Seuraa 
Viestejä16844

Meillä ollaan kiinnostuneita imurista jossa on sellainen vesisäiliö johon imuroitava shaisse menee ja sen voi sitten kipata puhtaasti ja siististi vaikka pönttöön(???) Tarkoitus olisi saada laite joka sitoo pölyhiukkaset vedellä jottei astmaatikkokodissa tarvitse niitä hiukkasia kitusiinsa kiskoa. Ja pölypussien kanssa emme halua operoida, tietenkään.

En vain nyt keksi millä nimellä tuollaista laitetta pitäisi googlettaa. Tietoa?

Entä pitävätkö moiset rakkineet kovaa ääntä? Testasin kerran jotain syklonikonetta eli imuria joka oli pölypussiton ja vatkasi kaikkea imemäänsä säiliössä ympäri. Laitteesta lähti hirveä metakka, enkä ostanut sitä.

Onko tuollaisissa vesi-imureissa kumminkin jotain Hepa-suodattimia, vai mikä hemmetin tötterö tai tuutti se on mikä nykyisessä laitteessa pitäisi jatkuvasti olla uusimassa. On sellainen paperihaitarituutti josta ei meinaa kissanhilse irrota ja se tuutti menee aina pilalle jos sitä vähänkin hakkaa. Nykyinen imurimme ei liene montaa vuotta vanha (3 - 5 v) ja silti imuteho alkaa olla olematon. Vinkuu kuin viimeistä päivää ja silti roskat vain siirtyilevät lattialla eivätkä imeydy!

Lisäksi olisi tietenkin suotavaa että vesihässäkkäkone ei maksa hirveitä. Onko moisia ihmekoneita (edullisia)? Sanotaan vaikka korkeintaan 100 - 200 €.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Ittellä on GLEN merkkinen vesi-imuri. Se on nk halpismalli, mutta sillä voi säälittä imeä kaikkea. Meteliä kyllä lähtee, joten kyllästyttiin siihen ja nyt se on alennettu nk auto-imuriksi.

Kärcheriltä löytyy laadukkaampia laitteita, sellaisen olisin ostanut mutta ei budjetti tuolloin kestänyt, joten ei taida sopia hinta-haarukkaasi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Juu-u, se on varmaan että joko rahat pois, tai kuulo. Jollei sitten ryhdy jatkossa imuroimaan kuulosuojaimet päässä, mutta ei oikein kiinnostaisi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
totinen
Seuraa 
Viestejä4887
Rousseau
Juu-u, se on varmaan että joko rahat pois, tai kuulo. Jollei sitten ryhdy jatkossa imuroimaan kuulosuojaimet päässä, mutta ei oikein kiinnostaisi...


Itse imuroin mielelläni kuulosuojainten kanssa. Olen miettinyt voisiko tavallisesta vesi-imurista tehdä vesisuodatinimurin silleen, että täyttää imurin vedellä ja jatkaa imuputkea imurin sisällä veden alle. Imuilma sitten kuplii veden läpi, toivottavasti puhdistuen.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

Siisteys riippuu itsestä. Kaupparatsut myyvät n. 2000 euron hintaan ja pitävät kiitettävästi ääntä. aquapro on meillä. Ei ollut parempaakaan käyttöä 1600 eurolle. Jonkinverran työlästä käyttää ja nostaa myös rajaa aloittaa imurointia. Isälläni on tv-shopista tilattu vastaava 200 euron laite on myös työläs saada puhtaaksi käytön jälkeen kuten kaikki muutkin vastaavat laitteet. Mutta jälki on erinomaista. Täytyy kuitenkin muistaa ettei kaikki paska sitoudu veteen. Esim. Tuhka.
Tuota meidän laitetta pitää siinä kiitellä että "mattotamppaajalla" saa nukan pois useista materiaaleista kerran vetämällä. Tiedä sitten onko sen arvoista.

toisen polven pilkkuvirhe

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Huimia hintoja.

Vähän mietityttää että jos tässä parempia aikoja odotellessa ostaisi välivaiheen koneeksi Verkkokaupasta yhden Ahvenanmaalta veroitta tulevan vempeleen. Ei mikään vesikone, ja varmaan aika kovaääninen, mutta kumminkin pölypussiton. Kai niissä on vissiin joka imurissa kova ääni, joissa shaisse kiertää pyörremyrskynä ympäri, oli vettä tai ei.

Kyllähän se kuulosuojaintenkin käyttö onnistui muuten, mutta pidän silmälaseja ja siitä tulee vähän hankala olo kun on kakkulat ja suojaimet yhtäaikaa päässä. (Käytän suojaimia pai tö vei öisin saadakseni nukuttua, silloinhan en tarvitse laseja...)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

ei sitä kuppisuojaimia tarvitse kun työntää korvaan keltaiset vaahtokumiset kertakäyttöiset suojaimet. hintaa kappaleelta apteekissa n. 50 cent pari. parilla eurolla saa myös pestävät.

tuo aquapron sekä rainbow:n hinnassa on kyllä ilmaa paljon sen voi myöntää. (puhutaan n. 1000 eurosta) jos haluaa hyvän imurin joka myös imee kannattaa siihen sijoittaa rahaa useampi satanen. kannattaa varautua 400-500 euron summalla ainakin tai sitten kärvistellä. dysonin imureihin kannattaa myös tutustua ja ne ovat laadukkaita hintaansa ja jälkeen nähden.

ei se keskuspölynimuri ole kaikkialla vastaus sillä ihmisiä asuu myös kerros ja rivitaloissa joihin ei nuinvain asenneta keskuspölynimuria. t4n4n n00b!

edit: vähän lisäystä aikaisempaan tekstin väliin.

toisen polven pilkkuvirhe

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Aika vaikea tänne kerrostalomurjuun olisi tosiaan keskuspölynimuria nyplätä...

Tulppia on tullut käytettyä jo niin maailman tappiin että siksi olen ollut ihan tyytyväinen kun olen pärjäillyt pelkkien kuulosuojaimien kanssa öisin (en siedä pienintäkään kohinaa, pauketta, mölinää, musiikkia naapurista...) Pahimmillaan kun piti olla sekä tulpat että suojaimet että pääsi kaikesta metakasta eroon. Ne tulpat alkavat kutittaa niin h...tisti... Mutta toki 8 t yöunet tulppien kanssa ovat eri juttu kuin 30 - 60 min imurointia (lyhyempi aika).

Katsotaan nyt millainen mölypesä saadaan hankittua, vai saadaanko mitään. Meikäläisen "tarttis ostaa sitä ja tätä" -systeemit saattavat joskus ottaa vuodenkin ennen kuin saan mitään aikaiseksi. Siippa kyllä himoitsee Dysonia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat