Seuraa 
Viestejä6619

Kataisen kuuden puolueen hallituksen toimintakykyä on epäilty eri puolilta ja Vasemmistoliitosta kuuluu osallistumiseen kielteisesti suhtautuvia ääniä jo ennen kuin hallitus on istunut päivääkään.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Kommentit (7)

SamBody
Seuraa 
Viestejä6619
[size=150:3h23wk7r]Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä saattaa hajota[/size:3h23wk7r]

[size=85:3h23wk7r]julkaistu tänään klo 13:25, päivitetty tänään klo 13:33 [/size:3h23wk7r]

Vasemmistoliiton todennäköinen päätös osallistua uuteen hallitukseen saattaa johtaa jopa eduskuntaryhmän hajoamiseen. Ennen ratkaisevan kokouksen alkua oletus oli, että vasemmistoliitto osallistuisi hallitukseen, mutta päätös menisi äänestykseen.

Vasemmistoliiton kansanedustajat Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho aikovat äänestää hallituksen ohjelmaa sekä mahdollisia euron tukipäätöksiä vastaan eduskunnassa. Mustajärven ja Yrttiahon tavoin hallitukseen menoa vastustanut kansanedustaja Anna Kontula on ilmoittanut äänestävänsä ainakin euron kriisipaketteja vastaan.

Mustajärven mukaan hänen jäsenyytensä eduskuntaryhmässä jää ryhmän päätettäväksi.

- Olen kyllä ryhmälle ilmoittanut sen, että en hyväksy tätä hallitusratkaisua. Se näkyy sitten äänestyskäyttäytymisessä salissa. Ja esimerkiksi yhtään eurotukipakettia tältä pohjalta, mitä nyt rakennetaan, ja niitä tulee liukuhihnalla eteen, en tule hyväksymään. Ryhmä tekee sen jälkeen päätöksen, sanoo Mustajärvi.

http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_201 ... 73518.html

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Hallituksen ikää on mahdotonta arvioida. Jää nähtäväksi sen mukaan mitä uutisia maailmalta Suomeen kantautuukaan. Jos tuota tilannetta jotenkin arvioi niin voi tietysti todeta että hallituksen hajoamista voi pitää todennäköisempänä kuin ainakin parin edeltäjänsä kohdalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä ja luultavasti silloin olaan tiukilla tuolla hallituksessa ja sen kestävyydessä kun pitää jostain repiä rahat noiden takuiden maksuun. Ylen teksti tv kertoi äsken että kreikan rahat on loppu.

Toope
Seuraa 
Viestejä25993
SamBody
Tuo < 2 vuotta mediaaninäkemys voi osua sikäli hyvin kohdilleen että n 16 kk kuluttua käydään kunnallisvaalit jotka voivat olla hyvinkin repivät & sitä kautta tuhoisat hallitusyhteityölle.

Kunnallisvaaleissa toki käsitellään pitkälti eri asioita kuin valtakunnallisissa, mutta vasurit ovat se heikko kohta hallituksessa, samoin kuin kristillisten ja vihreiden arvotaistelu. Veikkaan yhtä vuotta Katainen ykköselle, hajoaa jo ennen kunnallisvaaleja.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat