Vastaus

Joni Pelkonen

Näillä Hamilon, Halla-ahon, Saarakkalan ja kumppaneiden edustamilla eri sortin kriitikoilla näkyy olevan yhdistävä tekijä, nimittäin kummallinen käsitys siitä, että heidän "kulttuurieroiksi" uudelleennimeämänsä rotuominaisuudet (kallonmittaus kun on tieteenä hiukan vanhentunut niin rotutohtorit ovat ryhtyneet etsimään rotuominaisuusuuksia ihmisten pään sisältä), olisivat näköjään ainoa asia joka määrittää ihmisen ja näin määrää myös mitä hänestä voisi tulla.

Tämän lisäksi heillä on voimakas vastenmielisyys kaikkea sellaista "kulttuuria" (myös heidän mielestään erirotuisia ihmisiä) kohtaan mistä eivät itse satu pitämään. Tämä ei olisi suuri ongelma elleivät heidän ennakkoluulonsa olisi niin laajoja että niiden sisään mahtuu jokainen joka ei ole sattumalta täsmälleen samaa mieltä (kyllä, vihankohteeksi on päässyt ihmisiä jotka eivät näistä veijareista ole koskaan kuulleetkaan).

Rahan valtaa vastaan heillä ei ole mitään sanottavaa. Eikä ylipäätään mitään kovaa vallankäyttöä vastaan. Ilmeisesti he kuvittelevat että kovat otteet eivät koskisi heitä. Halla-ahon kohdalla on käynyt jo toisin, ja pienen sakon aiheuttama järkytys oli silminnähtävä.

He väittävät että muka suurinta valtaa käyttävät sosiaalialan ihmiset jotka ovat jollakin ihmeellisellä tavalla onnistuneet suosimaan maahanmuuttajia (ja naisia ja homoja) niin paljon että VHM (valkoihoinen heteromies) on kuolemassa sukupuuttoon. Tätä karmaisevaa vähemmistöjen ja naisten suosimista vastaan olisi sitten taisteltava. Koska katukuva on tällä hetkellä puolillaan VHM:iä, täytyy ennustus vanhaan kunnon maailmanlopunennustajien tapaan siirtää niin kauas tulevaisuuteen että sitä voidaan ennustaa vaikka oma loppuelämä, aina todeten että "ei vielä, mutta kyllä vielä". Suosio on taattu. Halla-ahokin on ennustanut ghettojen syttymistä tuleen jo vuosia. Kunnon roihujen puutteessa todisteeksi kelpasi jokin helsinkiläislähiössä palanut henkilöauto.

Olen joskus kysynyt joltain "maahanmuuttokriitikolta" että ovatko saamelaiset rotupuhtaita suomalaisia. Vai onko heidätkin tuomittu "keskimääräistä alhaisemman älykkyysosamäärän" vuoksi alemman "kulttuurin" edustajiksi. Vastausta odotellaan vieläkin...