Sivut

Kommentit (72)

@Pauli
Seuraa 
Viestejä3129

Ja kuten valtaojakin totesi, suurin kulu on synnytellä tänne uusia synnyttelijöitä. Ituhipit nusaa kuin puput ja tuottavat huomattavasti enemmän jälkikasvua kuin läskit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1_Turtsa
Seuraa 
Viestejä3724

NasseSetä kirjoitti:

 Pässi.🤣
Jos ihminen on miinuskaloreilla niin rasva palaa maksasta. Jos ihminen on pluskaloreilla rasvaa kertyy maksaan, riippumatta siitä mitä sokeria se on.
Olet antautunut internetin aivopestäväksi.

Fruktoosi toki on paska sokeri liiallisesti saatuna niinkuin mikä muu tahnsa, mutta miinuksella nekin palaa.

Rasvamaksan voi kohtuu helposti todeta mittaamalla vyötärön ympäryksen.

Ja todellakin. Äidilläni oli alkoholista johtuva rasvamaksa joka kehittyi maksakirroosiksi ja lopulta syöväksi, johon kuoli.
Anopilla on myös rasvamaksa, maksakirroosi ja maksasyöpä, ravinnosta johtuva. Hän on raitis.
Kuitenkin jo pari vuosikymmentä ollut merkittävä vyötärölihavuus. Elinaikaa ehkä kuukausia.

Joten osko pois, näitä aisioita on tutkittu ihan omakohtaisesti ja kaikki mahdollinen tieto haravoitu, mitä netistä löytää.
Uutta tietoa itselleni se että proteiini sitoo nestettä ja suolaa. Liian vähän proteiinia niin myös suola karkaa verisuonista jolloin neste pakenee suonista vatsaonteloon, mikä on yleistä syövässä.

Oleellista on että toisten virheistä olisi syytä oppia, mutta ei keskivertoihminen opi. Ne virheet tehdään uudestaan itse ja herätään vasta sitten kun on liian myöhäistä.

Eli tiede on väärässä ja sinä, peräkammarin aikamiespoika oikeassa, koska sanot olevasi? Ok. Tosin tieteellä on selkeät metodit ja lähtökohdat, ne eivät perusta tutkimuksiaan arvailuun, kuten kaltaisesi idiootit tekevät. Väitteesi on naurettavan helppo osoittaa vääräksi: jos kusipäinen teorisasi plus ja miinuskaloreista pitäisi paikkansa, miksi alkoholista riippumatonta rasvamaksaa on vain noin 25%, kun ylipainoisia on miehistä 59% ja naisista 45%.

Täytyy siis olla jokin yhteinen nimittäjä, jolla se 25% erottuu omaksi joukokseen, johon kuuluu vieläpä lähes kaiken ikäisiä? Tiede ei heitä lanttia, tiede tutkii ja vertailee, mm. elintapoja, ja pistää ylös mm. kenen ruokavaliossa on ollut runsaasti fruktoosia, kellä ei. Ei se ole mitään ydinfysiikkaa, se on täysin loogista, etsitään syy seuraus suhteita. Sinä ressukka et tajua edes sitä, että kaikki siellä tutkimuksen parissa ja valtaosa ihmisistä täällä on exponentiaalisesti sinua älykkäämpiä, koska tyhmempi olisi helvetin vaikeata olla. 

Et tajua edes sitä, että niillä miinuskaloreilla ei ole mitään ihmeitä tekevää voimaa, koska kun menet miinuskaloreille, niin et sinä ole se joka päättää, mikä jää ja mikä lähtee. Aineenvaihduntasi päätää sen puolestasi, ja rasva on se, joka palaa viimeisenä, koska se on pelkkää energiaa ilman ravintoaineita. Sen vuoksi ensin lähtee lihaskudos, josta aivot saavat tarvitsemansa aminohapot, ja vasta sitten kun ei ole enää lihasmassaa, keho menee kriisitilaan ja yrittää selviytyä polttamalla sitä rasvaa. Juuri siksi ketoosi on ainoa keino saada rasva pois maksasta, ts. synnytetään se kriisitila hallitusti ja käytetään sitä hyväksi..

Sinä voit toki yrittää jollain mannekiinien vesi ja näkkileipä tms. idiootti-miinuskaloridietillä, älä anna kenenkään estää pyrkimyksiäsi..Tuossa höpötyksessäsi kuvaavaa on se, että ei riitä mitä lukee, pitää myös ymmärtää mitä lukee, ja lukea oikeista paikoista, ei mistä tahansa. Esim. lehtiartikkeli "hiilihydraattipitoinen ruokavalio voi kerätä kehoon normaalia enemmän nestettä. Hiilihydraatit varastoituvat kehoon glykogeenina, joka sitoo itseensä vettä." ja nyt siis proteiini käyttäytyy samoin, mihin ihmiskunta joutuu kaiken tämän nesteen kanssa?

"– Proteiini hidastaa nesteen imeytymistä. Kun nesteen imeytyminen hidastuu, niin se parantaa nesteen pysymistä kehossa,"...eli kyse ei olekaan siitä, että proteiini kerää sitoo nestettä, vaan että se hidastaa imeytymistä?  Aika jännä?  Ja se suola, oi voi, nyt tulee kuolema. 

Esim. Kellog Corn Flakes = jotta paketista saatiin pois merkintä "voimakassuolainen", piti vähän kikkailla ja loppupelissä jokaiselle tuoteryhmälle tuli oma määritelmä, ts. leivässä voimakassuolainen tarkoittaa muuta, kuin esim. kinkussa jonka laitat leivän päälle. Voimakassuolainen leipä = suolaa 1,1% , voimakassuolainen leike = suolaa 2,2% , ja aamiaismuro, suolaa 1,12% ei ole voimakassuolainen.

Harha perustuu siihen, että annoskoko on 30g, eli ruokalusikallinen. Kuka syö 30g aamiaismuroja, oikeasti? Vedät mainosten opastamana syvän lautasen täyteen, päälle hillot ja marjat, sokerit = 5 x annoskoko = 5 x enemmän suolaa, fruktoosia yli tarpeen jne. jne. jne. Miksihän se kansa lihoo? Ei voi ihmismieli käsittää tällaista mystiikkaa..

https://www.news-medical.net/news/20220610/Scientists-find-new-link-betw...

Keijona
Seuraa 
Viestejä38109

Ei puute sairastuta, vaan jatkuva yltäkylläisyys. Vielä sata vuotta sitten koko maailman väestö paastosi säännöllisesti, joko uskonnollisista tai luonnollisista syistä. Ei liene sattumaa että kristillinen paasto on keväisin, milloin ruokavarastot ovat vähissä.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Vierailija

Mitäs toi Helenius mättää päivän aikana? 5000-6000 kcal???? Mä oon kyllä nyt läski. Helmikuun kuvassa farkut jalassa vaan Vappuna ei sitten mahtunut. Neuvolassa ei punnita mutta aika tarkalleen sata.

Vierailija

Parhaana punttiaikana 130 kiloa ja rasvaprosentti 26. Oli joku mittari salilla silloin. Siis oli silloinkin läskiä. Tosin treenipäivän jälkeen meni palautusjuomana kolmisen litraa keskaria.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä34710

Eikö hallitus voisi matkia Pohjois-Koreaa myös tässä ongelmassa ja jakaa lihaville työläisille pervitiinia? 

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat