Seuraa 
Viestejä4922

https://dl.dropbox.com/u/8881612/schubak.jpg

Että tällaista. Heikommat ainekset lisääntyy lapsilisien turvin. Voiko tästä päätellä, että kaikki lapsilisää nostavat ovat yhteiskunnan heikompaa ainesta, Varmaan ne paremmat ainekset sitten palauttaa lapsilisänsä KELA:lle

Lierikki Riikonen

Sivut

Kommentit (307)

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
lierik
https://dl.dropbox.com/u/8881612/schubak.jpg

Voiko tästä päätellä, että kaikki lapsilisää nostavat ovat yhteiskunnan heikompaa ainesta.
Voi tietenkin jos niin haluaa. Tuossa taidettiin kuitenkin aivan suoraan todeta, että lapsilisät mahdollistavat lastenhankkimisen yhteiskunnan heikommalle ainekselle -ei niin, että kaikki lapsilisää nauttivat olisivat tuota heikompaa ainesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
Carloz
Uskomattoman typerä kaveri tämä Chewbacca, vai mikä hänen nimensä nyt olikaan.Tietenkin on. Emmehän me voi mihinkään muuhun johtopäätökseen täällä tulla -vai voimmeko?

Reiska
Seuraa 
Viestejä5483
mluluke
Carloz
Uskomattoman typerä kaveri tämä Chewbacca, vai mikä hänen nimensä nyt olikaan.Tietenkin on. Emmehän me voi mihinkään muuhun johtopäätökseen täällä tulla -vai voimmeko?Jos toinen kuvittelee olevansa parempi vaan sen takia, että on sattunut syntymään varakkaaseen perheeseen juopon perheen sijasta, niin mikäs me sille voimme?

Per se

visti
Seuraa 
Viestejä6331
mluluke
Carloz
Uskomattoman typerä kaveri tämä Chewbacca, vai mikä hänen nimensä nyt olikaan.Tietenkin on. Emmehän me voi mihinkään muuhun johtopäätökseen täällä tulla -vai voimmeko?Tottakai voimme tulla. Näistä 20 ja 30-luvun raikkaista ideoista keskustellaan aivan liian vähän.
Heikoimpien ainesten pakkosterilisoinnista ei enää puhu juuri kukaan, kallonmittaukset ovat aivan pannassa jne.
Toisaalta asia on monimutkaisempi, mitä pintapuolisesti tarkastellen uskoisi. Yhteiskuntahan muuttuisi hyvin julmaksi, jos kaikki olisivat fiksuja. Kestäisivätkö tulevat kokoomusnuoret, ettei olekaan niitä toisia, joita voi avoimesti halveksia... No tuo oli tietysti huumoria, voitaisiinhan "toisia" tuottaa ulkomailta.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Rere
Enemmästä kuin kolmesta lapsesta ei lisiä tulisi maksaa.Entäs jos he syntyvät eri uusperheisiin? Monet laestadiolaiset suurperheet joutuisivat taloudelliseen ahdinkoon, kun naisen tehtävänäkin on olla pääasiallisesti äiti, eikä lastenhoidolta joutaisikaan kodin ulkopuoliseen työhön.

Lierikki Riikonen

Reiska
Seuraa 
Viestejä5483

Täällä haiskahtaa nyt pahasti siltä, et joittenki mielestä köyhä ja tyhmä on synonyymejä. Sillai ajattelevat saa mun puolesta painua viidakkoon banaaneja syömään.

Per se

Simplex
Seuraa 
Viestejä3049

Mielestäni lapsen perustuslaillisiin oikeuksiin kuuluisi se, että lapsi saisi valita vanhempansa ja perheen johon syntyy. Moni ongelma ratkeaisi tuolla pienellä muutoksella. Suomi on kehitysmaa, kunnes tämä epäkohta poistetaan.

Ihan perus kokoomusta, tuliko tämä nyt yllätyksenä kenellekkään, onneksi demarit ja vasemmisto ym. tasapainottaa touhua ja täten saadaan suhteellisen tasapainoista politiikkaa aikaan vuodesta toiseen.

Ihan samaa settiä kuulee monen kokoomusnuoren suusta kenen kanssa olen jutellut, ei siinä mitään.

installer
Seuraa 
Viestejä9908

Eivät ne lapsilisät tai lapsilisien puute sitä lasten tekoa kenelläkään estä,ei siinä kiihkon hetkessä Kelan etuudet ole mielessä...

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Simplex
Seuraa 
Viestejä3049

Nythän olisi oiva aika aloittaa kaikkien vastasyntyneiden kastraatio. Kastraation saisi peruttua vain yliopistotason koulutuksen jälkeen, 50 000 euron hintaan. Valtio saisi näin kaipaamiaan tuloja, ja vain älykkäillä & varakkailla olisi mahdollisuus lisääntyä. Kaikki olisivat onnellisia.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Kyllä taas hävettää tunnustaa olevansa kokoomuspolitiikan kannattaja... Kaiken maailman idiootteja sitä onki. Mutta se hyvä puoli tässä on, että nyt tuota palikkaa ei ainakaan kukaan tulevaisuudessa äänestä mihinkään oikeaan luottamustoimeen.

Hämmentää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat