Seuraa 
Viestejä2645

Jos ajatellaan niin ihminen voi olla yhteiskunnassa luuseri, hypätä oravanpyörään tai sitten menemällä sitä oikeaa tietä. Se oikea tie on liian vaikeasti saavutettavissa joten jäljelle jää oravan pyörä ja luuseri. Discuss!!

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (6)

Sielu sanoo että lähde mutta perhe pitää kiinni vielä oravanpyörässä, kaikki ylimääräinen kulutus ja maallisen materian hankinta omalla kohdalla on jäänyt vuosi vuodelta vähemmälle.
Poislukien hifi ja kalastus harrastuksen vaatimat hankinnat.
Arvostan omaa aikaa ja rauhoittumista sekä varsinkin pienten lasten kanssa yhdessä oloa.
Talokin on ollut pari kertaa jo myynnissä mutta laihoin tuloksin toistaiseksi.
Iltaisin vähän myssyä ja viikonloppuisin kalastusta yksin tai lasten kanssa, sillä jaksaa arjen ja näin on toimittu jo useammmat vuodet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
eskimo
Mitä aloittaja tarkoittaa oikealla tiellä?Tämä kiinnostaisi minuakin.

Jos ironisesti/sarkastisesti asian muotoilisi niin nykymaailma on mustavalkoinen, jota hallitaan "hajoita ja hallitse"-menetelmällä. Ihmiset ovat joko luusereita tai menestyjiä. Menestyjällä on omaisuutta aina noin 1.5 kertaa enemmän kuin sinulla, luuserilla.

Eli jos kuulut tuloluokkaan 20 000 vuodessa, mielestäsi menestyjäksi pääsee 30000 vuosituloilla.
Jos 40000 niin haluatkin 60000. Eli kaikki ovat oman elämänsä luusereita. Kukaan ei tyydy mihinkään, koska kilpailu ja oman edun tavoittelu parantaa kaikkien elämää. Ainoa arvo on raha. Vain rahalla on arvoa. Jos tyydyt, olet kommunisti, yhteiskunnan vihollinen tai x. Korvaa x mieleiselläsi.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Onhan se mielenkiintoista, kun ihmiset stressaavat vuosikymmeniä ja kurkottelevat kuuseen. Kuitenkin loppujen lopuksi ihmisellä on kuollessaan melko pieni omaisuus, kaikesta siitä käsien läpi menneistä miljoonista huolimatta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat