Sivut

Kommentit (46)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Joskus tulee mentyä "pahoille" sivuille ja katsottua jotakin tuollaista, hyvä esimerkki juurikin tuo moottorisahavideo. Sitten traumatisoidun niistä aina ja elämäni on pilalla ainakin kuukauden. En tiedä miksi teen sitä itselleni, ehkä uteliaisuus on suurempi voima kuin hyvänolon tavoittelun tarve.. mutta joo ei noista hyvä mieli jää. Piti mennä katsomaan sekin video missä se taikuritemppu menee pieleen ja mies sahaa avustajaltaan (olikohan se sen vaimo peräti) vahingossa pään irti. Moottorisahalla tietenkin. Siitäkin jäi syvät arvet psyykeeseen. Ei noita ikinä unohda, jokainen katsottu moinen romuttaa sitä maailmankatsomukseni hyvää puolta.. oikeastaan maailmankuva muuttui dramaattisesti ensimmäisen tuollaisen videon jälkeen joskus teininä enkä ole nähnyt sen jälkeen maailmaa kovinkaan kauniina paikkana. Kunpa voisi palata siihen entiseen, pilvenhattaraenkelipölymaailmaan.. missä kaikki oli niin hyvin. Ehkä se järkytys pitää tulla ennemmin tai myöhemmin, jospa se vaan on kohdattava. Että tulee masentuneeksi työtä orjallisesti tekeväksi aikuiseksi jolla ei ole fantasioita eikä unelmia koska ne kuuluu satumaailmaan jota ei ole.

くそっ!

o
Seuraa 
Viestejä1698

Hyvä, että on videoita tarjolla, kun jotkut hipit yrittää elää kaapissa, piilossa maailman ongelmilta. Jatkuvasti on tarjolla lapsiprostituutiota, ihmiskauppaa, sotaa, terroria ja kidutusta ja sit jotkut peelot älähtää, kun joutuvat kohtaamaan nämä faktat. Eikä nämä ongelmat mihin katoa jos niitä pelkästään yrittää vältellä.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
GodVSGod
Mikä helvetti ihmisiä vaivaa? Joku oli pari päivää sitten linkittänyt Facebookiin kammottavan videon, jossa kaksi ihmistä teloitetaan erittäin raa'asti. Pää irti moottorisahalla -tyyppisesti. Jokainen solu mun kehossa huusi, että tuon on pakko olla feikki, mutta olen nähnyt niin paljon internetsaastaa, että tunnistin sen aidoksi. Se hemmetin video kummitteli mielessäni vielä seuraavana yönäkin. Aloin sitten pohtimaan tilannetta ja päädyin tällaiseen kysymysketjuun:

1) Minkälainen ihminen sahaa toisen ihmisen pään irti moottorisahalla?
2) Minkälainen ihminen sahaa toisen ihmisen pään irti moottorisahalla ja kuvaa sen videolle?
3) Minkälainen ihminen sahaa toisen ihmisen pään irti moottorisahalla, kuvaa sen videolle ja lataa videon internetiin?

4) Minkälainen ihminen liikkuu sivustoilla, joilta löytyy tuollaisia videoita?
5) Minkälainen ihminen liikkuu sivustoilla, joilta löytyy tuollaisia videoita ja linkittää videon Facebookiin?
6) Minkälainen ihminen nauraa tuollaiselle videolle?
7) Miksi ihmiset ylipäätään ovat kiinnostuneita näkemään tällaista?
Näkojään sinä. Minua ei ollenkaan kiinnosta katsella tällaisia videoita, mutta sinä olet ilmeisesti katsellut näitä sen verran taajaan, että kehitit 7-kohtaisen protestin. Nyt alkoi kiinnostaa kaulankatkaisut...kiitti vaan!

Japetus
Seuraa 
Viestejä12478
Heksu
Kysehän on vain paitsi paluusta vanhaan, myös kehityksestä jos sama lauantaihuvi saavutetaan kävevästi kotisohvalta hiiren naksauksella. Eipä tarvitse raahautua torille asti.

Ei se aivan samaa huvia kuitenkaan ole, kun tietää, ettei mikään siitä ole todellista. Jos porukka katselisi samalla mentaliteetilla keskitysleirivideoita, voisivat eri aikojen julmahuvit painia samassa sarjassa.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
Sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%... eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

GodVSGod
Seuraa 
Viestejä133

Tänne ei ainakaan vielä (onneksi) ole linkitetty sitä videota mistä puhuin. Ja hyvä niin. Itse en tiedä millä nimellä sitä edes etsisi, koska näin sen vain sattumalta toisen henkilön koneelta.

Nämähän ovat ihan mielipide kysymyksiä...

Mielestäni on paljon jeesimpää katsoa teloitusvideoita kuin vaikka itkeä kotona kuollutta lemmikki kultakalaa.

Onko sille psyykkelle merkitystä katsonko aidon vai feikin videon.

Sen verran tullut elokuvissa ym. nähtyä veren vuodatusta jne.. että tuskin aidon videon näkeminen paljon yöunia veisi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
o
Hyvä, että on videoita tarjolla, kun jotkut hipit yrittää elää kaapissa, piilossa maailman ongelmilta. Jatkuvasti on tarjolla lapsiprostituutiota, ihmiskauppaa, sotaa, terroria ja kidutusta ja sit jotkut peelot älähtää, kun joutuvat kohtaamaan nämä faktat. Eikä nämä ongelmat mihin katoa jos niitä pelkästään yrittää vältellä.Juu. Kun on katsonut pari teloitusvideota, niin sitten voikin kohauttaa olkiaan, kääntää kylkeä, pieraista ja todeta että mitäs jostain lapsihuorista, ihmiskaupasta, sodista, terrorista, kidutuksesta jne. koska minä poika se olen niin perkeleen kova hanu ettei tuntunut missään kun veri roiskui ja kaali irtosi. Saatana että mä olen kova jätkä, vau! *hink hink nylk nylk roiskis*

***

Ei tuommoisista videoista, niiden teosta ja niitä katsomaan hinkuavista oikein osaa ajatella mitään muuta kuin että ihminen kykenee ihan mihin tahansa. Sitten alkaa toivomaan että toivottavasti ne eivät saa päähänsä kyetä mihin tahansa oman itsen lähettyvillä. Loppujen lopuksi kaikessa vaikuttaa eloonjäämisvietti, ja jos ihminen valitsee välittää vain itsestään, niin eloonjäämistä se on sekin. Ei ehkä kovin pitkällistä, jos ei lisäänny. Mutta ymmärrettävää kuitenkin. Ymmärrän koko sotkussa varmaan eniten sitä joka ei suostu kyseisenlaatuista paskaa katselemaan ja saa pitkäaikaisen trauman jos vahingossa sitä näkee. Ihminen haluaa elää mahdollisimman miellyttävää elämää jotta elämässä olisi joku pointtikin, muukin kuin elämä.

Jos ei saa muuten enää siipeenvedettyä kuin putoavia päitä katselemalla, niin eiköhän näyteltykin kama aika aidoksi saada että voinee tyytyä feikkiinkin. Voi vaikka alkaa itse opiskelemaan miten tehdään tehosteita. Voi sitten pelotella lähipiiriään.

o
Hyvä, että on videoita tarjolla, kun jotkut hipit yrittää elää kaapissa, piilossa maailman ongelmilta. Jatkuvasti on tarjolla lapsiprostituutiota, ihmiskauppaa, sotaa, terroria ja kidutusta ja sit jotkut peelot älähtää, kun joutuvat kohtaamaan nämä faktat. Eikä nämä ongelmat mihin katoa jos niitä pelkästään yrittää vältellä.Näinpä.

Onko sille psyykkelle merkitystä katsonko aidon vai feikin videon.

Sen verran tullut elokuvissa ym. nähtyä veren vuodatusta jne.. että tuskin aidon videon näkeminen paljon yöunia veisi.
Siinä on ... useimmille... eroa (joillekin enemmän ja joillekin vähemmän). ¤%#¤%#¤% saasta paikka Breivik-ihailijoineen oli tuo videopaikka kyllä muutoinkin. En kyllä katsonut videota, vaan kiinnosti millaiset ihmiset moisia katselevat. Tarpeeksi sairasta paskaa on tullut katsottua jo valmiiksi.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Tämän ketjun avulla voidaan kätevästi taas jakaa palstalaiset hyviin ja pahoihin. Itse kuulun pahoihin. Olen katsonut joitain teloitusvideoita oksentamatta, eikä yöunetkaan ole menneet. Greetings from dark side.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
CE-hyväksytty
Tämän ketjun avulla voidaan kätevästi taas jakaa palstalaiset hyviin ja pahoihin. Itse kuulun pahoihin. Olen katsonut joitain teloitusvideoita oksentamatta, eikä yöunetkaan ole menneet. Greetings from dark side.Hm, no.

Aikoinaan tuli yhtä R-kirjaimella alkavaa saittia pällisteltyä joskus 90-luvun puolella. Taisi olla siellä semmoinen juttu että isä puhaltaa uimapatjaan ilmaa, kersa hyppää patjan päälle ja isän pää räjähtää. Nyt en kuollaksenikaan muista varmuudella näinkö tuon itse vai kertoiko silloinen kumppanini siitä, mutta jokatapauksessa en oksentanut enkä kärsinyt unettomuudesta. Jäin nimittäin epäilemään videon todenperäisyyttä ja siksi en siitä sitten osannut ahdistuakaan.

Siinäpä olisi Myytinmurtajille selvitettävää. Itse taisin silloin ajatella että jos kersa pomppaa siihen patjalle, niin siinä käy sillä tavalla että paine täräyttää sen koko patjan isän suusta irti (eli ilma ei pääse isän sisälle eikä pää räjähdä) vaikka olisi kuinka pitkä puhallusputki patjassa hyvänsä (ja eihän niissä yleensä ole niin pitkää putkea että sen saa nieltyä napaansa asti kurkussaan).

En minä sitä kauhean sairaana pidä jos ihminen lähinnä jää ihmetyksen valtaan että voiko tämä video/kuva olla tosi ja kun ei osaa kallistua millekään kannalle, ei sitten muodosta mitään mielipidettä. Enemmän se tietysti kiinnostaa että miksi meissä ihmisissä on sellainen piirre että on tarvis mennä pällistelemään kaikenlaisia oksettavia asioita.

Luulen kuitenkin että se on erittäin yksilöllistä miten suhtautuu. Jos joku järkyttyy, tunne on ihan aito, eikä se ole mitään teeskentelyä ja pikkusievyyttä että järkytytään koska niin kuuluu tehdä. Eikä välttämättä se täydellinen välinpitämättömyyskään ole teeskentelyä, vaikka itseäni se huvittaakin miten erityisesti miehille on tärkeää uhota tunteettomuudellaan. Olihan täällä kerran joku ketju jossa miehet muistelivat miten oli luu paistanut lihasta läpi ja omakin pää tullut melkein sahattua poikki eikä tuntunut missään. Olisiko tässä siis joku perustavanlaatuisesti "poikien juttu" että testataan sitä omaa miehuutta tunteettomuustesteillä.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Rousseau
Eikä välttämättä se täydellinen välinpitämättömyyskään ole teeskentelyä, vaikka itseäni se huvittaakin miten erityisesti miehille on tärkeää uhota tunteettomuudellaan. Olihan täällä kerran joku ketju jossa miehet muistelivat miten oli luu paistanut lihasta läpi ja omakin pää tullut melkein sahattua poikki eikä tuntunut missään. Olisiko tässä siis joku perustavanlaatuisesti "poikien juttu" että testataan sitä omaa miehuutta tunteettomuustesteillä.


Nyt kyllä keksit taas omiasi miehistä. Poikien juttu on varmaan jakaa keskenään kokemuksiaan kaikenlaisista sattumuksista ja naureskellakin niille. Fyysiset kolhut kun kuuluvat elämään. Tunteettomuudella ei kuitenkaan ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.

Rousseau
CE-hyväksytty
Tämän ketjun avulla voidaan kätevästi taas jakaa palstalaiset hyviin ja pahoihin. Itse kuulun pahoihin. Olen katsonut joitain teloitusvideoita oksentamatta, eikä yöunetkaan ole menneet. Greetings from dark side.Hm, no.

Aikoinaan tuli yhtä R-kirjaimella alkavaa saittia pällisteltyä joskus 90-luvun puolella. Taisi olla siellä semmoinen juttu että isä puhaltaa uimapatjaan ilmaa, kersa hyppää patjan päälle ja isän pää räjähtää. Nyt en kuollaksenikaan muista varmuudella näinkö tuon itse vai kertoiko silloinen kumppanini siitä, mutta jokatapauksessa en oksentanut enkä kärsinyt unettomuudesta. Jäin nimittäin epäilemään videon todenperäisyyttä ja siksi en siitä sitten osannut ahdistuakaan.


Kiitos vinkistä! Tuo video löytyi googlettamalla "father air bed jump head explode"

Yleisemmin aiheesta; teloitusvideot, kauhuelokuvat ja -kirjallisuus, huvipuistolaitteet yms. kaikki tyydyttävät jotain tarvetta, joka meillä kaikilla ihmisillä on sisällä. Pidän henkisesti terveempänä ja tasapainoisempana sellaista ihmistä, joka rehellisesti myöntää kuluttavansa edellisen kaltaisia "viihdykkeitä". Päinvastoin sellainen ihminen, joka äänekkäästikkin vakuuttelee itselleen ja ympäristölleen, että kuinka HIRRRVEÄÄ ja paheksuttavaa on, voi olla omalta henkiseltä mielenterveydeltään epätasapainoisempi. Usein juuri hirveimmät teot ilmenevätkin tälläisen "hyvän ihmisen" tekemänä, usein hänen itsensäkkään tajuamatta sitä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
CE-hyväksytty
Rousseau
Eikä välttämättä se täydellinen välinpitämättömyyskään ole teeskentelyä, vaikka itseäni se huvittaakin miten erityisesti miehille on tärkeää uhota tunteettomuudellaan. Olihan täällä kerran joku ketju jossa miehet muistelivat miten oli luu paistanut lihasta läpi ja omakin pää tullut melkein sahattua poikki eikä tuntunut missään. Olisiko tässä siis joku perustavanlaatuisesti "poikien juttu" että testataan sitä omaa miehuutta tunteettomuustesteillä.


Nyt kyllä keksit taas omiasi miehistä. Poikien juttu on varmaan jakaa keskenään kokemuksiaan kaikenlaisista sattumuksista ja naureskellakin niille. Fyysiset kolhut kun kuuluvat elämään. Tunteettomuudella ei kuitenkaan ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.Miten sitten itse sen naureskelun selität? Itse näen sen niin että sillä korostetaan sitä kuinka urhoollisia uroita ollaan, eli että naurattaa vaan vaikka sattui kovastikin ja oli aika ilkeä näkykin kun luu paistoi lihan läpi, tai muuta tällaista.

Olen tosin itsekin maininnut kuulleeni että on miehiä jotka pyörtyvät kun näkevät verta, ja kammoavat neuloja. Mutta joku siihenkin vänkytti jotain vastaan, että ei ole todellakaan miehillä mitään yleistä verenpelkoa. Voihan se olla että meitä on moneksi, ja miehissä on niitä jotka pelkäävät ja on niitä jotka eivät pelkää. Mutta mitä tosiaan pitää ajatella siitä että joku nauraa kuvaillessaan tilannetta jos on tullut vakava vaurio kehoon? Onhan usein nauru tapa vähätellä asioita.

En minä ole koskaan kuullut naisten nauraa räkättävän kuvaillessaan synnytyskokemuksiaan tai sitä miten tuli sen ja sen luokan repeämä niin että tulee kuset ja paskatkin alle ponnistaessa.

En väitä että miehet ovat aina tunteettomia, mutta väitän että kyllä he sellaista haluavat esittää olevansa. Toisaalta tutkimuksissa on todettu että testosteronin määrän lisääntyminen kehossa vähentää itkuherkkyyttä. Eräässäkin dokumentissa telkassa kerran joku nainen otti mieshormonia ja kertoi että häntä ei enää itkettänyt yhtään mikään asia, vaikka aiemmin oli kaiketi ollut ihan keskivertonaisen tunteet.

Tuntuisi (heh) aika hassulta että sellainen ihminen joka on kovin tunteellinen ehdoin tahdoin kaivaisi esiin kamaa jota kauhistella.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

No nauraminen voi olla tietysti sijaisreaktio silloin kun ei tiedä muuta tapaa reagoida. Nauru voi olla myös vahingoniloa. Ja joskus se vaan on niin hassua kun jalka vääntyy eriskummalliseen asentoon. Varmaan monesti kyse on myös niistä tapahtumista mitkä johtavat siihen vammautumiseen. Varsinkin jos itselle on tapahtunut joku typerä sattumus niin kyllähän kohtalon iva aina raurattaa. Joskus nauretaan tietysti vielä sille vammautujan tyhmyydelle.

Tunteeton on sellainen joka ei reagoi mitenkään eikä ole asiasta mitään mieltä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat