi, mutta voin olla väärässäkin.. Koiran tyyli on yleensä hönksöttävämpi ja taas kissa on varovainen, mistä voi olla jossakin tilanteessa enemmän hyötyä. Vaikka koirien pää onkin isompi, jo yleensä pelkän koon perusteella, niin se varsinainen matematiikka-logiikka alue on varmaan aika samalla tasolla kuin kissalla, koirien aivoissa tilaa vie varmaan haju/maku aistimusten tuntemukset minkä takia koira käy hulluna ruokiin. Luultavasti sellainen määrä ruoan aistimiseen liittyviä aivosoluja että ei mikään ihme kun koirat saa "makugasmeja" ruuasta. :D Varsinainen logiikka alue on varmaankin kolibrilintujen tasolla. Taas simpanssit, jotka on älyttömän notkeita, niin on kosketellut ajan saatossa kaiken maailman esineitä niinkuin apinat näplää, niin siinä se äly kasvaa ja ajan kanssa tulee viisaammaksi. Uskonkin että se "notkeus" on johtanut luovuuteen ja sitä kautta älynkehittymiseen.. Mitä notkeampi eläin, sitä suurempi äly? Ainakin noin suurinpiirtein. Ja evoluutio loi Putinin, ihmisapinan niin kuin minutkin. Ainakin luulen olevani vielä ihminen tässä kirjoitus hetkellä :D

Erer2
Seuraa 
Viestejä3780

Olen varma, että harmaapapukaija Alex osaa laskutoimitukset jopa paremmin kuin hallituksemme ministerit. Alex tulisikin  palkata valtio"varain"ministeriöön esimerkiksi osastopäällikön nimikkeellä ja hänestä voitaisiin tehdä kokemuksensa ja tietonsa byrokratiasta kartuttua ministeri. Näin saataisiin vähitellen valtion velkaantuminen loppumaan  sanoipa Arhinmäki ja muut "asiantuntijat" mitä tahansa.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pattinero
Seuraa 
Viestejä3592

Kyllä se ihminen on sitten viisas. Sitä kiinnostaa enemmän se, että oskaako kala laskea kuin se, että miten ihminen itse välttäisi omat typeryytensä kuten esimerkiksi nälänhädät ja turhat sodat. No, nyt joidenkin älykköjen mielestä tiedämme, että kala osaa laskea, toisin kuin ihmiseksi kutsuttu perusjuntti, joka ei osaa muuta kuin olla ahne idiootti.

Einstein: "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat