Seuraa 
Viestejä45973

Vanha Suomalainen sananlaskuhan sanoo, että siitä puhe mistä puute. Eipä ihme, että jenkit nyt niin innokkaasti puhuvat "viimeisestä vaihtoehdosta" eli ydiniskusta Iraniin.

Mitä enemmän nämä "liberaalit imperialistit" siitä puhuvat, sitä epätodennäköisemmäksi minkäänlaisen iskun mahollisuus käy, varsinkin jos sen puolesta puhuvat kotineekeri ja lesbo vaikuttaakseen "koviksilta"

USA:n armeijassa ollaan todettu jo vuosi sitten, ettei sota Iranin kanssa ole toivottavaa. Tämä oli siis ENNEN kuin Iran alkoi saada Venäläisiä ohjuksia, ja ainakin 30 000 uutta jenkkisolttua tuotiin Iranin iskuetäisyydelle.

Jenkkilässä eräät "liberaalit" piirit ovat katkeria, koska maalla ei enää ole "yksinäisen Supervallan" asemaa. Toisin sanoen, Amerikan Yhdyavallat ei enää massiivisesta ase arsenaalistaan huolimatta voi mielivaltaisesti iskeä ns "kehitysmaihin" ilman, että sillä olisi seurauksia sille, sen eduille ja liittolaisilleen ja "talouspakotteet" eivät enää ole toimiva vaihtoehto ilmeisista syistä.

Tosiasiassa tämä ns "Amerikkalainen imperiumi" olisi pitänyt purkaa jo vuosia sitten totaalisen tehottomana. Ensinnäkään, Amerikalla edes koko Naton tuella ei ollut ikinä voimavaroja valloittaa koko Lähi-Itää. Toimivat pakotteet Irani vastaan puolestaan edellyttäisivät edes välttäviä suhteita Venäjään ja Kiinaan, joita USA:lla ei ole! Itseasiassa maiden välillä on nyt menossa uusi asevarustelukierros, joka tosiasiassa ulottuu jo avaruuteen asti!

Jenkit eivät osanneet ajoissa luopua idioottumaisista suunnitelmistaan. Koko Lähi-Idän ristiretki oli alusta asti tuomittu epäonnistumaan. Se olisi edellyttänyt hyvin laajaa Naton, ja paikallisten arabiliittolaisten panosta, mitä ei alunlkaenkaan ollut. Toiseksi, Kiinan nousu pistää pojille varmatsi kapuloita rattaisiin

Eräs Amerikkalainen entinen sotilasasiantuntija totesi osuvasti, ettei USA:n kannattaisi toistaa Saksan virhettä ja tehdä koko maailmasta vihollistaan, mikä tapahtui yhteensä kahdessa maailmansodassa. Sinänsä viittaus on ontuva, koska USA ei todellakaan ole mikään Saksa, ja Amerikka osallistui sotaan Saksaa vastaan alun alkaen omasta vaapasta(tai siis Amerikan eliitiin tahodosta) ja tämä tapahtui jo ennen ns "Lusitania" tapausta.

USA:n nykyinen politiikka on "suunniteltu vararikkoon" Tässä täytyy ymmärtää, että sekä maan sisä ETTÄ ulkopolitiikkaa hallitsevat tyystin erillaiset kasvottomat lobbyjärjestöt. Sisäpolitiikan tarkoutus on rikastusttaa jo ennestäänkin rikkaita heille edullisilla veropolitiikalla, sekä ilmiöllä nimeltä "immigration+outsorching" Ulkopolitiikan on taas tarkoitus rikastuttaa yksittäisiä öljy, ase ja jälleenrakennusyhtiöitä. Kaikki projektit aina Lähi-Idän ilmisodasta ja asevarustelusta Kiinaa ja Venäjää vastaan halutaan toteuttaa kerralla, koska tämä merkitsee samalla mahdollisimman suuria voittoja. Sotilaskompleksille "priotisointi" on todella paha kirosana!

Nämä kaverit maata tosiasiassa johtavat, eikä mikään kotineekeri yhdessä "kovis" lesbon kanssa. Totuuden nimissä on sanottava, että Yrjö Puska oli alusta asti vaan "delivery boy" Minun silmissäni näet talous-saarto ja pommitukset ovat jo sotatoimia, joten todellisen "toisen Persianlahden sodan" aloitti jo nykyisen "kovislesbon" mies Bill Clinton. Mikäli tämä epäonnistuisi Saddam Husseinin valtaansyöksemisessä, maajoukot olisivat jossain vaiheessa jokatapauksessa tulleet kysymykseenn riippumatta siitä, voittaisiko joko aasi tai elefantti kuvitteelliset pressavaalit

Karu tosiasia on, että jenkit ovat saattaneet itsensä vararikkoon. Tosin, jos haluaa selvittää mistä tämä kaikki todella alkoil, kannastaa tutustua tapaukseen nimeltä "Lusitania" ja jos haluaa mennä sitäkin pidemmälle, toinen mainittava nimi olisi J.P Morgan. Amerikan käytännössä omistavat yksityiset yritykset ja pankit. Se, että nämä pankiirit aikovat sallia kotineekerin johtaa maata kertoo vain siitä, että he ovat kupanneet Amerikasta kaiken tarvitsemansa. Kyseinen "keulakuva" on pelkkää pillkkausta ja irvailua Amerikan demokraattisille insituutioille. Buskhan jälkeen on edessä ROMAHDUS! Mieleen tulee Neuvostoliiton Leonid Breznev. Häntä seurasi pari sairasta vanhaa miestä, jonka jälkeen puolueen keskuskomitea valitsi "minä antaudun" miehen nimellisesti johtamaan maata, kun maatalous, raskas teollisuus, väestönkasvu, ja kaikki muut kuviteltavissa olevat teollisuudenalat olivat jo romahtaneet. Kyseinen kotineekeri pysynee vallassa luultavasti parisen kuukautta ennenkuin hännet salamurhataan, ja maassa julistetaan voimaan poikkeuslaki. Syöpäläiset eli Fedin herrat löytänevät uuden kodin heille uskollisesta Kiinasta, jonne he tosiasiassa tämän ns "Amerikkalaisen imperiumin" ovat myyneetkin "Ydinisku Iraniin" tulee olemaan viimeinen säälittävä vitsi ennen lopullista romahdusta. Eivät ne kykene edes vetämään omia joukkojaan pois Iranin iskuetäisyydeltä. Kun tämä ns "Amerikkalainen imperiumi" romahtaa, jäävät nuo pojat paikallisten armoille, ja jenkit tulevat taas anomaan Natolta apua palkkasotilaidensa evakukoinnissa. Tosiasiassa ovat jo hävinneet tämän sodan, vaikka suoraan sanoen sen tulee olemaan niiden pienen huolenaihe! Maa on romahtamassa keskiluokan kuolemaan ja etnisiin levottomuuksiin, samaan aikaan kun uusi ja TODELLINEN Supervalta on nousemassa tyynemeren toisella puolen. Eipä ihme että oivat suunnanneet kaiken agressionsa Lähi-Itään. Ymmärettävistä syistä Kiinalle ei näet ryppyillä

viewtopic.php?f=13&t=36562

Kommentit (1)

Tällä idän, etenkin Kiinan, viimeaikaisella voimistumisella on luultavasti YK:ssa pian muutospaineita. USA:n kipparin asema "rahoittajana" YK:ssa varmasti vähenee.

Se, todellinen velkamäärä mikä USA:lla on Kiinalle yksistään on varmasti melkoinen ja tämä antaa Kiinalle mahdollisuuden sanella asioita helpommin kuin ennen.

Paljonko USA:n rahaeliitti varojaan pitelee USA:n rajojen sisällä on sekin vaikuttava tekijä.
Voipi olla tyrmäävää Obamalle saada katsella Valkoisen talon todellisuutta pian.

Bushin reaktio hetkellä kun hänen korvaansa kuiskitaan 11/9 terrorijymäyksestä näyttää olevan pienoinen shokki hänelle. Tiesiköhän Bush ennakolta lopulta paljonkaan tämän hankkeen ympärillä tapahtuvista asioista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat