Seuraa 
Viestejä511

[size=150:33xw5zgp]VAPPUPUHE 2012[/size:33xw5zgp]

Opettele purkamaan vihasi oikeaan kohteeseen eli vallanpitäjiin!

Julmalla ja kierolla oikeistopolitiikalla ajetaan tavis-kansalaiset jatkuvasti taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti äärirajoille.

Se sairastuttaa ja tappaa kansalaisia koko ajan, monin eri tavoin ja hyvin usein ennenaikaisesti.

Valta- ja rahaeliittien ykköstehtävä on luoda ja synnyttää ristiriitoja sekä vastakkainasetteluja kansan eri osien välille, eri ihmisryhmien välille. (Luokkaristiriita on aina olemassa ja se pysyy.)

Kun ihmiset ovat toistensa tai läheistensä kurkuissa kiinni ja tappavat toisiaan tai itsensä, niin valtaapitävät ja poliitikot saavat olla rauhassa. Viha ei kohdistu heihin, vaan sijaiskärsijöihin.

Vallanpitäjien taktiikka, strategia toimii toivotusti ja halutusti.

Poliitikot saavat vielä bonuksena kipeästi kaipaamansa ja tarvitsemansa huomion kansan keskuudessa ja medioissa, kun he kommentoivat näitä väkivaltaisuuksia, jotka ovat kuitenkin usein juuri heidän tekemänsä politiikan seurausta.

Kun kansalaiset keskittyvät vihaamaan ja tappamaan toisiaan, niin valta- ja rahaeliitit sekä poliitikot saavat rauhassa toteuttaa entistä epäoikeudenmukaisemman ja eriarvoisemman ihannemaailmansa luomisen päämääriä.

Valtaapitävät saavat juonia taas maan ja kansalaisten pään menoksi sekä parantaa samalla omia etuuksiaan ja asemiaan niin taloudellisesti kuin muutenkin.

Porvareille sopii hyvin, että kansalaiset käyvät käsiksi toisiinsa ja tappavat toisiaan, eivätkä pura vihaansa heihin.

Porvareille sopii erinomaisesti myös se, että ihmiset kuolevat ennenaikaisesti, sillä maailmassa riittää ihmisiä. Se tarkoittaa porvareille, että heidän harjoittamansa ihmisten hyväksikäyttö ja riisto voivat jatkua entiseen malliin. Se tarkoittaa vain lisää rahaa ja vaurautta porvareille.

Opettele siis purkamaan vihasi oikeaan kohteeseen eli vallanpitäjiin läheistesi ja muiden kansalaisten sijaan.

Kun tajuat tämän asian, niin se päivä ja aika tulevat lähemmäksi, jolloin porvareiden valheet alkavat paljastua itse kullekin ja toivottavasti kollektiivisestikin.

Se tietää porvareiden valehtelun ja kieroilujen loppua. Se tietää hyväksikäyttäjien ja riistäjien loppua, ainakin väliaikaisesti, joksikin aikaa.

Sinä päivänä, kun porvari itse tajuaa valheensa, niin hänen elämässään alkaa aika, jolloin nämä kaikenikäiset ihmiset (porvareiden tekojen takia vahingoittuneet, vaurioituneet ja ennen aikojaan kuolleet) tulevat kulkemaan päivin ja öin porvarin mielessä ja unissa, porvarin omaan ja tuskallisen pitkään poismenoon, porvarin itsensä kuolemaan asti.

Kaatukoon myös kansanmurhaaja Mannerheimin patsas Helsingin keskustassa vihdoin ja viimein. Hevosen voi siihen ehkä paikalleen jättää, mutta kansanmurhaaja-ukko saa mennä.

Hyvää Vappua Kaikille! ✿

Kommentit (12)

Vierailija

Katoin tossa Australian historiasta tokan osan ja päätin jättää loput katsomatta, kun en jaksanut sitä aborginaalien vinkumista 200-vuotta vanhoista asioista. Kansanperinteenä vihaa ja katkeruutta jota ei kykene kanavoimaan mitenkään positiivisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
i_gabe
Seuraa 
Viestejä153
Pirta
[size=150:15vvvbty]VAPPUPUHE 2012[/size:15vvvbty]

Opettele purkamaan vihasi oikeaan kohteeseen eli vallanpitäjiin!

Julmalla ja kierolla oikeistopolitiikalla ajetaan tavis-kansalaiset jatkuvasti taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti äärirajoille.

Se sairastuttaa ja tappaa kansalaisia koko ajan, monin eri tavoin ja hyvin usein ennenaikaisesti.

Julmaa ja kieroa oikeistopolitiikkaa?! Ihmiset haluavat näin. Toiveesi voi sinun mielestä olla kaikkien toive, mutta oikeasti näin ei ole. Yritätkö pakottaa ihmiset valitsemaan oikein, suuntaamalla vihan päättäjiin ja heidän tukijoihin?

Valta- ja rahaeliittien ykköstehtävä on luoda ja synnyttää ristiriitoja sekä vastakkainasetteluja kansan eri osien välille, eri ihmisryhmien välille. (Luokkaristiriita on aina olemassa ja se pysyy.)Kirjoituksestasi saa kyllä selkeän kuvan, kuka pyrkii luomaan ristiriitaa ihmisten välille.

Kun ihmiset ovat toistensa tai läheistensä kurkuissa kiinni ja tappavat toisiaan tai itsensä, niin valtaapitävät ja poliitikot saavat olla rauhassa. Viha ei kohdistu heihin, vaan sijaiskärsijöihin.Aina löytyy se, jonka asiat ovat huonommin kuin toisten. Jos syytät siitä päättäjiä, voit syyttää itseäsi. Sijaiskärsijä on se, joka suostuu kärsimään toisen puolesta. Tässä maassa ei yleensä pakoteta ihmisiä kärsimään kenenkään vuoksi. [/quote]

Vallanpitäjien taktiikka, strategia toimii toivotusti ja halutusti.Vallanpitäjien taktiikat eivät todellakaan toimi toivotusti.

Poliitikot saavat vielä bonuksena kipeästi kaipaamansa ja tarvitsemansa huomion kansan keskuudessa ja medioissa, kun he kommentoivat näitä väkivaltaisuuksia, jotka ovat kuitenkin usein juuri heidän tekemänsä politiikan seurausta.Ihan miten vaan. Olisi politikolta kova temppu olla kommentoimatta. Otanpa tästä pyssyn ja käyn ampumassa yhden politikon ja syytän sinua, koska ajoit tällaista politiikkaa tällä nettipalstalla. Saat ne pisteet kerätä ihan rauhassa, kommentoimalla, täällä kuinka huonosti me voidaan, kun poliitikotkin ovat uhattuina.

Kun kansalaiset keskittyvät vihaamaan ja tappamaan toisiaan, niin valta- ja rahaeliitit sekä poliitikot saavat rauhassa toteuttaa entistä epäoikeudenmukaisemman ja eriarvoisemman ihannemaailmansa luomisen päämääriä.Mitähän sinä yrität toteuttaa yllyttämällä ihmisiä vihaamaan politikkoja?

Valtaapitävät saavat juonia taas maan ja kansalaisten pään menoksi sekä parantaa samalla omia etuuksiaan ja asemiaan niin taloudellisesti kuin muutenkin.Valtaapitäväthän tietenkin juonivat, mutta mitä? Aika mukava johtopäätös sinulla. Kerroppa mitä sinä juonit?

Porvareille sopii hyvin, että kansalaiset käyvät käsiksi toisiinsa ja tappavat toisiaan, eivätkä pura vihaansa heihin.Käykö sinulle se, että käyn sinuun käsiksi, jos toimintasi aiheuttaa minulle vihan tunteita?

Porvareille sopii erinomaisesti myös se, että ihmiset kuolevat ennenaikaisesti, sillä maailmassa riittää ihmisiä. Se tarkoittaa porvareille, että heidän harjoittamansa ihmisten hyväksikäyttö ja riisto voivat jatkua entiseen malliin. Se tarkoittaa vain lisää rahaa ja vaurautta porvareille.Ahne ja/tai vallanhimoinen ihminen pyrkii saamaan valtaa ja/tai vaurautta, miettimättä tekojensa seurauksia. Ajatukset ovat koko ajan niissä seikoissa, joiden avulla saadaan rahaa ja/tai valtaa.

Opettele siis purkamaan vihasi oikeaan kohteeseen eli vallanpitäjiin läheistesi ja muiden kansalaisten sijaan.Opettele antamaan anteeksi, jotta vihan tunnetta ei olisi.

Kun tajuat tämän asian, niin se päivä ja aika tulevat lähemmäksi, jolloin porvareiden valheet alkavat paljastua itse kullekin ja toivottavasti kollektiivisestikin.Se päivä, jolloin kaikkien valheet ja väärät teot paljastuvat ja totuus tulee ilmi, lähestyy riippumatta siitä mitä tajuat.

Se tietää porvareiden valehtelun ja kieroilujen loppua. Se tietää hyväksikäyttäjien ja riistäjien loppua, ainakin väliaikaisesti, joksikin aikaa.Kun totuus tulee ilmi, ei kukaan voi valehdella, koska totuus on kaikkien tiedossa.

Sinä päivänä, kun porvari itse tajuaa valheensa, niin hänen elämässään alkaa aika, jolloin nämä kaikenikäiset ihmiset (porvareiden tekojen takia vahingoittuneet, vaurioituneet ja ennen aikojaan kuolleet) tulevat kulkemaan päivin ja öin porvarin mielessä ja unissa, porvarin omaan ja tuskallisen pitkään poismenoon, porvarin itsensä kuolemaan asti.Poismeno on monille pitkä ja tuskallinen. Porvari voi ymmärtää tekojensa seuraukset, kuten sinäkin.

Kaatukoon myös kansanmurhaaja Mannerheimin patsas Helsingin keskustassa vihdoin ja viimein. Hevosen voi siihen ehkä paikalleen jättää, mutta kansanmurhaaja-ukko saa mennä.Jonain päivänä kellään ei kiinnosta onko Mannerheimin patsas pystyssä vai kenossa. Käy kaatamassa se patsas, jos tuntuu siltä, että se pitää kaataa. Sitten huomaat mikä sinun kärsimyksesi seuraus on. Lisää kärsimystä. Lopeta toisten asioihin puuttuminen ja keskity siihen mitä itse voit tehdä oikein.

Hyvää Vappua Kaikille! ✿Iloista vappua myös sinulle!

Olen saattanut olla tätä mieltä

Kävin kuuntelemassa asuinkaupunkini vappupuheita. Valtuuston puheenjohtaja muistutti sodanjälkeisestä ajasta, kuinka kuljettiin hevospelillä ja jollakin onnekkaalla saattoi olla polkupyöräkin. Kuulin kunka kehitystä on tapahtunut noista ajoista ja nykyisin ihmiset pääsevät palveluiden luo, vaikka matka olisi pitempikin. Näin selitettiin kuntauudistuksen järkevyys ja muistutettiin liiasta ahneudesta pidättäytymistä.

Ministeri puhui entisajan kouluruokailusta, jota hänen tietääksensä ruvettiin tarjoamaan koulussa, jotta vanhemmat vapauttaisivat lapsensa peltotöistä ja koululle syömään ilmaiseksi. Samalla opettajat pääsivät opettamaan näitä oppilaita.

Urpilaisen ratkaisut ovat kuulemma olleet oikeat ja nyt pitäisi säästää.

Taitaa olla köyhät ajat edessä.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Karman laki on taikauskoisempi tapa puhua yhdestä evoluution osasta. Varakkaammat ja muut kokoomusta äänestävät kuolevat kyllä aikanaan omaan paskaansa. Viimeistään sitten kun me heitä elättävät olemme väkivaltaisesti lopetettu.

kurremus
Seuraa 
Viestejä383

Kyllä mä oon 100% varma että suurin syy ihmiskunnan ahdistuksen tilaan on yksilöiden itsensä tekemät valinnat. On kyllä ihan varmasti myös totta, että massoja ollaan kusetettu aina ties millä perusteilla. Mutta mitäs nyt, kun ollaan todettu ettei Neuvostoliitto ollut hyvä, eikä ole kapitalismikaan?

Seuraava vallankumous kasvattaa vahvat juuret yksilötason valinnoissa. Oma lompakko ja ajankäyttö on suurinta demokraattista valtaa mitä meillä on! Minä haluan uskoa että näemme jonain päivänä vielä kauniimman ja inhimillisemmän maailman.

kurremus
Minä haluan uskoa että näemme jonain päivänä vielä kauniimman ja inhimillisemmän maailman.

Uusi kasvaa jo vanhan sisällä. Se on vahvemman ja älykkäämmän oikeus elintilaan ja resursseihin heikomman ja tyhmemmän enemmistön köyhtyessä ja kuihtuessa.

Muok. Korjasin hiukan selkeämmäksi

Delivers
Seuraa 
Viestejä449
Pirta

Opettele purkamaan vihasiTähän saakka oltiin samoilla linjoilla. Mut sitten kun ootte purkanut ton vihan, katkeruuden ja kateuden nii toivon, että käytätte lopun ajan (sikäli kun sitä jää) ittenne sivistämiseen ja tietämyksen kartuttamiseen, nii ymmärrätte enemmän, senkin ettei parempaa(muuta?) tapaa muuttaa maailmaa ole.

Arbeit macht frei

pinklin

Ministeri puhui entisajan kouluruokailusta, jota hänen tietääksensä ruvettiin tarjoamaan koulussa, jotta vanhemmat vapauttaisivat lapsensa peltotöistä ja koululle syömään ilmaiseksi. Samalla opettajat pääsivät opettamaan näitä oppilaita.

Koska en ole itse elänyt aikana, jolloin tavallisten suomenkielisten työläisten lapset alkoivat päästä kouluun ja oppimaan lukemista, kirjoittamista ja laskemista, on turvauduttava historiaan.

Minulla on luettavana Karheita kertomuksia, jossa on itseoppineiden elämäkertoja 1800-luvun Suomesta, toimittanut Anna Makkonen, Tammer-Paino Oy 2002.

Kirjassa on erittäin mielenkiintoisia kertomuksia, mutta tässä keskityn vain koulutusasioista kirjoittaneen Zefanias Suutarlan, omakohtaisesti kokeneen suomalaisen kertomukseen:

"...saman tilan isäntä, ja jolle Vanin vanhemmat olivat olleet lampuoteina ja jolle Vani muutenkin oli vastenmielinen, alkoi muutaman toisen herran kanssa puhua äänekkäästi ruotsinkieltä. Nämä herrat eivät olisi tahtoneet ikänänsä kuulla puhuttavankaan kansakoulun perustamisesta enempää kuin muustakaan kansan kohottamisesta vapauteen ja valistukseen. Tuolla ruotsinkielen soperruksellaan tahtoivat he peittää kuulijoilta Vanin korutonta puhetta ja nolata hänet kohta sanattomaksi"

"Ensinmainitun herran naapuri, joka samalla oli kunnan varaesimies kiukustui niin, että jälkeenpäin ehdotteli olevan parasta antaa Vanille hyvästi selkään, antaa oikea ryssäläinen talonpojanannos mokomalle suunpieksäjälle."

"Kouluasioissa oli myös näillä valtiopäivillä kova ottelu. Vapaaherra Kasimir von Kothenin koulumullistus oli tarkoittanut estää suomenkielisiltä lapsilta laajempi kouluoppi ja siten pysyttää suomalaiset poissa kaikista yleisistä asioista. Tälle aikomukselle antoi tuntuvan korvapuustin yksityisten suomenkielisten oppikoulujen perustaminen "kansan karttuisan käden" avulla. Näitä kouluja vaati nyt suomenkielinen puolue valtion huostaan ja uusia perustettaviksi. Sitten syntyikin sellainen koulutaistelu, ettei semmoista ole ollut eikä jälkeen Suomen valtiopäivillä. Kansallismieliset saivat suuria voittoja, jotka sittemmin ovat laskeneet vankan perustan suomalaisen sivistyksen kohoamiselle."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Zefanias_Suutarla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat