Seuraa 
Viestejä511

[size=150:30wldtlq]Kerro terveiset Suomen johdolle ja valtaapitäville[/size:30wldtlq]

Onko sinulla joitain terveisiä tai jotain sanottavaa Suomen johtoportaalle?

Kirjoittakaa tänne, mitä haluatte sanoa Suomea johtaville ihmisille ja kaikille maan valtaapitäville tahoille johdossa olevine ihmisineen.

Kirjoittakaa mistä aiheesta tai asiasta tahansa. Sana on teidän.

Mikä asia vaivaa? Ketkä (kuka) ovat kohdelleet ihmisiä tai sinua huonosti, joutumatta siitä vastuuseen?

Löytyykö jo kotoasi valtaa väärinkäyttävä ihminen, jonka teoista muut kärsivät? Avaa suusi ja kerro hänestä.

Avatkaa suunne maan johdossa olevista ja olleistakin ihmisistä ja tahoista, jotka omilla mokailuillaan aiheuttavat/ovat aiheuttaneet kärsimystä.

Kansalaisten ei kuulu siivota heidän sotkujensa jälkiä, eikä myöskään ottaa niistä vastuuta.

Kerrotaan asioista ja palautetaan näin ollen vastuu tekemisistään niille, joille se kuuluu.

Ihmisten ei tarvitse vihata toisiaan ja käydä kiinni toistensa kurkkuihin, jos ja kun ongelmien aiheuttajat tosiasiassa ovat maan eri johtoportaissa.

Kerro terveisesi maan johdolle, valtaapitäville ja eri eliiteille, joiden teot ovat tulleet/tulevat kalliiksi ihmisille rahallisesti tai muuten. Jokainen heistä vastatkoon itse virheistään.

Kansalaisten ei kuulu olla heidän virheistään minkäänlaisessa vastuussa tai niiden maksajina missään muodossa.

Kommentit (20)

Pirta
Seuraa 
Viestejä511

[size=150:1g6g3syt]Kesäterveisiä Suomen valtaapitäville ja kansalle[/size:1g6g3syt]

400 000 karjalaista jouduttiin pakkosiirtämään Suomen oikeiston tekemien mokien seurauksena. Odotamme aikaa, jolloin valtiovalta pyytää julkisesti anteeksi tätä asiaa.

Odotamme myös aikaa, jolloin valtiovallan toimesta harjoittama kansallinen totuuden vääristely eli valehtelu väistyy. Odotamme aikaa, jolloin tieto ja tunteet saavat vihdoin olla tasapainossa ihmisillä. Odotamme aikaa, jolloin kansalliset elämänvalheet, kansallinen tekopyhyys ja kansallinen itsepetos ovat enää historiaamme kuuluvia asioita.

Odotamme edelleen sitäkin aikaa, kun Suomessa on yleisesti kaikkien tiedossa mokat ja ne todelliset mokailijat, joiden takia Suomi ja kansalaiset joutuivat mukaan kaikkiin sotiimme 1900-luvulla.

Eivät sorto ja riisto ole mihinkään Suomesta hävinneet. Ne ovat vain muuttaneet muotoaan.

Eivät Katainen, Niinistö, Lipponen, Vanhanen ja muut heidän kaltaisensa välitä yksinhuoltajan arjesta, jossa kastiketta jatketaan vedellä, jotta sitä riittää koko perheelle perunoiden kera.

Valtiovalta ei enää edes tunnusta omaa perustuslakiaan, jossa sanotaan: Työvoima on valtiovallan erityisessä suojeluksessa. Nykyään se luetaan näin: Työvoima on valtiovallan häpeämättömän riiston kohteena.

On hyvä, että yllämainitut Bilderberg-äijät ja muut heidän kaltaisensa joutuvat elämään mahdollisemman pitkään ja kauan. He joutuvat siten kohtaamaan itsensä ja tekonsa. He tulevat olemaan niitä, jotka "Jumala" kenties unohtaa maan päälle hyvin pitkäksi aikaa.

Lisäksi netti ainakin muistaa heidät ja heidän tekonsa, josta heidän jälkipolvensa ja muutkin asioista kiinnostuneet voivat lukea heidän tekojensa seurauksista ihmisille.

Yllämainitut vallanpitäjät ovat mm. vallan-, kunnian- ja rahanhimon sekä ahneuden sokaisemia eli he ovat näiden tunteiden vallassa. Psykiatriassa tunteidensa vallassa olevat ihmiset ovat vaarallisia. Ovatko he sitä? Kyllä he ovat. Tuoko tasa-arvo enemmän myös heidän kaltaisiaan naisia myös kuvioihin? Voisiko nainen olla viisaampi vallankäyttäjä?

On hyvä muistaa aina se, että riistäjä ei ole menestyjä, vaan pelkkä riistäjä. Riistäminen ei ole menestystä.

Maailma on täynnä vallan väärinkäyttäjiä. Ihmisiä voi tappaa monin eri tavoin. Päitä tippuu ja on tiputtava ympäri maailmaa. Mikään maa ei ole poikkeus tässä asiassa. Myöskään Suomi ei ole poikkeus tässä asiassa.

Yhteiskuntaa vahingoittavat tekijät on saatava vastuuseen tekemisistään ja teoistaan.

Hyväksikäyttö, riisto ja välistäveto eivät ole mahdollisuuksia tai riskinottoa. Ne ovat vastuuttomuutta, vallan väärinkäyttöä, jota ei tule hyväksyä. Ne vahingoittavat yhteiskuntaa ja ihmisiä.

Uusliberalistisen talousteorian kannattajat haluavat yksityistää ja ulkoistaa kaiken, usein itselleen ja kaltaisilleen. He haluavat olla sekä valtio, että julkinen puoli. Voitot he keräävät vain itselleen. Niistä ei synnytetä, eikä synny mitään yhteistä hyvää. Ihmisluoneen heikkoudet unohtuvat tämän talousteorian luojilta ja kannattajilta, joilla juuri itsellään nämä heikkoudet ‘kukoistavat’.

Korruptio on maassamme levinnyt niin laajalle, että valtaapitävät ovat "naimisissa" keskenään yhteisten (etenkin kansalta) rosvoamisien kautta.

He elävät oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä halveksivaa elämää ja kun, se elämä nyt niin elettynä on mahdollisesti pitempi, niin muistetaan, että se lisäaika on kansalaisten elämistä varastettua aikaa.

Mitä harvempi lähtee mukaan oikeiston ihannoimaan epäterveeseen uusliberalismiin, sitä parempi ihmisille, yhteiskunnalle ja yhteiselle hyvällemme Suomessa ja maailmalla.

Kun Vihreät saivat nyt uuden vetäjän puolueelleen, niin tässä hänelle terveiset: Ekologinen autoilu, ydinvoima, samaa sukupuolta olevien parisuhdelaki ja pakkoruotsi ei kiinnosta nälkäisiä. Tässä toimii Maslowin tarve-hierarkia. Ensin perustarpeet (koti, ruoka, vaatteet, sähkö, jne.) ja sitten vasta muu. Perustarpeet ovat sadoillatuhansilla huonossa jamassa Suomessa. Unohdit heidät puheissasi.

Tässä terveisiä lopuille puoluejohtajille ja maan eri eliiteille: Mielipuoli on se hallinto johtajineen Suomessa, joka ihmisiä nälässä ja kurjuudessa pitää sekä nöyryyttää monin eri tavoin.

Kansalaisaktivismi tai välinpitämättömyys jäävät vaihtoehdoiksi isolle osalle kansaa niin kauan, kuin mätä järjestelmä mätine keulakuvineen on voimissaan.

Kun sanotaan, että Suomi vaikenee kahdella kielellä, niin se tarkoittaa sitä, että ihmiset pelkäävät ja häpeävät tunnustaa heihin kohdistuvaa huonoa kohtelua.

Tässä terveiset huonosti kohdelluille kansalaisille: Lopettakaa pelkääminen. Huutakaa, sanokaa ääneen tai kirjoittakaa, kun teitä (sinua) kohdellaan epäinhimillisesti.

Tässä vielä terveiset kaikille viestimille ja akateemisen maailman ylistäjille: Tutkimuksista ja väitöskirjoista suurin osa on tehty oikeistolaisen arvomaailman säännöillä. 70 % tämän maan asukeista ei elä oikeistolaisessa arvomaailmassa miltään osin, joten tutkimukset kertovat vain n. 30 %:n elämistä, todellisuuksista, mielentiloista ja maailmoista.

Kesäterveisin sohvan pohjalta ...

Terveisiä Jyrkille ja Kokoomukselle. On hyvä, että joku tässä maassa on valmis kantamaan vastuuta. Vasemmistosta ja muista perussuomalaisista ei tunnu siihen rahkeita riittävän, kepulaisista puhumattakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Carloz
Terveisiä Jyrkille ja Kokoomukselle. On hyvä, että joku tässä maassa on valmis kantamaan vastuuta. Vasemmistosta ja muista perussuomalaisista ei tunnu siihen rahkeita riittävän, kepulaisista puhumattakaan.Kokoomushan on kaikista populistisin ja vastuuttomin! Voit toki yrittää perustella mistä sinun käsityksesi kokoomuksen vastuullisuudesta johtuu?

kohveeman
Carloz
Terveisiä Jyrkille ja Kokoomukselle. On hyvä, että joku tässä maassa on valmis kantamaan vastuuta. Vasemmistosta ja muista perussuomalaisista ei tunnu siihen rahkeita riittävän, kepulaisista puhumattakaan.Kokoomushan on kaikista populistisin ja vastuuttomin! Voit toki yrittää perustella mistä sinun käsityksesi kokoomuksen vastuullisuudesta johtuu?Perusta tätä varten vaikka oma keskusteluketju. Tässä keskusteluketjussa on tarkoitus lähettää terveisiä valtaapitäville.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673

Jyrki tuu pois sieltä, siellä on peli.

Jutta, Eero ja kumppanit, kiristäkää nyt kokoomukselta aivan kaikki mahdollinen. Jykä on ajanut itsensä täysin nurkkaan. Tai vielä parempi, kävelkää ulos neuvotteluista, ja muodostakaa hallitus perussuomalaisten kanssa. Teiilä on nyt vallan valttikortit.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Onko niin, että kaikki muut puolueet, paitsi persut ja vas, ovat valmiita silmät ummessa syytämään kansalaistensa rahoja ulkomaille, valtioille kellä vain on häpyä pyytää rahaa?

Vaalituloksen selkeä viestihän oli kansalta, että tuon homman on loputtava. Eikä se ole persujen asia pelkästään, sehän nähtiin, että yksi puolue ja sen kannatus ei yksin riitä saamaan aikaan selvää muutosta tuossa rahanhukkauspolitiikassa.

Viesti SDP:lle, millä on käytännössä avaimet taskussa vaikuttaa olellisesti politiikan suunnan muutokseen. Tuo suunnanmuutos on väistämättä edessä lähitulevaisuudessa. Kaiken takinkäännön jälkeen on nyt syytä osoittaa suoraselkäisyyttä, nykyinen hallitusneuvotteluasetelma sitä ei ole.
Annetaan jyrkille hymypoikapatsas hyvästä hymyilemisestä ja siirretään siviiliin(oppositioon).

iMuke
Seuraa 
Viestejä1364

Kiitos teille Suomen johtajat. Teidän ansiostanne asumme tällä hetkellä yhdessä maailman parhaista maista. Me emme sodi eikä meillä ole nälänhätää. Meitä ei viedä vankilaan tai tapettavaksi mielipiteidemme takia, meillä on oikeus olla teistä, arvoisat Suomen johtajat, ihan mitä mieltä haluamme.

Elintasomme on maailman huippuluokkaa ja täällä on hyvä asua, asia joka helposti unohtuu jos ei muun maailman menosta ole tietoa.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Denzil Dexter
Eiköhän Irwin Hyvämies esittänyt jo 70-luvulla terveiset, jotka ovat varsin ajankohtaisia vieläkin.
Kyllä esitti. Kyseinen biisi myös terveisinä lähteköön.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Kiitos kristillisille ja rkp:lle että olette ainoita puolueita jotka eivät ole kääntäneet takkia näinä vaikeina aikoina. Isänmaa tarvitsee teitä, samoin te tarvitsette isänmaata, hienoa.
P.S. Milloin aiotte hankkia takin jotta sitä voisi tarvittaessa kääntää?

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Terveiset kaikille Suomen johtajille, kaikille äänestäjille. Suurin osa Suomalaisista haluaa nykymenoa, turha kurjuudesta on valittaa kun kyseessä on nimittäin suomalaisten etu. Ensin kansainväliset suhteet ja EU:n kaivot, minne rahaa kipataan. Ilman näitä toimia Suomineito menettää kasvonsa ja vaikutusmahdollisuudet euroopan ytimessä. Eurooppa syöksyy syvään lamaan, jos suomalaiset ajattelevat vain itseään. Ensin autetaan muita, koska se on ehdoton välttämättömyys, sitten on vasta vuoro ajatella suomalaisia. Tasavero on oikeudenmukaisuutta, lapslisät ehdottomasti verolle, kurjuudestakin saa riipaisua siivun parempiin ja ylevämpiin tarkoituksiin. 80% suomalaisista äänesti näin, ja haluaa tätä. Kansa, kuningas, on puhunut.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
kevät
Terveiset kaikille Suomen johtajille, kaikille äänestäjille. Suurin osa Suomalaisista haluaa nykymenoa, turha kurjuudesta on valittaa kun kyseessä on nimittäin suomalaisten etu. Ensin kansainväliset suhteet ja EU:n kaivot, minne rahaa kipataan. Ilman näitä toimia Suomineito menettää kasvonsa ja vaikutusmahdollisuudet euroopan ytimessä. Eurooppa syöksyy syvään lamaan, jos suomalaiset ajattelevat vain itseään. Ensin autetaan muita, koska se on ehdoton välttämättömyys, sitten on vasta vuoro ajatella suomalaisia. Tasavero on oikeudenmukaisuutta, lapslisät ehdottomasti verolle, kurjuudestakin saa riipaisua siivun parempiin ja ylevämpiin tarkoituksiin. 80% suomalaisista äänesti näin, ja haluaa tätä. Kansa, kuningas, on puhunut.

Jos rahaa kuskataan huono-osaisille valtioille vaikkapa kuorma-autolla, niin eikös kuskien työaikaa voisi pidentää etteivät vaan saa sakkoja jos työaika ylittyy? Mielestäni setelirahan kuskaaminen on kustannustehokkaampaa kuin vaikkapa euro-kolikoiden, koska seteleitä mahtuu lavalle paljon enempi kuin kolikoita, lastin arvoon nähden siis.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Menee jo vähän sivuun, mutta tuossa lähellä on rakennustyömaa, jossa on muurausvaihe meneillään. Venäläisiltä muurareilta sujuu hyvin helluntaityö luonnollisesti samalla reilulla normipalkalla, mistä tietysti pidätetään puolet asumiseen jne. Suomalaisia muurareita ei näy, ne iljetykset ovat yhteyskunnan varoilla helluntaita viettämässä, ja vielä ilkeävät valittaa palkan pienuutta. Yrittäjä(rakennuttaja) on tyytyväinen, kun ei tarvitse maksaa veroja. Kaavoitus tontin käyttötarkoituksen muutoksesta sujui kätevästi hyvävelikerhossa ja vain vähän tarvitsi kestitä ja maksaa kunnallispolitikoille. Kaava olikin sitten ilmoitusasia.

Olen A:n kanssa samoilla linjoilla. Rahat pois niiltä, jotka eivät sitä tarvitse, kun eivät sitä osaa kuitenkaan käyttää. Hyvä kun saadaan pian uusi hallitus ja hymypoika päälliköksi niin, köyhät kyykkyyn vaan.(Mutta tehdään se niin sivistyneesti, etteivät ne sitä edes ymmärrä, parhaat niistä vielä äänestävätkin meitä )

Ylennys jykälle reservissä ja joku, vaikka vaatimattomampikin, prenikka rintaan näin aluksi itsenäisyyspäivää varten. Kun on tehnyt niin hyvää työtä ja jaksanut uskoa oikeaan asiaan näin hankalassa ja vaativassa poliittisessa tilanteessa. Kansakunta kaipaa tällaisia johtajia.

Tajuatteko SDP ja Vasemmistoliitto, jotka siellä sateenkaarihallituksessa istutte, että mitään sijoittajien vastuuta ei todellakaan ole tulossa jatkossakaan, Euroopan pysyvään vakausmekanismiin?

Sopimuksen mukaan EVM:n jäsenet sitoutuvat ehdoitta ja peruuttamattomasti maksamaan osuutensa pääomasta osallistumisosuutensa mukaisesti. Jäsenet maksavat kaikki maksunsa ajallaan, eikä jäsen vapaudu maksuvelvollisuudestaan silloinkaan, jos siitä tulee itse EVM:n tuensaaja.

EVM:n varat on vapautettu kaikista pakkolunastuksista ja oikeudenkäynneistä. Vakauden lisäämisen lisäksi EVM:n on tarkoitus toimia, kuin mikä tahansa voittoa tavoitteleva rahoituslaitos.
EVM:llä tulee olemaan salassa pidettäviä tietoja, jotka EVM:n palveluksessa olevien tulee pitää salassa.

SDP ja Vasemmistoliitto, onko teistä oikein, että Suomen sadan vuoden aikana ankaralla työllä luotu sosiaaliturva ja hyvinvointivaltio näin kavalletaan?

Kenen etua luulette palvelevanne, tai kenen etua haluatte palvella?

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

me äänestäjät kiitämme teitä SDP:n ja VASEMMISTOLIITON edustajia takinkäännöstä. yllättävää oli, että tekin VASEMMISTO käänsitte takkianne. kiitos teidän PERSUILLA on >50% kannatus ensi vaaleissa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Hymypoikahan menee nyt kesken hallitusneuvottelujen tuonne euroopaan kippaamaan, oliko se nyt 1,2miljardia, kreikalle. Tappioita tietysti syntyi, kun tasavero ei toteutunutkaan, jäi nyt arvolisäkorotuksista saamatta 0,6 miljardia euroa kreikalle. Onneksi kreikan lainalla on hyvä korko ja maksuvalmius hyvä. Takaisinmaksueristä peritään kunnon palvelumaksut, niin se sitten nostaa suhteellisen paljon saatavaa korkotuloa. Kauppa se on joka kannattaa. On se kumma kun nuo apupuolueiden johtajat eivät ymmärrä, miten tämä kauppakin tuo vakautta eurooppaan, ei ne siellä ilman suomea pärjää. Nyt sikspäkin femma, renkipuolueet, järki käteiseen, antakaa sen ajatella ja päättää puolestanne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat