Seuraa 
Viestejä45973

nykyään ihmisten ajatus maailma on niin vääristynyt ja sekaisin että jos ihmiskunta (en tarkoita nyt alkuperäiskansoja ja muita luonnossa eläviä ihmisiä)jatkaa tätä samaa rataa niin kohta ei ole enää luontoa se varma.Ihmistenhän side luontoon on melkeimpä kadonnut tai siis on kadonnut(tarkoitan kokonais kuvaa ihmiskunnasta),en tarkoita että ihmisten ei olisi pitänyt rakentaa kulttuureja(ehkä niin on tarkoitus)mutta raja on kirjaimellisesti ylitetty ja pahemmaksi menee.Niin siksi kysyn teidän mielipiteitä pitäisikö ihmisten jättää kaikki ja mennä takaisin luontoon!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (37)

Eipä siinä tainnut onnistua Linkolakaan. Kysymyksen voisi muotoilla hiukan toisin, kykeneekö ihminen "palaamaan luontoon"?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Oletetaan että kaikki ihmiset "palaavat luontoon" huomenna. Mitä tehdään kaikelle teolliselle? Tehtaille? Ydinvoimaloille? Asunnoille? Asfaltoiduille teille? En usko että kovinkaan moni viitsii purkaa koko omaisuutensa omalla kustannuksellaan. Ihminen on laiska ja mukavuudenhaluinen eläin. Entä mitä tehdään kotieläimille? Ei laitossika pärjää luonnossa, tai puudeli.

Ongelma on sama kuin "jos kaikki rupeaisivat kasvissyöjiksi huomenna". Mitä tehdään kaikelle sille mitä nyt on? Olemassaolevalle lihakarjalle? Teurastamoille? Kaikelle infrastruktuurille mikä lihanjalostuksen ympärille on syntynyt?

Ei ole helppoa, ei.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meitä on paljon. Me olemme määräämme nähden hyvin ekotehokkaita verraten eläimiin.
Jos nykyisen vallitsevan kulttuurin romuttaisi, ei luonto kestäisi kuin murto-osan määrästämme.
Sopeutuminen tuohon valtavaan muutokseen olisi kestämätöntä, paitsi psykopaateille, joista loppuväestö ilmeisesti muodostuisi, kun ne olisivat lyöttäytyneet yhteen, murhaamaan muita.

Näitä "elintapainkkareita" on täälläkin nähty. Harmi vain että asumukset olivat vain rekvisiittaa ja asuivat lomakylässä.

Toinen realistisempi ryhmä oli metsäasukit kaatopaikkojen laitamilla, mutta sekin romuttui kunnallisen jätehuollon toimesta.

Samaa mieltä edellisen kanssa, siis voiko ihminen palata takaisin luontoon? Omavaraisuuteen pitäisi pyrkiä, pois kaupungeista ja sosialistisemmaksi yhteiskunta muutenkin. Takaisin luontoon tuskin pääsemme koskaan ellei sitten maan magneettikenttien muutos tai jokin muu vastaava aiheuta valtavia sähköimpulsseja ja tuhoa tätä elektroniikan aikaa. Uusi yhteiskunta on syntymässä, luontoa kunnioittava ja sen ehdoilla elävä, näen syntyvän muutoksen mutta en vielä niin valmiina että osaisin ottaa kaikki osapuolet huomioon ja tässä sen teille kertoa mitä tulee tapahtumaan. Nykyinen lääketiedekkin pystytään suurimmaksi osaksi kasvilääkinnällä korvaamaan, niinhän se on ollut ennenkin niin miksei se voisi olla nytkin? :) Näen elämäntarkoituksena luonnon sekä muiden kunnioittamisen, auttamisen, oppimisen ja opettamisen. Jokainen tekee itse valintansa miten elää, siis palatkaamme luontoon ja omavaraisuuteen! Perustakaamme maatiloja niin että kykenemme elättämään itsemme irrallisina yhteiskunnasta, kyllä se vielä muuttuu. Ensin tehdään virheet, sitten puolustellaan niitä, sen jälkeen seuraa hiljainen hyväksyntä ja peitelty muutos parempaan, sekin aina liian hitaasti. Tällaista tälläkertaa :p

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
hannabis
Nykyinen lääketiedekkin pystytään suurimmaksi osaksi kasvilääkinnällä korvaamaan, niinhän se on ollut ennenkin niin miksei se voisi olla nytkin?

Ei pystytä. Moderni lääketiede on yksi niistä asioista, minkä takia en missään nimessä matkustaisi ajassa taaksepäin jos paluuta ei olisi. Kiesus, synnytys ilman epiduraalia... Syöpä ilman sädehoitoa ja sytostaatteja... Tulehdus ilman antibiootteja! Juuei.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Vierailija
HalfNelson
Eipä siinä tainnut onnistua Linkolakaan. Kysymyksen voisi muotoilla hiukan toisin, kykeneekö ihminen "palaamaan luontoon"?

Eipä siihen tainnut tähdätä Linkolakaan.

Vierailija
tietää
Meitä on paljon. Me olemme määräämme nähden hyvin ekotehokkaita verraten eläimiin.

Ekotehokkuus on luonnon kestokykyä ylläpitävää. Ihminen on osoittautunut äärimmäisen taitavaksi ryöstämään käyttöönsä kaiken mahdollisen seurauksista piittaamatta. Se on ekotehokkuuden vastakohta.

HalfNelson
Eipä siinä tainnut onnistua Linkolakaan. Kysymyksen voisi muotoilla hiukan toisin, kykeneekö ihminen "palaamaan luontoon"?

ja siten että "miksi ihmeessä" ihmisen pitäisi palata "luontoon"? Mehän elämme "luonnossa" -maapallolla! ..juuri niillä kyvyillä mitkä meille ovat kehittyneet, aivan kuten muillekin eläimille.

se on aivan totta raja on jo ylitetty, se olisikin melkeinpä mahdotonta palata takaisin luonnon varaiseksi eläimeksi ja.
maailma on jo täynnä roskaa\tulevaisuutta että sen näkee jo avaruudesta,mutta ihmisen tulevaisuudelle ja terveydelle se olisi ainoa siis ainoa pelastus.

odyseus
HalfNelson
Eipä siinä tainnut onnistua Linkolakaan. Kysymyksen voisi muotoilla hiukan toisin, kykeneekö ihminen "palaamaan luontoon"?ja siten että "miksi ihmeessä" ihmisen pitäisi palata "luontoon"? Mehän elämme "luonnossa" -maapallolla! ..juuri niillä kyvyillä mitkä meille ovat kehittyneet, aivan kuten muillekin eläimille.

tarkoitan nyt luonnonvaraiseksi eläimeksi.ihmiset ovat pilannut luonnon
ja oman mielensä nykypäivän potaskalla.JA ihmisillä todella on kyky yehdä tämmöistä mutta tarkoitukseni on sanoa että se ihmisen tekeminen on mennyt niin kuin sanoin YLI rajan.

Jos halutaan palata luontoon, niin ihmiskunnan västöstöstä pitäisi hävittään ehkä 99%. Sitten saattaisi tämä metsästäjä-keräilijä -tyylinen talous toimia.

Isot arpajaiset, jossa jokainen saa tabletin?

[quote="Canccu"]Jos halutaan palata luontoon, niin ihmiskunnan västöstöstä pitäisi hävittään ehkä 99%. Sitten saattaisi tämä metsästäjä-keräilijä -tyylinen talous toimia.

Tulevaisuudessa maailma voi kantaa vain 12osan tämän hetkisestä asukasmäärästä, kyllä siinä jo hieman paranee olot, mutta ketkä ovat ne jotka jäävät henkiin? Merenpinta nousee ja asuinalueet vähenee myös auringon tappavan kuumuuden vuoksi. Ikinä ei tule onnistumaan ajassa takaisinpäin matkustus eikä siis täysin luontoon paluu, aivomme kasvavat ja kehittyvät koko ajan, miksemme mielummin tekisi maailmasta paikkaa jossa olisi hyvä olla sekä ihmisillä, eläimillä että luonnolla itsellään? :D Siis materian ja median ihannointi tulisi unohtaa ja kiinnittää huomioita olennaisiin, ihmisten kasvuun ja kehitykseen - oppimiseen ja opettamiseen. Kyllä tasapaino löytyy kunhan vain kaikki osaisivat avata silmänsä ja ajatuksensa.

Isot arpajaiset, jossa jokainen saa tabletin? HAH, JOO! :D

Pikku Gen, esitit hyvän väitteen, nyt olen kiireinen mutta tämän päivän aikana vastaan kyllä mielipiteeseesi. :p

Canccu
Jos halutaan palata luontoon, niin ihmiskunnan västöstöstä pitäisi hävittään ehkä 99%. Sitten saattaisi tämä metsästäjä-keräilijä -tyylinen talous toimia.

Isot arpajaiset, jossa jokainen saa tabletin?

Alkaa toimimaan itsestään kun ensin lopetetaan kaikki typerät nälänhätä- ja katastrofiavustukset! Kuolkoon pois, parempi niin!

Vierailija
Kaskelotti
Niin siksi kysyn teidän mielipiteitä pitäisikö ihmisten jättää kaikki ja mennä takaisin luontoon!

Ei pitäisi.

aivomme kasvavat ja kehittyvät koko ajan, miksemme mielummin tekisi maailmasta paikkaa

asia on kyllä näin tuo sinun maailmasta parempi paikka on hyvä mutta se ei voi toimia,aina on se ryhmä mikä haluaa tehdä pahaa aina on se ryhmä jotka vihaa luontoa ja eläimiä,nyky tekniikka\paheet\hulluudet\ylimielisyys(ihminen on parempi kuin muut, ihminen on kuningas)ovat painautuneet niin kovin ihmismieleen että sitä ei saada pois ja se on huono juttu.Ihminen ei enään tee sitä mikä on selviytymiselle ja jälkikasvulle parasta,ihminen tekee sitä mitä ei pidä tehdä,ihminen luulee itsestään liikoja.Ja ihmisen aivot ei todellakaan enää kasva ne ovat vai rappeutumassa, ihminen tuhoaa ne lopulta sairaiden kokeilujensa ansiosta.

Asunnoille? Asfaltoiduille teille? En usko että kovinkaan moni viitsii purkaa koko omaisuutensa omalla kustannuksellaan. Ihminen on laiska ja mukavuudenhaluinen eläin. Entä mitä tehdään kotieläimille?

väärin ihmisestä on tullut laiska ja mukavuuden haluinen juuri tämän nykypäivän paskan takia ja siinä on yksi syy miksi kaikki pitäisi jättää,luonto kyllä ajan mittaa yllättävänkin tehokkaasti peittää ja valtaa alueet omakseen tiet mukaan lukien.
kotieläinten kanssa on semmoinen juttu että asialle ei voisikaan tehdä mitään tämä olisi pitänyt ihmisen tajuta ennen kuin ihminen alkoi manipuloida\jalostaa luontokappaleita orjakseen ja siinä oli ensimmäinen merkki ihmisen ylimielisyydestä luontoa kohtaan.

Nyt en ymmärrä. Ajatelkaa pikkuisen pidemmälle ja menkää sieltä mistä aita on teille korkealla, puristakaa kaikki mitä pystytte itsestänne tuottamaan jokaisella hetkellä koska mitä hyötyä on "säästellä" voimavaroja ja toimia vajaana? :D Siis sitä haen kun kasvit kuitenkin tuottavat meille hapen ja suuren osan ruoasta niin miten sellaista voi olla kunnioittamatta? Luonto on itse luonut kaiken, tehnyt kaiken mahdolliseksi, miksi ihminen on ottanut omaksi mahdollisuudekseen mahdollisimman suuren tuhon ja vallan? Väärin on antaa niiille joiden aivot käyvät suurimpia muutoksia ja kasvunhetkiä parhaillaan läpi vääränlaisia ärsykkeitä, mitä media antaa nuorille? Valtavirta viihde, se tekee heille oppimisen sekä sen halun vastenmieliseksi tai ainakin hankalaksi. Nuoria tulisi ohjailla enemmän, niinkuin nytkin, näkymättömästi, muttei televisiolla, juorulehdillä, pintamusiikilla. Puhumalla, mutta mistä löytyy ne aikuiset jotka sen taidon hallitsevat? Poikkesimpas aiheesta... Kaikki liittyy kuitenkin toisiinsa niin toisaalta en.- ömm, suosittelen kaikille pikkuisenkaan kasveista ja kasvilääkinnästä kiinnostuneille kirjaa `mielen ja rakkauden kasvit.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Kaskelotti
väärin ihmisestä on tullut laiska ja mukavuuden haluinen juuri tämän nykypäivän paskan takia ja siinä on yksi syy miksi kaikki pitäisi jättää- - -Milläs laitat jättämään? Maailmassa ei ole ekodiktaattoreita, ja vaikka joku olisikin, valta turmelee varsin nopeasti. Sitä paitsi, kaikkialla luonnossa on nähtävissä että koska energian saanti ei ole mikään itsestäänselvyys, sitä säästetään kaikin mahdollisin tavoin. Kenguru hyppii, koska se on laiska. Hyppiminen ruoholaikulta toiselle vie vähemmän energiaa kuin kävely.

kotieläinten kanssa on semmoinen juttu että asialle ei voisikaan tehdä mitään tämä olisi pitänyt ihmisen tajuta ennen kuin ihminen alkoi manipuloida\jalostaa luontokappaleita orjakseen...

Sano tuo muutaman tuhannen vuoden takaisille ihmisille. Asialle ei enää mitään voi. Sitä paitsi juuri moittimasi laiskuus johti eläinten kesyttämiseen: oli helpompaa pitää kesyjä eläimiä lähellä kuin juosta aina niiden saaterin villielikoiden perässä, kun ei lihaa muuten löytynyt. Haaskaeläimilläkin oli isommat hampaat ja kipeämpi puraisu.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Minäpä ennustan myös:

20 vuodessa opitaan kasvattamaan lihaa altaissa. Tämä ja muut teknologiset ratkaisut auttavat ihmiset selviämään tuottamistaan ongelmista. Syntyvyyden säännöstelyn kautta saadaan pidemmällä aikavälillä laskettua väestön määrää, ja ihmiskunnan koko on noin 7-8 miljardia. Ympäristöä päästään luonnonmukaistamaan tuotannon tehostuttua tarpeeksi (ei tarvita niin paljon peltotilaa yms).

Kuka tietää varmaksi mitä käy? Ei kukaan, mutta miksi aina pitäisi olla pessimisti?

Pikku Gen
Kaskelotti
väärin ihmisestä on tullut laiska ja mukavuuden haluinen juuri tämän nykypäivän paskan takia ja siinä on yksi syy miksi kaikki pitäisi jättää- - -Milläs laitat jättämään? Maailmassa ei ole ekodiktaattoreita, ja vaikka joku olisikin, valta turmelee varsin nopeasti. Sitä paitsi, kaikkialla luonnossa on nähtävissä että koska energian saanti ei ole mikään itsestäänselvyys, sitä säästetään kaikin mahdollisin tavoin. Kenguru hyppii, koska se on laiska. Hyppiminen ruoholaikulta toiselle vie vähemmän energiaa kuin kävely.

kotieläinten kanssa on semmoinen juttu että asialle ei voisikaan tehdä mitään tämä olisi pitänyt ihmisen tajuta ennen kuin ihminen alkoi manipuloida\jalostaa luontokappaleita orjakseen...
Sano tuo muutaman tuhannen vuoden takaisille ihmisille. Asialle ei enää mitään voi. Sitä paitsi juuri moittimasi laiskuus johti eläinten kesyttämiseen: oli helpompaa pitää kesyjä eläimiä lähellä kuin juosta aina niiden saaterin villielikoiden perässä, kun ei lihaa muuten löytynyt. Haaskaeläimilläkin oli isommat hampaat ja kipeämpi puraisu.

vastaan tohon kunnes tämä sivu toimii kunnolla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat