Seuraa 
Viestejä9

TIEDE EI PÄÄSE MENNEISYYTEEN

Menneisyyttä ei voi todistaa tieteellisesti koska menneisyyttä ei voi kokeellisesti testata ja toistaa. Alkuperätiede ei siis voi koskaan edustaa "tieteellistä tosiasiaa" sillä tiede ei näe tieteellisesti (tiedollisesti) menneisyyteen. Tiede voi nähdä menneisyyteen vain oletuksien/uskomuksien valossa. Kaikki tutkittavat todisteet ovat nykyisyydessä ja tiedemiehet voivat tehdä vain oletuksia siitä miten ja milloin kyseiset todisteet ovat menneisyydessä muodostuneet. Alkuperätiede perustuu siis aina uskomuksiin ja tämän vuoksi alkuperätieteessä tutkijan maailmankatsomuksen merkitys korostuu koska havaintoa ei voida tutkia testaamalla ja toistamalla. Eli tieteellisiksi tosiasioiksi voidaan sanoa vain sellaisia tutkimustuloksia jotka ovat kokeellisesti testattavissa ja toistettavissa. Menneisyyttä ei voi kokeellisesti testata ja toistaa joten kysymys alkuperästä on aina tieteen ulottumattomissa.

MAAILMAN IKÄ?

Maailman ikää ei voi todistaa tieteellisesti mutta voimme sovittaa havaitsemiamme havaintoja ennakko-oletuksiimme maailman iästä ja saada havainnoista tukea oletuksillemme. Raamattu ilmoittaa että Jumala loi maailman noin 6000 vuotta sitten.  Raamattu on maailmanhistorian ainoa ja todellinen historiankirja koska se on maailman Luojan ilmoitus. Raamatun ilmoitus on näin maailman tarkin ilmoitus ja kuvaus maailman iästä ja tietysti luonnon tulisi vahvistaa meille tosiasiat. Koska Raamattu Jumalan sana on totuus niin tällöin havaintojemme maailmasta tulisi myös istua Raamatun ilmoitukseen. 

Radiohiiliajoitus tukee todella vahvasti Raamatun ilmoitusta. Yleensä ihmiset jotka eivät usko Raamattuun Jumalan sanana ja jotka uskovat maailman olevan miljardeja vuosia vanha pitävät radiohiiliajoitusta todisteena että maailma on miljoonia ja miljardeja vuosia vanha. Kuitenkin radiohiiliajoitus tukee juurikin nuorta maailmaa.

RADIOHIILI-IÄNMÄÄRITYS OSOITTAA NUORTA IKÄÄ

Lainaan ydinfyysikko Dr Jim Masonia.

Radioaktiivista 14-C:ta (radiohiili) muodostuu ilmakehässä jatkuvasti ja kaikista hiiliatomeista maapallolla sitä on noin biljoonasosa. Koska sitä on biologisesti lähes mahdotonta erottaa ei-radioaktiivisesta hiilestä (12-C) kasvit imevät sitä itseensä fotosynteesin aikana ja sitten eläimet syövät näitä kasveja ja toiset eläimet syövät kasveja syöviä eläimiä ja tietenkin me ihmiset saamme sitä syödessämme hampurilaisiamme ja parsakaalejamme.

Kasvin tai eläimen kuollessa se lopettaa hiilen vastaanottamisen ja 14-C hajoaa korvautumatta muuttaen siten kuolleessa kasvissa/eläimessä ajan mittaan 14-C eli radiohiilen suhteellista osuutta verrattuna 12-C:ta. Käyttämällä hyvin herkkiä laitteita voidaan kuolleesta kasvista/eläimestä otetusta näytteestä mitata nykyinen suhde ja käyttää (tunnetun 14-C hajoamisnopeuden ohella ja olettamalla että 14-C suhteellinen osuus verrattuna 12-C:ta on pysynyt ilmakehässä aina samana kuin nykyisin) sitä näytteen iän laskemiseen.

Kuitenkin noin 90 000 vuoden hajoamisen jälkeen 14-C:tä on niin vähän jäljellä että edes nykypäivän erittäin herkät laitteet eivät kykene havaitsemaan sitä.

KIVIHIILI

Useista kivihiilinäytteistä eri kerrostumista eri puolilta Yhdysvaltoja on löydetty merkittäviä määriä 14-C:tä vaikka kehitysopillisen aikaskaalan mukaan näytteiden väitetään olevan iältään 37 miljoonasta vuodesta 318 miljoonaan vuoteen.

Kaiken lisäksi löydetty 14-C määrä on satakertainen laitteiden herkkyyteen verrattuna niinpä kysymyksessä ei ole pelkkä vähäpätöinen mittauksiin liittyvä asia. Jotkut yrittävät hylätä tämän käsittelyn aikaisena näytteen saastumisena mutta näitä mittauksia tekevillä laboratorioilla on pitkälle kehitetyt menettelytavat joilla varmistetaan ettei tällaista tapahdu.

On mielenkiintoista että laajasta oletetusta ikähaitarista huolimatta 14-C mittauksista laskettu ikä on kaikille kivihiilinäytteille hyvin samanlainen - noin 50 000 vuotta.

Tämä on silti selvästi suurempi kuin Raamatullinen ikä. On kuitenin järkevää olettaa 14-C määrän olleen ilmakehässä luomishetkellä nolla nykyisen määrän sijaan ja että aikaa kuluisi ennen kuin sen määrä nousi nykypäivän tasolle ja että myös vedenpaisumuksen aiheuttama häiriö aiheuttaisi muita voimakkaita muutoksia tähän suhteeseen. Huomioimalla laskelmissa nämä tekijät saadaan arvioitu ikä helposti linjaan Raamatullisen iän kanssa.

TIMANTIT

Timanteissa oleva hiili-14 on toinen esimerkki nuorta ikää osoittavasta mittauksesta aineissa joiden "pitäisi olla" hyvin vanhoja. Timantti on kovinta ainetta maapallolla koska hiili on erittäin tiukasti pakattu kiderakenteeseen. Siksi se on läpäisemätöntä väitetylle mahdolliselle saastumiselle jota on käytetty järjettömästi yritettäessä hylätä tulokset kivihiilen osalta.

Silti 14-C:tä on löydetty timanteista suurin piirtein samoja määriä kuin kivihiilinäytteistä vaikka timanttien väitetään olevan yhdestä kolmeen miljardia vuotta vanhoja. 

Joten jos näytteet olisivat todella yli miljoonien vuosien ikäisiä ei voisi olla mitään radiohiilta jäljellä. Mutta tämä ei ole mitä me löydämme hyvin herkkien 14-C ilmaisimien kanssa.

Katso myös Dr Jim Masonin haastattelut linkistä - RADIOHIILI-IÄNMÄÄRITYS OSOITTAA NUORTA IKÄÄ

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
toni t
Seuraa 
Viestejä9

Radioaktiivisen hiilen puoliintumisaika on niin lyhyt että se on kaikki hajonnut alle 100 000 vuodessa. Siksi sitä ei yleensä käytetä dinosaurusten fossiilien iän ajoitukseen - koska yleisesti dinosaurusten fossiilien "uskotaan" olevan miljoonia vuosia vanhoja. 

Vuonna 2012 Saksalainen tutkijaryhmä kuitenkin raportoi geofyysikkojen kokouksessa hiili-14-mittaustuloksista jotka oli tehty monista dinosauruksen fossiloituneista luunäytteistä. Tulosten mukaan luunäytteet olivat 22 000 - 39 000 vuotta vanhoja. 

Ero on todella huima siihen evolutionistien uskomukseen että dinosaurukset olisivat noin 65 000 000 vuotta vanhoja. Hiili-14 ajoitus on paljon lähempänä Raamatullista ennakko-oletusta dinosaurusten iästä kuin darvinistista-uskomusta.

Mikään menneisyyttä mittaava ajoitus ei pysty kertomaan meille todellista faktaa dinosaurusten iästä sillä menneisyyttä ei voi tieteellisesti testata ja toistaa mutta hiili-14 vahvistaa sen ettei dinosaurukset voi olla miljoonia vaan ainoastaan tuhansia vuosia vanhoja. Tämä kumoaa dinosaurusten evoluution ja puoltaa Raamatun ilmoitusta luomisesta!

Valitettavasti kaksi kokouksen puheenjohtajaa jotka eivät voineet hyväksyä tuloksia poisti esityksen abstraktin konferenssin nettisivuilta mainitsematta asiasta mitään tutkijoille. Tulokset ovat nähtävissä täällä - http://newgeology.us/presentation48.html

Lue myös aiheesta: kansainvälisen konferenssin tulos sensuroitu!

Tässä esitelmä kyseisistä löydöistä: 

Carbon-14 dated dinosaur bones - under 40,000 years old!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

- Dinosaurusten verisolut, verisuonet ja proteiinit eivät ole yhteensopivia niiden otaksutun iän kanssa, sen sijaan ne ovat järkeenkäyvempiä jos fossiilit ovat nuoria. Linkki kyseiseen tutkimukseen: http://creation.com/dinosaur-soft-tissue-and-protein-even-more-confirmation

Dinosaurukset ja lohikäärmeet

http://creation.com/dinosaur-questions-and-answers

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat